שאלה לדיון -

על גיאהנם וגן עדן שמעת?

לאחר המוות כאשר הנשמה עולה למעלה היא מגיעה לביה'ד של למעלה שם נשקלים מעשיה על מאזניים של הטוב והרע אם המעשים הטובים היו יותר אזי היא תגיע לגן העדן ואם לאו לגיאהנם זה הסבר מאוד בכללי כי יש להתחשב בכמה סיבות כמו למשל:שכל צד בנוי מכמה רקיעים,אם אותו אדם הספיק לעשות בחייו מה שהיה אמור וכו'

רשמתי פוסט על מוות בבלוג שלי

מומלץ יותר לקרוא את הפוסט המקורי... אבל את יכולים גם כאן לקרוא: אני רק חושב על מוות בזמן האחרון... מה קורה כשמתים? איך ההרגשה? האם זה משעמם? האם זה מעצבן? אני יודע שאני לא אמור לחשוב מחשבות דכאוניות כאלו אבל אני רק חושב על זה בזמן האחרון... לדעתי החברָה גרמה לנו להתייחס אל המוות כאל נושא דכאוני... תחשבו, אם לא היינו מפחדים לדבר על מוות.. היה יותר קל... איזה אפשרויות אומרים שיקרו כשמתים? עוברים גלגול לחיה מסוימת עוברים גלגול לבן אדם אחר גן עדן/גיהנום רוח רפאים פשוט מתים ולא קורה כלום כל אפשרות אחרת אני הולך על האפשרות החמישית... פשוט מתים... כלום לא קורה... קשה להסביר את זה, נכון? ת´אמת... יש אפשרות שבה אני רוצה להאמין ואני מדגיש רוצה להאמין... אני רוצה להאמין שמתי שמתים אז יקרה מה שרוצים שיקרה... כלומר, אתה רוצה ללכת לגן עדן? סבבה קיבלת גן עדן! אתה רוצה להיות רוח? סבבה אתה רוח! הכי טוב אם זה יהיה ככה! אבל זה לא... האפשרות שאני רוצה שתקרה לי היא (אל תצחקו) לחזור להתחלה מתי שהעולם נוצר ולצפות בהכל כולל התקופה אחרי שאתה מת... אתה תראה את כולם אבל אף אחד לא ירגיש אותך ותוכל לעקוב אחרי אנשים בהיסטוריה וגם ללכת ולחקור את החלל אם תרצה... אתה תהיה כמו אוויר ותוכל ללכת לאן שבא לך... טיפשי נכון? ואני מעוות את "מוניקה סקס": "זה מה שאני רוצה! חבל שזה לא יהיה!" אני פוחד מהמוות רק כי אני חושב שיהיה משעמם... או שאני אפסיד איזהשהו פרק של סאות´ פארק או משהו בסגנון... אני רוצה להיות אופטימי ולהאמין שזאת שינה ממש אבל ממש ארוכה... היי, אולי עוד 1000 שנה ככה יחיו מתים מרקמות DNA או משהו... הלוואי... כולם לא רוצים לדבר על המוות... אני חושב שצריך להתייחס לזה כנושא רגיל... אקיצר מקווה שלא תמותו מחר או משהו... יש הרבה רשומות חדשות שאני רוצה לשים

תשמעו....

על כל מעשה שאנחנו עושים בין טוב לרע ניבא מלאך אם עשינו מעשה טוב אז ניברא מלאך טוב שהוא לשמש אותי כתור ההוכחה על מעשי כך שלא אוכל להגיד שלא עשיתי מעשה..... לאחר מכן דנים מה עושים ואז אם אתה צדיק שולחים אותך לגן-עדן ואם אתה רשע לגהנוםואם לא יודעים מה לעשות איתך אז מחזרים אותך כתור משהו צומח דומם או חי וז ככה אתה אם תצליח אתה מתקן את מעשיך כמו מה שאתה עושה בחייך נעכשיו כל מי שקורא את זה הוא בא לתקן משהו שהוא לא יודע וגם אני אבל שמעתי משהו שלפני שמתים מלאך המוות בא ושם לך טיפה מרה בפה ואז אתה מת... זה מה שאני יודעת ושמעתי מחברים ועוד.. מה שנשאר לי זה לאחל לכולם חיים טובים וארוכים...

sovlanit

New member
LOVE U היחידה,ברוכה הבאה

מצטרפת לברכות. מאחלת לך אותם דברים.

Levos

New member
בכן, שמועות זו לא דרך טובה

לגלות את מיסתורי הקיום (או כל דבר אחר שברצונך לדעת, באותה הזדמנות)

Me 4eVer

New member
גם אני כתבתי על זה משהו..

סתם.. רעיון..
כאן!

sovlanit

New member
ME 4EVER,ברוך הבא.קראתי

ואהבתי. אני במקום הנכון לי ביותר עם האנשים הכי נפלאים ובזמן הנכון ביותר. אהבתי את הקטע. תודה

sovlanit

New member
מושלם ומשועמם,ברוך הבא-לא

הבנתי: מה צריך המתנדב לבדוק???

החיים שאחרי...

אני מאמינה שלא כולנו נגיע לאותו מקום. כל אחד מאיתנו יהיה במקום השמור לו על ידי אלוהים.אין לי ספק כי בחיים שלאחר המוות אנו נשלם על מעשינו. מעשינו הטובים או הלא טובים יעידו עלינו ונהיה תלויים על חוט השערה ונשאל לאן פנינו מועדים? על פי האמונה היהודית גן העדן ומאידך הגיהנום ואף כף הקלע יכילו את נשמתנו הטובה , המיוסרת או הנתעבת ביותר. מקורות שונים מספרים כי הנשמה באה לתקן את עצמה בעולם הזה ורק מי שסיים את התיקון מגיע לנחלה. שאלתך היא שאלה המתקשרת ישירות לאמונה, ליהדות . רק עיון מעמיק במקורות יסייע לך במציאת התשובות לשאלותיך.

למעלה