שאלה לדיון

עוד לא נולד אדם שיכול לנבא עתידות

אני מעולם לא הייתי אצל ידעונים לסוגיהם. לחברותי שהלכו, והיו כאלה שהלכו פעמים רבות, מעולם לא התממשה ה"נבואה" או הניחוש. הדבר הזה טוב רק לידעונים שמרוויחים הרבה כסף, מדאגות, חרדות, פחדים, חוסר אונים, רגעי חולשה של אנשים רבים שמאמינים שמישהו יכול בעזרת כוס קפה, חגורה, קלפים, מספרים, או כל כלי אחר לומר להם את עתידם או מה עלול לקרות להם. הכל ניחושים באויר , פעם מצליח ואלף לא. אבל בטוח שיש בזה כסף טוב. כמו שנאמר פריירים לא מתים רק מתרבים.

יש לי הרבה סיפורים מענינים בענין.

אבל זה לא הזמן לספר עליהם. גיסתי הגדולה היא ידעונית ????? וכל פעם היא באה אלי עם סיפור חדש על התגלות שהיתה לה עם בני משפחתי שנפטרו - כולל אחי שנפטר לפני שלושה חודשים. היא אומרת שהם שולחים לי מסרים דרכה. אמנם אני סקפטית בקשר לכל הנושא הזה, אני המומה ממה שהיא מספרת לי. חלק מהמסרים קשורים לעתיד ובעבר כשהיא סיפרה לי דברים שיקרו בעתיד,רובם התממשו. כל מי שסיפרתי לו על כך - שואל איך אני יכולה להיות סקפטית. אבל אני עדיין כזאת. דרך אגב - אני מעולם לא יזמתי עם גיסתי שיחה על הנושא הנ'ל, הכל בא מיוזמתה.

אנילה1

New member
פוצי, גם לי פתחו בקלפים לבן שלי

והכל התממש, וגם לבתי קראו בכף היד והכל קורה. וגם לאמי שאמרו לה דברים מופלאים והכל באמת קרה. אני לא רוצה שיפתחו לי כי אני רוצה לעשות את העתיד שלי בעצמי. לא רוצה לדעת מראש כלום. אותי מעניינת הדרך למטרה. המטרה פחות חשובה.

שש שבע

New member
דוקא נולדו נביאים אבל תפקידם לא היה

לנבא עתידות לשם שעשוע, בדרך כלל מה שהם ניבאו לא שיעשע אף אחד.

לי יש אהבה למסיטיקה אבל מסקרנות

לא בגלל שאני רוצה לדעת את העתיד למרות הסקרנות שלי הרבה אני לא אחת שרצה לפתוח בקלפים או קריאה בקפה ועם כל זאת שקריאה בקפה אני לא צריכה לרוץ לשום מקום יש לי את זה זמין כל הזמן מפני שאמא שלי יודעת לקראה בקפה אף פעם אינני מבקשת ממנה לפתוח לי ואספר לכם עוד וראיתי אותה פותחת בקפה לאנשים לידי כמו לאחות של בעלי [שהיא כל הזמן באה לאמי שתקראה לה בקפה ] ועד היום לא ראיתי שהיא תועה במשהוא שאמרה לה לגבאי העתיד שלה יכול להיות שזה עובד עליה פסיכולוגי אני לא יודעת אבל זה מאוד מרגיע את גיסתי כל אחד והפסיכולוג שלו חחחחחחחח

sovlanit

New member
אדית האחת,

תודה על דברייך. צחקתי מהסיומת. חיים נפלאים לך,מתוקה.

למעלה