שאלה לדיון

appy

New member
שאלה לדיון

קודם כל, שלום לכולם, אני ראם, ואני חדש בפורום. אחרי שציינתי את זה רציתי לשאול את הפורום (שמקריאת ההודעות האחרונות נראה די אחלה
) שאלה. איזה שחקן, מצוות השקנים של כל העונות, הוא הטוב ביותר מביחנת משחק בלבד (או השחקנית)? בלי קשר לדמות, למראה, וכו.... רק למשחק. אז ככה, מהיכרות קצרה עם הפורום, שמתי לב שהאהבה המופרזת לאבי היא נושא... אבל מה אני אמור לעשות? אני חושב שמורה טירני היא שחקנית גדולה! לא ששחקנים כמו הגברת מרגוליס או נוח פחות טובים, אני פשוט אוהב את איך שמורה משחקת, את הסגנון. יש בה משהו, עם הבעות הפנים הרכות, שאתה לא בטוח שאומרות משהו ואז פוגעות בך, עם הפסיביות במקומות הנכונים... אין מה להגיד, מי שאמר שמים שקטים חודרים עמוק, יודע על מה הוא מדבר.
לפני שנתיים היא היתה מועמדת לאמי, ביחד עם אליסון ג´אני מבית הלבן (סדרה שאני ממש לא אוהב). מי זכה? אליסון ג´אני. איך?!?! יסלחו לי אוהבי הבית הלבן, אבל היא בהמה!!
טוב, אולי נסחפתי...
בכל מקרה, זו דעתי. מחכה לשמוע מה לכם יש להגיד...

או-ווא...

זאת שאלה קשה...
קודם כל, ברוך הבא
תהנה בפורום
(מה שאני בטוחה שיקרה
) ואתה בן!
(
) אהמ, לא משנה... אם קראת את שאר ההודעות, אז שאלו למה אין יותר, או למה יש פחות, או מה שזה לא יהיה, בנים שצופים בסדרה.
עכשיו לשאלה. אוקי דוקי. אני חושבת שזו אולי השאלה הכי קשה שנשאלה בפורום, ומבחינתי, אין לה תשובה. כל השחקנים באי.אר. פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם!!! אבל טוני (
) היה מעולה. למשל, איך שהוא שיחק את מארק כשנודע לו שנשארו לו ארבעה-חמישה חודשים לחיות
... נח ווילי - פשוט גדול. למשל, המבט (1, 2, 3, בעע..
) שהיה לו על הפנים כשהוא ראה את פול (פול?, טוב, שיהיה
) במסדרון. איך שהוא מסתכל על אבי...
*חולמת בהקיץ* *מתעוררת ומנערת את הראש* מאורה - גם מעולה. להוסיף?
אי אפשר לענות על השאלה. קשה מדי

~*~gaL

New member
ברוך הבא! ../images/Emo98.gif ../images/Emo140.gif

קודם כל הפורום מוסר תודה
ועכשיו בקשר לשאלה המצויינת שלך.. דיי קשה לבחור. עשו עבודה מעולה בבחירת השחקנים לסדרה.. אז מה שאני אעשה, זה אציין כמה חברי צוות מסויימים: אנתוני - חוץ מב"אי. אר." ראיתי אותו מגלם יורם ב"נקמת היורמים", רוקר ב"סטיבן וובר", ובעוד כמה מקומות. הוא נכנס טוב-טוב לכל דמות שהוא מגלם. את מארק הוא מגלם מעולה. אני לא הייתי יכולה לחשוב על בחירה יותר מתאימה למארק מאשר אנתוני. נוח – חוץ מב"אי. אר." ראיתי אותו ב"גוויניביר", "שודדי עמק הסיליקון", מופיע ב"חברים" וכן, נראה לי שהיו עוד.. הוא כ"כ נהדר בכל מה שהוא מגלם. ג´ורג´ – "אושן 11" ,"יום בהיר אחד" קצת או כל "בטמן ורובין" (לא זוכרת), "אחי איפה אתה?" הופעת אורח ב"חברים" עם נוח, וגם פה – אולי אפילו יותר.. הוא גם שחקן נהדר, ונראה שהוא נהנה ממה שהוא עושה. למה אתם שואלים? מה, לא ראיתם את כל השטויות שהוא עשה על הסט של אי. אר.? ;) מאורה – "עיקר החדשות" "שקרן שקרן" ואני כבר מתה להשיג את "אוקסיג´ן".. כמו שכתבת.. המשחק, ההבעות פנים.. אני אוהבת אותה גם כשהיא עצובה כל הזמן באי. אר., וגם כשהיא שמחה כל הזמן ב"עיקר החדשות". היא פשוט גורמת לי לאהוב כל דמות שהיא מגלמת. מעניין איך זה כשהיא משחקת דמות ביצ´ית.. ג´וליאנה – "אשת חייל מי ימצא" "היום הגדול" והקול שלה ב"דינוזאור" (חחח, לא נחשב כ"כ..) – אני פשוט מטורפת על השחקנית הזאת מאז שראיתי אותה לראשונה באי. אר... זה לא שאני מחפשת כל סרט שלה ורצה לראות אותו, אבל כשאני רואה שיש סרט איתה אני נשארת לצפות בו או מחכה שהוא ישודר. עד כמה ש"היום הגדול" היה סרט לא משהו לחלוטין, הוא היה שווה צפייה רק בגללה. היא כזאת מותק! וחוץ מזה שהיא מותק, היא, כמו כל מי שציינתי למעלה, שחקנית מצויינת. תצפו בפרקים כמו "ציפיות גדולות" "הסופה" או "עצב מתוק" (למה לעזאזל אני כותבת את זה בעברית?!) ותבינו למה אני מתכוונת.. אני יכולה להמשיך ככה לנצח! יש עוד את שרי, אלכס, אריק לה-סאל, פול, גוראן.. אוף. דיי. כולם טובים וזהו! :)

