שאלה לדיון

MsUnderstood

New member
שאלה לדיון

איזה פורמאלית אני..חחח מתרגל שלי הוסיף כמה אנשים מהתרגול שלנו בפייס ככה שאני רואים סטטוסים,קבוצות ותמונות שלו וגם מגיבים מידי פעם.. מישהו כתב לו כשהוא ראה שאנחנו תלמידים שלו שיזהר שלא נלשין עליו ועל הדעות שלו ושזה לא חכם להוסיף סטודנטים..אני בתגובה כתבתי לו שאם היינו רוצים לעשות משהו כנגד המתרגל זה היה קורה ממזמן כי יכולנו לפני זה גם להיכנס לראות את כל הדברים האלו ואפילו להפך,מתרגל שמוסיף אותנו והוא נחמד אלינו לא נלך נגדו... מה אתם אומרים?טעות של מתרגל להוסיף סטודנטים שלו?

stkachov

New member
לפי דעתי

יכולה להיות כאן מראית עין של ניגוד עניינים, לכן במקרים כאלו עדיף להמנע מכך.

stkachov

New member
אחרי, אין בעיה

אגב, לפי מיטב ידיעתי תקנות דומות מעוגנות בתקנון האוניברסיטה לגבי קשרים רומנטיים בין תלמידים ומורים.

stkachov

New member
למה חס ושלום

זה קורה במציאות כל הזמן, במיוחד בין סטודנטים ומתרגלים שהם בני אותה שכבת גיל כמעט.

MsUnderstood

New member
תראה אותם ותבין...חחחח

ברור שזה קורה...אם היה לי מתרגל שווה מילא...אבל כל הסמסטר אני חושבת על איך לעשות להם מייקאובר

berta84

New member
בולשיט!!!! פרי מוחן החולני של קנאיות מכוערות

אמנם ייתכן שדברים יקרו אבל רוב המתרגלים יודעים את הגבולות שלהם גם אם הם חבר'המנים כאלה רוב הדברים ששמעתי נשמעו ממש מופרכים, במיוחד כל מיני "שמועות" כאלה על מתרגלים שמנצלים את מעמדם פעמים רבות מרצים ומתרגלים היו ממש ממש נחמדים אליי בלי שום כוונות מעבר בכלל הייתי אומרת שרוב רובו של הסגל האקדמי הם אנשים מאוד ישרים

אני לא חושבת שזו טעות

אני יכולה לומר לך שאני פתחתי שני כרטיסים בפייסבוק. אחד אישי שלי שכולל רק את החברים שלי והשני מיועד לתלמידים שלי, אמנם זה שובר את המחיצה של בין מורה לתלמיד אבל אני משתדלת שזה לא יעבור את הגבול. אני כותבת להן הודעות חשובות, קישור לאתרים חשובים ואפילו טיפים ללמידה לבחינה-קישור שהבאתי אתמול או שלשום פה למישהי. אז כן, זה עוזר מאוד. אף אחד לא חושב שאני "חברה" שלו אלא עדיין אני המורה, למרות הצחוקים. אגב, אמרתי לחברה טובה שלי לעשות זאת והיא רק מתכתבת איתם במיילים עם התלמידים שלה והיא אמרה שזה שינה אותם ואת עולמה. לא חושבת שזה דבר רע.

למעלה