שאלה לדיון...

shaililo

New member
שאלה לדיון...

באיזה מקומות הכי אהבתם להתחרות ולמה? 1. יגור 2. ניר דוד 3. משמר העמק 4. חוות הפארק 5. אודים 6. כנות 7. אחר

angel457

New member
חוות הפארק!!!ברור כאילו... כנסו!!

בטח שחוות הפארק.. סתם... תאמת לא היה לי כל כך הרבה נסיון של תחרויות.. התחרתי רק בחוות הפארק(שמן הסתם זו החווה שלי) ובאודים... ובאודים גם היה סבבה... חווה מושקעת!!! יפה.. מטופחת... מגרשים גדולים... ו........... זהו...

טוב אני לא מתאפקת../images/Emo28.gif

אני הכי אהבתי את התחרויות אצלנו, המכשולים מדהימים, המקום ירוק ויפה, הרבה סוסים אווריה טובה וגם שאלנו הרבה שהתחרות אצלנו אמרו שגם מאוד אהבו. אבל חוץ מזה הכי כיף להתחרות בניר דוד, הבעיה שזה רחוק

bitonano

New member
ברור ש..

ניר דוד כי יש שם הכי פחות לחץ שאתה רוכב ויש שם מכשולים מדהימים לדוגמא : חומה ומגדל למי שמכיר

angel457

New member
אבל הבעייה שלי שאני.....

לא יכולה להתחרות בניר דוד כי זה ממש רחוק לי... וזה עולה מלא כסף להובלה...
אבל אמרו לי שזו חווה מדהימה...

shaililo

New member
אני לא מתה על ניר דוד...

המגרש חימום שם מגעיל! חצי אדמה וחצי חול זה ממש מעצבן... וגם יש שם לול של תרנגולות תקוע באמצע... לא יודעת לא אהבתי.

תקשיבו זה קשור למקום תחרות...

הסוס שאני מתחרה עליו פוצ´יני אז הוא רגוע בניר דוד ואני אוהבת שם! אבל אם אני רוצה אתגר והכל אז ביגור או במשמר העמק כי שם הוא שובב! ותאמינו לי שפוצ´ רוצה הוא כל כך שובב ומצחיקון ורץ מהר וקופץ טוב! הוא גם לפעמים מפיל שאין לו כח או שהוא לא בא בקצב אחיד וזורם חחח!

shaililo

New member
אני חושבת ש...

שמשמר העמק הכי טוב-לא בגלל שזה איפה שאני רוכבת בגלל שיש שם מרחב, דשא, מגרש חימום גדול, גם המגרש תחרות ממש גדול, לא צפוף שם... גם בגלל שזה החווה שלי וזה יותר נוח לי מן הסתם וגם בגלל שרק שם (תקנו אותי אם אני טועה) יש תחרויות דרבי שזה ה-ד-ב-ר (שאגב יתקיים בערך בתאריך 8.4). חוצמזה גם יגור זה מקום מעולה למרות שאף פעם לא הולך לי שם... יש שם יתרון גדול שישר המהגרש חימום יש דרך למגרש תחרות זה ממש טוב!.

אממם../images/Emo28.gif

ניר דוד אכן מסריח בגלל ההודיה שקרובה, אבל גם ליד הבית ספר שלי יש הודיה.. אז מתרגלים
אבל היתרון בניר דוד זה הכיף לצופים, יש שם מקום לשבת בכיף על הדשא ויש מקום לקשור את הסוסים(למרות שזה לגדר ברזל מסוכנת) וממש נחמד לעבור מהמגרש חימום למנז, ככה על הדשא
וגם ממש נחמד המכשולים המדהימים!! הגבנ"צ החומה ומגדל וכל השטויות האלו. את משמר העמק אני לא אוהבת כל כך, התחרתי שם 4 פעמים פעם נפסלתי פעם 30 נקודות על זמן(באקינג בלי ארכובה) ופעמים באליפות הצפון, יוצא רק סיבוב נקי אחד, גם העליה מהמגרש חימום למנז המרכזי מאוד לא נוח, אין מקום לקשור את הסוסים, ואין מזנון, ולי זה מאוד חסר!!
יגור גם מאוד נחמד, היתרון הגדול זה שזה קרוב אלינו
יש מקום לקשור את הסוסים, המנזים אומנם די מגעילים כי הם טובעניים, אבל האווירה תמיד נחמדה. ושם יש את המזנון של באלגן. באודים התחרתי פעם אחת אבל הייתי הרבה פעמים בתחרויות שם, מקום ממש כייפי! מכשולים נחמדים, מנזים יפים ממש כיף אבל קשה למצוא מקום לקשור את הסוסים.

shaililo

New member
דורון?

התחריית פעם בדרבי? אכן העלייה מהמגרש חימום מעצבנת נורא ובקשר למזנון דווקא יש ברוב הפעמים. מישהו התחרה פעם בציפורי?

אמם../images/Emo28.gif

אני זוכרת שהיה רק פיתות דרוזיות ופחיות שתיה. ולא התחרתי בדרבי אף פעם. התחרתי בציפורי את התחרות הראשונה שלי(לפני 3 שנים) לפי מה שאני זוכרת לא היה משהו, זאת אומרת עשיתי נקי נהנתי והכל, אבל הירידה למנז הראשי היתה נוראית, האורות לא האירו את המנז, ולא היה מקום לקשור את הסוסים, אבל זה מה שאני זוכרת

shaililo

New member
טוב...

