שאלה לדיון

*אביבה*

New member
שאלה לדיון

מתי אנחנו מכירים את האדם שמולנו? כמה פעמים בחיים חשבתם שאתם מכירים והתברר לכם שלא כך הדבר? מה למדתם מההפתעות שהחיים זימנו לכם?

sihaya

New member
כשמכירים

את הדברים והשגעונות הכי קטנים כשיודעים מה הוא הולך לומר כשיודעים עליו משהו שהוא עדיין לא גילה. נטלי .

אני משתדל

לפתח כמה שפחות ציפיות. ברור שתמיד יש לי ציפיות ושחלק מהן איננו תואם את המציאות (וכי אפשר אחרת?) ושלפיכך אני מדי פעם מגלה שהציפיות הקודמות היו בלתי-מדוייקות או בלתי-נכונות (לא חושב שקיים כזה דבר שנקרא "ציפיות שהתגלו כנכונות" - זה בלתי אפשרי) וברור שגם הציפיות החדשות הינן כאלה גם אם עדיין לא גיליתי זאת בפועל.
האם יש לך כוונה נסתרת כלשהי בשאלתך? מדוע שאלת?

===>

אני חושבת, שאנחנו אף פעם לא מכירים את האדם שמולנו. גם אם אנחנו חושבים שאנחנו מכירים, תמיד יהיו הפתעות ונגלה עליו דברים חדשים, נגלה שדברים שהיינו בטוחים שהם נכונים, הם בכלל הפוכים, גם האדם הכי צפוי בעולם, משנה לפעמים את עורו, ומפתיע אותנו..... ומה אני למדתי מהפתעות של החיים? שהפתעות, כמו שינויים בד"כ מגיעים ועושים טוב בחיים. מהפתעות כמו משינויים, אנחנו לומדים על עצמנו ועל הסובבים אותנו דברים חדשים....

וואי, שלום ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif

וברוכה הבאה!
כיף לראות אותך כאן!!!

rubber duck

New member
להכיר אדם זה דבר שיכול להתרחש בשניה

או לא להתרחש לעום יש אנשים שאחרי שניה של שיחה עימם הבנתי שאני יודע בדיוק מי האדם ומה הוא לגבי ואחרים אני עדיין לא מכיר גם אחרי 20 שנה כשאדם משדר אליך אהבת אמת אז אני מכיר אותו כשאדם משדר אלי תחושות של שנאה או כעס אמתיים גם אז אני מכיר אותו כשאדם משדר מסר של חוסר נוחות וחלקי משפטים אז אני לא מכיר אותו שרון

למעלה