שלמונזה

New member
גל התאכזבתי ממך... ../images/Emo3.gif

מה עם מריה בלו!!!! כמובן בתפקיד אנה דל אמיקו וחוץ מיזה שהיא גם שחקנית מאוד טובה וראינו אותה בחופשיות על הבר... וחוץ מזה שכמובן ג´ורג´ קלוני היה השחקן מס´ 1 באי אר אני ממש אוהבת אותו בתור שחקן בתור דאג רוס ובכללל ולסיום, גל הכל בצחוק כמובן, כן?

~*~gaL

New member
נו, כמובן! :)

רציתי לרשום אותה.. אבל לא רשמתי.. כי עם כל האהבה שלי אליה היא הייתה מן דמות מלוצ´י שכזאת, ז"א, לא עם הרבה זמן מסך, אז אם הייתי כותבת אותה הייתי צריכה גם לכתוב את אריק פ, קלי מרטין, מייקל מישל.. את פול הזכרתי כי הוא.. פול
ושוב, את יודעת שאני מ-ט-ו-ר-פ-ת על אנה! היא הייתה כזאת מקסימה! עונה 4 פשוט עונה מצויינת! גם אנה, גם קרטר בבגדים מינימליים, גם מגי דויל.. או! ובקשר לחופשיות על הבר.. היא הייתה ה-כ-י טובה שם! היו צריכים לשים את מנהלת הבר בתפקיד ראשי! ולא את הפייפר הזאת.. (קוראים לה ככה בכלל?
)

שלמונזה

New member
סלחתי ../images/Emo6.gif

אנה הכי גדולה!!! ואני יודעת שאת גם אהבת אותה בגלל זה אמרתי את זה לך... וחוץ מזה שנכון שאנה לא היתה הרבה עונות אבל היא בהחלט היתה דמות מרכזית בעלילה, אבל היא זאתי שהחליטה לעזוב בסוף
ועונה אח"כ נאי חושבת דאג עזב, איזה ביאוס. אני בעד לעשות איחוד של אי אר של העונות הראשונות כל השחקנים חוזרים לפרק איחוד (ומארק כרוח רפאים...). לפחות יש לנו את ג´רי

~*~gaL

New member
כמה שהיא יפה..

גם אני בעד :)) חחחחחח רוח רפאים... LOL!
אה.. כן.. וג´רי ;) נזכרתי עכשיו בפרק אתמול בלילה ובריב שלו ושל פרנק.. תמיייד הפקידי קבלה הם כאלו דמויות מקסימות

מיכל ק

New member
כאילו

הייתי בבית חולים לא מזמן (סבא שלי אושפז) וזה ממש לא כמו בטלויזיה

שלמונזה

New member
אגב גל

אני יודעת שאני מנדנדת אבל מתי את מעדכנת את הגלריה של אנה??? במקרה אתמול שוטטתי בגלריות )כמובן מרוב שעמום) ואני רואה שאנה עוד לא עודכנה
למה??? והנה ככה אני אוהבת את קרטר, עם אנה!!! איך אני מתה לראות את הפרקים האלו

~*~gaL

New member
מיכל ושלמונזה

מיכל - מצטערת לשמוע, קודם כל :( ו.. באמת? חחח.. טוב, אז רק באי. אר.
שלמונזה - מריה היא אכן הבאה בתור.. זה פשוט לוקח קצת זמן וברגע שיהיה לי את הכוח והסבלנות לזה תהיי בטוחה שהיא הראשונה לקבל תמונות חדשות. (לדוגמא: יש לי מחר בוחן במתמטיקה..) וגם אני אוהבת אותה עם קרטר.. אולי לא כמו עם שאני אוהבת אותו עם אבי, אבל עדיין אוהבת אותם ביחד.. :))

שלמונזה

New member
בהצלחה בבוחן!!!

ואמרתי מראש שאני סתם מציקה פשוט שלא תשכחי חלילה מלעדכן אותה... וחוץ מזה נעים מאוד יפית!

~*~gaL

New member
תוווודה ../images/Emo9.gif

כדאי שאני אתחיל להתכונן.. אני רוצה לעשות כמה שיותר תרגילים.. ואל תדאגי - שאני אשכח?! אני גם צריכה להביא לפה את הספויילרים החדשים.. כי כבר יש..

~*~gaL

New member
ת´נקס מל! ../images/Emo8.gif :))

*רצה למחברת שלי* *מסתכלת עליה* *נאנחת* *מוציאה עיפרון ומחשבון* .. *בורחת לפה בחזרה*

למעלה