ציפורי - אני ממש נהנתי שם אבל בכלליות החווה והסביבה של החווה דיי מוזנחים, אין מקום לקשור סוסים, מגרש חימום נוראי ו...זיהו!

אני וכול החווה שלי ממש אוהבים

להתחרות במשמר בעמק כי יש אווירה טובה מוזיקה, בלי פרוטקציות (כמו ביגור שיפתח מכניס כל שנייה תתלמידים שלו ממש דוחף אותם לכול חור) הכל רגוע מקום יפה יש הכל

חזרתי מהתחרות עכשיו !!!!!!!!

לקחתי מקום רביעי על אזארו כי התיפלץ לא זז מהר כמו כל הגמדים הקטנים שמתחרים נגדנו! הייתה תחרות נחמדה אבל מה שהעלה את הסעיף זה שיפתח מחליט להתחיל לאלף תסוסים שלו וללמד תתלמידים שלו תוך כדי התחרות (בישביל מה יש שיעורים ) הכניסו איזה פוני למגרש אם הוא לא היה שם איזה רבע שעה אני קיפוד! הסוס נשאר במגרש וכול פעם עלה עליו מישהו אחר זה כזה חוצפה אנחנו חיכנו ללכת הביתה והם בשלהם נותנים לכולם לחכות למי איכפת! אווווף מעצבן מה גם שיפתח דוחף את התלמידים שלו לכול מקום! לא נראה לי שמישהו מהם היה רשום בכלל הוא פשוט אמר להם להיכנס ולהתחיל לקפוץ וכול פפעם שהשופטים עצרו את המתחרה שנכנס פתאום משום מקום בלי שיקראו לו יפתח צעק לא לא הוא מהחווה שלי תנו לו להתחרות ויישר צילצלו לו בפעמון והוא רכב פעם אחת גם עשו לי את זה אבל אני אנסה להישאר רגועה מקום רבעי זה די טוב לנשום עמוק!

חזרתי מהתחרות!!!!!!!!!

לקחתי מקום רביעי על אזארו כי התיפלץ לא זז מהר כמו כל הגמדים הקטנים שמתחרים נגדנו! הייתה תחרות נחמדה אבל מה שהעלה את הסעיף זה שיפתח מחליט להתחיל לאלף תסוסים שלו וללמד תתלמידים שלו תוך כדי התחרות (בישביל מה יש שיעורים ) הכניסו איזה פוני למגרש אם הוא לא היה שם איזה רבע שעה אני קיפוד! הסוס נשאר במגרש וכול פעם עלה עליו מישהו אחר זה כזה חוצפה אנחנו חיכנו ללכת הביתה והם בשלהם נותנים לכולם לחכות למי איכפת! אווווף מעצבן מה גם שיפתח דוחף את התלמידים שלו לכול מקום! לא נראה לי שמישהו מהם היה רשום בכלל הוא פשוט אמר להם להיכנס ולהתחיל לקפוץ וכול פפעם שהשופטים עצרו את המתחרה שנכנס פתאום משום מקום בלי שיקראו לו יפתח צעק לא לא הוא מהחווה שלי תנו לו להתחרות ויישר צילצלו לו בפעמון והוא רכב פעם אחת גם עשו לי את זה אבל אני אנסה להישאר רגועה מקום רבעי זה די טוב לנשום עמוק!

כל הכבוד!!../images/Emo28.gif

רביעי זה מעולה!! ואזארו הבוק הזה, לא מפיל לא מסרב אבל יש לו את הזמן... חח וכן זה תמיד ככה ביגור לכל סוס יש איזה 20 מתחרים והילדים ישר עולים בלי חימום בלי כלום.

angel457

New member
באמת יפה!! כל הכבוד... מקום....

4 זה מצויייייייין!!!!!!!!! תמשיכי כך!!!!!!

BalBulaGirl

New member
אני התחרתי בסה"כ 4 פעמים ../images/Emo15.gif

ולא תחרויות רשמיות
בחנוכה 2000 הייתה התחרות הראושנה שלי, לקחתי מקום שלישי*פלז´ר*, המגרש נוח לריכבה(ואני לא כותבת את זה בעבר, כי עדיין מידי פעם רוכבים שם) תחרות שניה בצור הדסה, איזה כייף היה
ישנו(כל אלו שהתחרו, והיו מבחוץ, כלומר לא אלו שבדרך כלל רכבו בבאר טוביה), והיו צחוקים. לקחתי גם מקום שלישי(בפלז´ר) דרך אגב, מישהו מכיר את מורלי בר, ואת נורית(אני לא יודעת את שם המש´ שלה, אבל היא הבעלים של פפוניטה taik it all והיא כל הזמן משנה צבע שיער)
תחרות השלישית גם הייתה בצור הדסה, הפעם בלי שינה
, לקחתי מקום שלישי בפלז´ר תחרות שלישית שום מקום בבית גוברין. שונאת את בית גוברין ואת הילדים שיש שם(הם בכיתה שלי)
וזהו עד עכשיו

למעלה