שאלה לדיון

ש ו ק ה

New member
שאלה לדיון

אתם חושבים שאם קורט קוביין לא היה מתאבד/נרצח/הוא חי! ונירוונה לא היו מתפרקים, הם היו כאלה גדולים כמו שהם נחשבים היום? כלומר קורט קוביין בכלל היה נחשב לאגדת רוק אם לא היה מת? (או שבכלל אין דבר כזה?....) לדעתי קורטני וקריסט ודייב עשו יותר כסף מהמוות של קורט מאשר כשהוא היה בחיים... קצת עצוב לא?

Lounge Act

New member
יש בזה משהו

לדעתי הם היו גדולים בדיוק כמו שהם היום ואפילו יותר, כי הם הצליחו מאוד גם לפני המוות, אבל מה שכן הגיוני זה שעם הסיפור של המוות נוספו הרבה מעריצים. אני מכירה הרבה אנשים שהתחילו להעריץ את נירוונה רק בגלל זה ולא ידעו על קיומם לפני זה..עצוב.. קורט היה נחשב לאגדת רוק, כי אם הוא היה חי הוא בכל זאת היה מת מתישהו (לצערנו!!!) ואז משתייך לאגדת הרוק הזאת...וכבר בדורו הרבה אומנים אחרים שייכו אותו לגדול לא נורמלי בתחום הרוק.

ALMIGHTY

New member
מצטער להגיד את זה אבל

אבל קורט קוביין נחשב לאגדה בגלל שהוא מת בשיא. אני אמנם לא הייתי שם כדי לקבוע אבל קורט לא הייתה אגדה חיה. קורט קוביין נחשב למנהיג של דור חדש, דור ה-X, ובגלל זה מחשיבים לו את גדולתו. קורט קוביין היה תמלילן מעולה, אבל אני חושב שלאורך השנים נירוונה הייתה מאבדת מכוחה.

Iris Carmon

New member
קראתי איפשהו

שקורט רצה לפרוד מעולם המוזיקה לפני שהוא מת.... אז נירוונה לא הייתה נשארת להקה לדעתי גם אם הוא לא היה מת

tomgavish

New member
חחח.....אני אמרתי את זה לפני כמה זמ

ן, דיי הרבה, דבר ראשון קורט באמת החליט שהוא רוצה לפרוש, ונחשו מה הוא פרש! בדרך מגניבה לדעתי אבל זאת דעתי. דבר שני, קורט היה עדיין בחיים עד היום ועד שמישהו לא מת לא מעריכים אותו באמת (תראו את ואן גוך, מוצארט, ועוד אנשים), כל האנשים הכי גדולים בכל ענף בעולם מוערכים הרבה יותר אחרי המות, זה מין חוק לא כתוב כזה. דבר שלישי, רק קורטני עשתה הרבה כסף מהמות שלו, הקצת כסף שדייב וכריסט עשו זה היה ממכירה של הדיסקים, קורטני לקחה ממנו את היומנים הראיונות, לדעתי הלהקה שלה זכתה להצלחה רק בגלל שאנשים ריחמו עליה והתחילו להקשיב למוסיקה שלה

ALMIGHTY

New member
זה לא נכון

הול היו מפורסמים לפני נוורמינד. יכול להיות/סביר להניח שהחיבור עם קורט קוביין באמת גר לעלייה בסימפטיה אליהם... קראתי לפני שנה או משהו שקורט קוביין אמר לחברו בתיכון שהוא יקים להקה, יתפרסם ואז בשיא התהילה יתאבד.

לדעתי החבר הזה

זה סתם עוד מישהו שרצה להרוויח על הגב שלו... ו
קטן: מה אתם חושבים על טניישס די, שגרוהל עובד איתם? האם הם ימשיכו להצחיק גם בעתיד או שזה היה משהו חד פעמי שבעוד חודשיים אף אחד לא יזכור?

tomgavish

New member
הייתה להם תוכנית, והם כן מנסים להצח

יק הם להקת comedy חפשו שירים שלהם בקאזה ככה הם מוגדרים, כן הם ימשיכו להצחיק, אבל הורגת אותי התחפושת של דייב, כזה טוב! השטן בהתגלמותו

the sofa city

New member
אתם יודעים שבללמוד לעוף (אנגלית אין

כוח) של פו אז הם אלה ששמים את הסמים במכונת קפה... יש להם היסטוריה משותפת... והזמר שלהם (ג´אק בלאק) שחקן מעולה!!! ראיתי כמה סרטים שלו הוא שחקן ממש טוב!

made in china

New member
כן....

זה עצוב שדווקא כשאנשים מתים מתחילים לשים לב עד כמה טובים, מוכשרים וגדולים הם היו, ולא רק בתחום המוזיקה. בתור אחת שקראה המון ביוגרפיות של ציירים, אני יכולה להגיד שהרבה ציירים התפרסמו רק אחרי שהם נפטרו. אולי זה בגלל שהמוות של קורט עשה הרבה רעש? הוא היה פתאומי ובלתי צפוי, וכנראה פתח להרבה אנשים את העיניים, שמתוך כבוד ללהקה ובעיקר לסולן שנפטר, התחילו לשמוע את המוזיקה שלהם ואהבו אותה. נירוונה היו "אופנתיים" בתקופה שבה קורט התאבד/נרצח? כי א לא אז אפשר להבין מאיפה בא רוב הפרסום.

עד שדברים אינם אנו לא מעריכים אותם

לדעתי קורט לא היה נשאר אגדת רוק כי חלק נכבד מתהילתו בא לאחר מותו ובשל מותו. לדעתי עם כל הכאב שבזה זהו די הסיום המושלם לנירוונה .... =/ לו קורט היה ממשיך לחיות הוא בטח היה עוזב את עולם הבידור , ורוב המקרים שנירוונה היו מתפרקים וכל אחד היה הולך לדרכו... קורט מת צעיר ויפה , ויש בזה משהו ....

the sofa city

New member
לפי דעתי אם הוא לא היה מתאבד

הוא לא היה אגדת רוק... עכשיו שאתם רואים אעיונות ודברים כאלו אתם אומרים איזה אומלל הוא הורג את עצמו מבפנים הוא מסכן... אתם מסתכלים על זה שונה... ונכון התמונה "המזעזעת" באנפלאג שהוא פותח תעיינים אם הוא לא היה מתאבד הייתם אומרים הוא רק לקח אוויר... תחשבו שהוא לא התאבד ותראו רעיונות שלו ואתם לא תחשבו על זה אותו הדבר... אה ולחבר של אחותי יש חולצה של נירוונה ורואים את קורט ואת קורטני מחזיקה כסף ובוכה...

HuRLeY GiRLY

New member
את עדיין דובקת ברעיון שלך שזה סתם

פרצוף והוא לקח אויר?!? גם אם נגיד הוא לא היה מתאבד רואים שיש משהו מוזר ולא רגיל בפרצוף הזה שהוא עשה.. אין שום קשר ללקחת אוויר דבר שני... אולי אם הוא לא היה מתכוון להתאבד הוא לא היה עושה את הפרצוף הזה...

the sofa city

New member
את מטומטמת....

ואני לא מדברת איתך... וכן לא התבגרתי כי אני ילדה!!! :)

למעלה