שאלה לדיון:

רינת4

New member
שאלה לדיון:

אתם חושבים שזאנדר עדיין מרגיש משהו כלפי בבאפי?(סוף עונה5) ואם היא הייתה נותנת לו סיבה,נגיד שהיא הייתה מתאהבת בו-הוא היה ישר זורק את קורדיליה, ווילו ואניה?(אני מתכוונת לכל אחת ספציפית,כלומר אם בעונה 2 (לא כולל 3)הוא היה זורק את קורדי, המשך עונה 3 את ווילו(כשהם בגדו בקורדי ובאוז, האם הוא היה מפסיק את הקשר לטובת באפי)ובעונה 4 ו-5 את אניה? למרות שהוא בציע לה נישואים...אבל השאלה היא-אם באפי הייתה נותנת לו סיבה,האם הוא היה עוזב את אניה(כמובן שאז הוא לא היה מציע ל נישואים). כי זאנדר מאז ומתמיד,תמיד כשהוא רב עם באפי זה היה על אנג´ל או על ספייק. חוץ מפעם אחת בעונה 1 כשהוא אמר לה שאם יקרה משהו לווילו הוא יהרוג אותה-אז הוא ממש כעס, וזה היה ברור שבאותו רגע הוא לא חיבב אותה במיוחד... בקיצר-מה אתם חושבים?

ANGEL N

New member
שאלה קשה...

בעונה הראשונה והשניה אני חושב שלכולם ברור שזאנדר היה עוזב כל אחת בשביל להיות עם באפי. בעונה השלישית אני לא ממש בטוח, וגם אני לא הכי זוכר את האוירה שהיתה שם אז אני אחכה עם התשובה לעוד כמה שבועות. בעונה הרביעית גם כאן אני בטוח ששהוא היה עוזב את אניה לטובת באפי, למרות שרני לא בטוח שהקשר שלהם בשלב הזה היה יכול להחזיק מעמד. מהעונה הזאת אני חושב שבאפי בשביל זאנדר היא אהבת נעורים שהוא כבר התגבר עליה. בעונה החמישית אין סיכוי, למרות שאניה עיצבנה אותו די הרבה. אבל כשחושבים על זה זאנדר אוהב בחורות שמעצבנות אותו, קורדיליה שגעה ככה גם אניה ואפילו פיית שאומנם הם לא היו ביחד אבל אחרי הכל היא גאלה אותו מבתוליו.

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif עונות 6 ו 7

לדעתי בעונות האלה כבר אין סיכוי שהוא היה עושה את זה. הקשר ביניהם כבר ברמות הרבה יותר גבוהות משהיה פעם, ואין סיכוי שהוא בכלל חושב על משהו בסגנון, בטח לא ברמה הריאלית.

bewiched

New member
יכול להיות, קראתי קומיקס שחברה שלי

הביאה מחו"ל, לא יודעת אם היה פרק כזה או לוא אבל הם היו צריכים (זה כאילו היה בתחילת העונה השישית,לפני שבאפי חזרה לחיים)שבו הם נילחמים בשדה שניזונה מרגשות כמו דיכאון(ומי יותר דיכאוני מהם אחרי מות באפי)שהיתה פעם חברה של אניה והיא אמרה משהו כמו שהאישה שזנדר באמת אוהב, אהבת האמת שלו זו בכלל באפי.

talrv

New member
הנה משהו שאני אוהבת לדבר עליו ../images/Emo13.gif

באפי וזאנדר... לדעתי, לא משנה מה מי ואיך, באפי תמיד תהיה האהבה הכי גדולה של זאנדר. בעונות הראשונות טרחו להזכיר את זה, ב-BBB הוא אמר לה שכרגע מי שהוא הכי מעוניין בה "תפוסה", או משהו בסגנון (לא זוכרת במדויק). לדעתי כל גילויי הקנאה של זאנדר באים בעיקר כי הוא אף פעם לא הפסיק לאהוב את באפי (לא קשור למקרה בהתהוות 2, להזכירכם זה היה בוריס!!!).. זוכרים איך הוא התעצבן על באפי כשהיא הסתירה את אנג´ל ב"תגליות"?? את ההערה העוקצנית לאנג´ל כשהוא נשך את באפי ב"יום סיום", את המבטים שהוא שלח לאנג´ל ב-Pangs? את השיחה עם ריילי ביוקו פקטור (אני חושבת שזה היה יוקו פקטור) - גם אני לא אוהב את אנג´ל.. קנאה אצל זאנדר, שמציג לפעמים תכונות של ילד, מתפרשת בדרך כלל כאהבה. הקטע ב"בירה רעה" שזאנדר עוזב הכל ודואג רק לבאפי, ו..
ב"נוצרתי לאהוב אותך" כשהוא מעודד אותה, והשנאה העזה שלו לספייק והרגשות שלו כלפי באפי. זה לא שאני לא חושבת שיש לו רגשות כלפי אניה, אני חושבת שהוא אוהב אותה. אבל את באפי יותר, כי לבאפי יש לו אהבה יותר חזקה מלכל אחת אחרת (לדעתי). ספויילרים לשישית/שביעית (פרקים ששודרו) מעכשיו דווקא אני לא חושבת שאין סיכוי לחלוטין. ראיתם איך הוא הגיב כשהוא גילה על באפי וספייק, והשיחה שלהם בסוף "רואים אדום", וההלם/עצב שלו כשבאפי נורתה. גם עכשיו בעונה השביעית, הוא מגיב לספייק בגועל ודואג לבאפי בגלל נסיון האונס. סוף ספויילרים אני לא חושבת שזאנדר יפסיק מתישהוא לאהוב את באפי, היא האהבה הראשונה והכי גדולה שלו, טוב, לפחות ככה אני חושבת... ועכשיו אני מורידה לחלוטין את האבן מהלב, שלא יהיו לכם ספקות - I´m a B/X lover!! כן, אני סטאר קרוסית, ובאפי ואנג´ל פור אבר והכל, אבל יותר מהכל לדעתי מתאימים לדעתי באפי וזאנדר..... פיווו.. זה היה מעייף..
ובוריס אשם בכל!

buffstar

New member
שאלה אני לגמרי קלולס פה?

מה קרה בסוף העונה ה5? (כאילו חוץ מזה שבאפי מתה?)-או שלזה התכוונת? טוב אני חושבת שבאפי זאנדר היה יכול להיות רעיון טוב בעונות 4-1 כי היה ברור שהוא היה עוזב את קורדי ואת אניה בשבילה ץ אבל אני חושבת שמעונה 5 הקשר שלו עם אניה התפתח והוא גם אמר לאני את זה באיזשהו פרק (לא זוכרת...) "שהוא איתה לא בגלל שהוא חייב אלה בגל שהוא אוהב אותה"- ציטוט ממש לא מדויק שאפילו אי אפשר לקרוא לא ציטוט:) וכן זאנדר תמיד היה שמוק בקשר לכל מה שקשור לבאפי/אנג´ל , ילד קטן כזה...
ספוייילרים עונה 7... בעונה 7 הקשר של באפי וזאנדר הוא באמת ברמה שונה, הם כמו משפחה ,כמו אבא/אח בוגר בשביל דאון... לא חושבת שהוא עדיין חושב על באפי בצורה רומטית...

talrv

New member
אמממממ.. מתי אמרתי

משהו לגבי סוף עונה חמישית??

למעלה