שאלה לדיון

sovlanit

New member
שאלה לדיון

אם למישהו מתחשק בכלל לענות... מה דעתך על ניחוש העתיד ? מה דעתך על מנחשי-עתידות? ידוע לי שהתורה אוסרת לפנייה למנחשים שכאלה ובפרט אוסרת בחומרה פניה לנשמות מתים... נא לא להתנפל עלי - אני רק סקרנית...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני דווקא מתחברת

לא לניבוי העתיד, אלא להמלצות מה ניתן לעשות ומה לא, כפתגם האומר "הכל צפוי והרשות נתונה" מעולם הטארוט, והמשפט אומר שהכל כבר צפוי מראש אבל בידייך הרשות לשנות. כאחת שמתעסקת בקלפי הטארוט, אני לא מנבאה את העתיד אלא אומרת מה עלול לקרות אם תעי א' או אם תעשי ב'... יש גם את דרך הקבלה, שהיא למיטב הבנתי כן מותרת

sovlanit

New member
שש שבע,מה

תוכלי להגיד לי ללא הקלפים? מעמידה אותך בנסיון קטנטן,

12אניהיא

New member
פנינה המכשפה המשפחתית שלנו../images/Emo3.gif

סתםםםםםםםםם חולה עלייך אפנינה

TJSBZ

New member
בתור חולת שליטה

אני דוקא נהנית מלא לדעת את העתיד. ככה אני יודעת שאני יכולה לתכנן, אבל תמיד יתכנו שינויים, ולומדת לחיות עם זה. שיעור חשוב. אני גם יודעת שצריך להכין שתי תוכניות לימים החשובים יותר... מעבר לזה לא מאמינה שלמישהו יש את הכח או את הידע לנבא, ולכן לא מאמינה בשום שיטת ניבוי.

סתוית2

New member
../images/Emo121.gifסובלנית

יש לי הרגשה שידעת שהגיב
אני מטבעי טיפוס סקרן, וחקרן.(לא למטרת ריכול או רוע). מנחשי עתידות? מה זה? יש קלפי טארות, אסטרולוגיה,קבלה,ועוד. טארות נותנים תשובות עכשויות, וצריך הרבה אינטואיציות. אסטרולוגיה זה סיפור מאוד מורכב.שכוללים בו שעת לידה, אופק, מקום לידה ועוד. לפי מפת לידה מפורטת ניתן לראות מהלך עתידי.וכו" עכשיו התורה אוסרת פניה למכשפים גויים, אבל נותנת לגיטימציה לנביאים. שזה אפילו מופיע בתורה. וגם אפשרות לעזרה ולריפוי. כל זאת מופיע בספרים של הקבליסט דוד יעקבי גריא.יש אנשים שניחנו באינטואיציות,ורגישות. אשר גורמים להם לראות או להרגיש דברים. יש כאלה ששושתקים, ויש כאלה שמספרים. כל אדם והסקרנות שלו. בקשר לנשמות המתים.עצם המישפט הלב שלי דופק מפחד. אני בחיים לא רוצה לדעת, או לשמוע. אבל מצפיה בתוכניות,היסטוריה, או ריילטי, בערוצי הזהב אני ראיתי סרטי תעודה שחוקרים בעלי שם מאונברסיטאות חקרו ועדיין חוקרים. והגיעו למסקנה שיש דברים בגו. אבל להכנס לתחום הזה אני חושבת שזה אסורומפחיד אז סובלנית כל אדם והסקרנות שלו. ולסיום הרבה דברים שהתורה אוסרת אנו עושים כל אדם ומעשיו. שיהיה לך שבת שלום,אהבה, ואושר

sovlanit

New member
סתוית2,

גם אני סקרנית מטיבעי. לא למטרת רכילות ובטח לא כדי לפגוע בזולת. לאיזה ספר של הקבליסט התכוונת? ת מ י ד ת מ י ד אני מפספסת תכניות שמעניינות אותי. פשוט כי טלויזיה רחוקה ממעייני. אכן,כל אדם בוחר את דרכו בחיים. ומה נגיד לך? תודה רבה על דברייך .

סתוית2

New member
סובלנית

הספרים של הקבליסט הם 1 למה זה קורה לי 2 מפתח המזל בידך 3 האם הגורל עיוור גורלות,שאלות,תשובות הכל מהקבלה. אדם עם חוכמה שמעולם לא יצא לי לשמוע. את יודעת הוא שידר בקול הדרך במו"צש בשעה 11 בלילה במשך שנה וחצי היית מרותקת לתוכנית. התוכנית התבססה בדרך זאת. אנשים שלחו לתחנת הרדיו פקסים עם הבעיות שלהם. מרוב שהפקסים הגיעו באלפים אדם עם בעיה היה צריך להמתין לפיתרון ועזרה 4-5 חודשים לידע אותך הוא לא מכיר את האנשים לפי הבעיה בשידור חי פתח את ספר הקבלה ונתן עזרה. הסיפורים הם רבים ומגוונים. אים תרכשי את הספרים בסופם תימצאי את הסיפורים שקראו בשידור, ומציאת הפתרונות שלהם אני הייתי עדה,(מהאזנה) מאוד התאכזבתי כשהתוכנית ירדה משידור. ממליצה לרכוש את הספרים. נותן תשובות לדברים שקוראים לנו ומה סיבותיהם. אז שיהיה שבת שלום לך ולכול הפורום

שש שבע

New member
ביהדות יש דיון מאוד רציני על כך

בספרמורה נבוכים של הרמב"ם ו"אמונות ודעות" של רס"ג שם יש פרקים על נבואה, מאז חורבן בית המקדש נתנה נבואה לקטנים לשוטים. ככה אני לא מאמינה שיש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. כל מנחשי העתידות האלה נראה לי בולשיט, שרלטנים. אבל יש גם איסור ללכת אליהם., סיאנסים, או העלאה באוב בשפתנו - אסורים בתכלית האיסור, ומי שעוסק בזה נפגע מהמתים שהפריע את מנוחתם, ואני מאמינה רק במי שלומד הרבה תורה, רואה דברי באור הקודש השהוא מקבל מלימוד התורה. הרי האור החזק מבריאת העולם שאפשר היה לראות מסוף העולם ועד סופו, נגנז באותיות התורה, וככל שלומדים יותר תורה ככה מקבלים יותר אור, ולכן גדולי תורה ראו דברים עתידיים. וזה לא נבואה, אלא ראיה פשוטה למרחוק במעין משקפת רוחנית. אבל יש דבר נוסף, לפעמים בני אדם מקבלים מסרים בחלום, ולפעמים הם מסרים עתידיים, כמו שמספרים לו על משהו שיקרה, ובזה אין שום שליטה, או איסור.

זה נורא נחמד ללכת

לפותחות בקפה, אסטרולוגיות וכו'... אבל לקחת את כל מה שהן אומרות ב"ערבון מוגבל".

אנילה1

New member
אני לא אוהבת שמישהו יקרא לי את

העתיד. למרות שקראו את העתיד לבני והוא התגשם במלואו, וגם לבתי שהול ומתגשם. אני אוהבת לקבוע את העתיד בעצמי. מה שנקרא, לקבוע מטרה ולהגשים אותה. עכשיו שאני כותבת את זה, אני רואה שכל החיים עשיתי זאת. גם כשהייתי קטנה. לכן אין לי צורך בניבוי עתידות, אני עושה את העתיד שלי.

למעלה