שאלה לדיון.

מוסקט3

New member
יצאתי פעם עם בחור כזה.

הוא היה בערך באותו גיל, וגם כן לחלוטין ללא נסיון. רק שאני לא ידעתי שהוא חסר נסיון כשהתחלתי לצאת איתו. ואת יודעת מה? היינו ביחד שנה, והוא אחד האנשים הכי מקסימים, מתחשבים ועדינים שיצא לי לפגוש. ממש לא הומו, פשוט בחור שקצת היה קשה לו לדבר עם בנות. לא כולם מאבדים את הבתולים בתיכון ומגיעים לצבא כבר עם חבר רציני. הרבה מאוד אנשים שאני מכירה פרחו מאוחר בתחום הזה, אם מביישנות, אם מחוסר מזל, ואם מחוסר בבטחון עצמי. זה לא אומר שום דבר רע על אותם אנשים, רק שאת צריכה ללכת לדייט עם כמה שפחות דעות קדומות ולתת לו צ'אנס להראות לך מה מסתתר מאחורי החזות הביישנית. בהצלחה.

רZוש

New member
עדכון מצב -

קודם כל, אני מודה לכל המגיבים\ות. שנית, העדכון: אז נפגשנו. ובואו נגיד שאם בנאדם עד גיל 24 לא היה אף פעם בקשר או עם בחורה, סביר להניח שיש סיבה ואני בהחלט יכולתי לראות אותה. עזבו שהבנאדם מכוער (וזה לא שאני מלכת היופי, אבל הכיעור שלו זה משהו שלא נתקלתי בו הרבה זמן פשוט), אפשר לומר שהוא אפילו דומה טיפה לשרק, רק שהוא לבן ולא ירוק (בחיי... חבל שלא צילמתי אותו). הבנאדם פשוט טמבל ברמות מטורפות. אין לו תוכניוות לעתיד, לימודים לא מעניינים אותו בגרוש והוא לא בנאדם שיכול לשבת וללמוד, יש לו עבודה של 3 שעות ביום והוא מבסוט - לא מחפש דברים מעבר. כל משפט שני שלו היה "יש לי מלא חברים, יש לי מאות של חברים" ואני חושבת לעצמי, אם יש לבנאדם ככ הרבה חברים - איך זה שהוא מעולם לא יצא עם בחורה?! לסיכום, מזל שהדבר הזה נמשך כולה שעה וחצי וגם את זה בקושי שרדתי כשכל כמה דק' אני מפהקת (לא בכוונה, כך יצא). טיפ - אל תצאו אף פעם עם מישהו ללא כל ניסיון. באמת.

../images/Emo201.gif

צר לי על הזמן הלא נעים שנאלצת לבלות בחברת אדם שכזה (
) אבל את עדיין לא יכולה להכליל ולקבוע שכל מי שלא היה עם בחורה הוא מכוער בלי תוכניותת לעתיד ומגעיל. את בסוג של טרואמה אז הגיוני שתרגישי ככה. אגב, אם הוא חבר של חבר של חברה...איך זה שחברה שלך לא מכירה אותו ולא יכלה להזהיר אותך לפני?

רZוש

New member
צודק

לכל כלל יש יוצא מהכלל, כנראה יש אי שם חבר'ה בגילאים האלה שהם נראים טובים, חכמים וכו' (ולפי מה שקראתי בשרשור, ישנם כאלה, איפה הם?!?!??!?!). היא והחבר שלה רק בהתחלת המערכת יחסים ולא יצא לה עדיין להכיר ולצאת עם כל החברים של החבר.

למעלה