שאלה לדיון

fireman

New member
שאלה לדיון

בחמשת השנים האחרונות החלה בעיר באר שבע מגמה של בניה לגובה, ומספר הבניינים בני 20 קומות ומעלה הולך וגדל, דבר שבאופן טבעי סותר את ייחודו של הנגב והמדבר שבגלל עתודות הקרקע הרבות בו מאפשר להתרחב בעיקר בבניה נמוכה ולהמנע מבניה לגובה האם לדעתכם יש לשמור על האופי והנוף המדברי ולהפסיק את הבניה לגובה בעיר או שלדעתכם יש להמשיך את הבניה לגובה ולבנות כמה שיותר גבוה?

לפי דעתי

שילוב של בניית קרקע ובניה לגובה זה שילוב מנצח לא צריך לגזים בבניה לגובה אבל זה באמת שינוי מרענן לראות פתאום בנינים גבוההים בב"ש.... נ.ב..... אני מתה לגור בבניין.....קחו ת´וילה שלי תביאו דירת חדר אני אהיה מרוצה....

optimistit

New member
../images/Emo13.gif

מסכימה עם נוני. אבל אני בכל זאת מעדיפה את הוילה. יש גינה.

Mike A

New member
דעתי

בנייני מגורים צריך להשאיר על הקרקע. משרדים צריך לבנות לגובה - בין היתר כדי להוריד את התדמית של באר שבע כעיר של גמלים.

eranmc

New member
אני לחשוב ש...

שבנייה לגובה זה אחלה העיקר שהיא נבנית באיכות (כי הרי מתוכננת רעדית אדמה בקרוב). אני חושב גם שצריך להגדיל את באר שבע מבפנים ולהתרחב עד להבים, עומר ומיתר.

fireman

New member
ערן

לא צריך שיעבור עוד הרבה זמן עד שזה באמת יקרה בתור מי שמכיר את התב"ע של העיר באר שבע לשנת 2020 מתוכננת בנוסף לשכונת רמות הקיימת והשלב שנבנה כרגע חלק שיקרא רמות להב שיגיע עד כדי חיבור עם להבים בצפון העיר לעומר אני משער שנתחבר בעוד מספר שנים לגבי מיתר, גם לא בעוד 50 שנה זה מאוד רחוק באופן יחסי לעומר ולהבים

eranmc

New member
ערן... ../images/Emo13.gif

1. שי אמרה שגם לך קוראים ערן ואמרה שאתה אחלה ובלה בלה... 2. אני יודע אבל אפשר לעשות איזור כמו גוש דן סביב ב"ש.

dong

New member
../images/Emo45.gifברור שעדיף לגובה

נכון שיש בנגב שטחים לא מנוצלים אבל אלו השטחים הפתוחים הבודדים שיש במדינה לכן בניה לגובה היא פטרון טוב גם בנגב וכמובן שכדאי בכול הארץ

מרב881

New member
לפי דעתי

עוד כמה בניינים גבוהים לא יזיקו... התדמית של העיר צריכה את זה. אבל שלא יגזימו.

fireman

New member
בואו נשדרג את השאלה

הייתם רוצים לראות בבאר שבע בניינים של יותר מ40 קומות למשל?

קומיקס

New member
כן אבל...

שיהיו בטיחותיים ושלא יתנו רעיונות לאנשים.. <שיעול> אוסאמה <שיעול>

Mike A

New member
אממ

איך אפשר לעשות בניין בטיחותי? שומרים למטה שיעשו בדיקות בטחון לכל מטוס מתקרב? תותחי נ"מ מסביב לבאר שבע?

למעלה