שאלה לדיון.

רZוש

New member
שאלה לדיון.

אז כך - חבר של חברה שלי רוצה להכיר לי את חבר שלו. הוא סיפר לי שהוא בחור נחמד, מופנם, שקט ונורא חכם. כשהתעניינתי בעוד כמה פרטים, הסתבר שאותו בחור מעולם לא יצא עם מישהי ואף פעם לא היה עם בחורה - לא נשיקות, לא חיבוקים, לא סקס, פשוט כלום. הבחור לא ילד ואפילו לא מתבגר, הבחור פאקינג בן 24!!! ויכול להיות שזאת אני הדפוקה (ולכן באתי לפה לברר אם זו אני או לא), אבל זה נורא מרתיע אותי ומוריד לי לאללה. להתחרט עכשיו זה קצת מאוחר מדיי משום שהטלפון נמסר, אבל לא יודעת, אני לא מפסיקה לחשוב על זה ועל כמה חרא העניין הזה וחבל שלא ידעתי קודם. אשמח לשמוע את דעתכם. האם אני באמת מפגרת ומגזימה בקשר לעניין? אגב- אני יודעת שאפילו לא נפגשנו ויכול להיות שבסופו של דבר לא יהיה בנינו שום קליק במציאות ואני סתם אוכלת כאפות עכשיו, אבל אם עוד לפני שאנחנו נפגשים יש לי "אנרגיות שליליות" לכיוונו... מה הסיכוי שזה יצליח?!

flutter girl

New member
את לא מגזימה.

זה ממש תלוי בך, אבל. בחורה עם ניסיון נרתעת מבחורים בלי ניסיון, בעיקר כי היא שואלת את עצמה איך הוא הגיע לגיל הזה ללא ניסיון? האם זה מתוך בחירה או אילוץ? אני מציעה בכל אופן שלא תשללי, תבואי עם ראש נקי לפגישה ותהיי מוכנה להתאכזב/להיות מופתעת. כמובן שאם זה ממש מרתיע אותך ברמה של לשלול אותו מראש, אולי עדיף שתוותרי. הוא יימצא מישהי, סמכי עליו.

goldy

New member
תדובבי אותו

תכריחי אותו לדבר. אחרי שלוש פגישות דיבובים תדעי אים זה זה.

אם לא תנסי, לא תדעי

שבי איתו לכוס קפה ותראי איך הוא. אולי הוא לא היה עם אף בחורה בגלל שזה פשוט לא היה בראש שלו עד היום, את לא צריכה לשפוט אותו לפני שפגשת את הבן אדם. נכון, זה חשוד ואולי יש סיבה נראית לעין...אבל כל עוד לא פגשת אותו ישבת איתו, את לא יכולה לדעת.

ChilD SouL

New member
ממממ...

לדעתי את ממש לא מגזימה. גם אותי אישית זה היה מרתיע [מאוד]. אבל, מאחר ואמרת שהטלפון כבר נמסר ואין הרבה מה לעשות [ולהתחרט עכשיו זה קצת לא לעניין] - הייתי מציעה לך את מה שהציעו לך כבר - תפגשו ותראי לאן הדברים מובילים. הכרתי כמה חבר'ה בגילאים האלה שאפ'עם לא היו עם מישהי וזה לא שהיה בהם משהו דפוק או שהם בעצמם היו כאלה, אלא פשוט כי אפ'עם לא יצא להם, קורה. אגב, לא תמיד חברים מספרים זה לזה הכל או לא תמיד חברים יודעים הכל אחד על השני, כך שיכול להיות שהוא דווקא כן היה עם בחורה\ות אבל לא סיפר לחבר. מצד שני, זה גברים אז... יש פה ספק גדול
.

pain is MY love

New member
אוי לאאאאאאאאאאאאא

נראה לי אני מכירה את הבחור המדובר!!! טוב, רוב הסיכויים שזה לא אותו בחור כמובן אבל גם לי הכירו בחור מאוד נחמד ומאוד חמוד ומאוד חכם וגם הוא היה בן 24 ומעולם לא התנשק ולא שום דבר אבל היו לו נתונים כל כך טובים מבחינת, מראה, מקצוע בחיים וכו' שלא חשבתי שזה משהו שממש יפריע לי אבלללל ברגע שיצאנו לדייט אחד ישר הבנתי למה הוא מעולם לא היה עם בחורה. הוא פשוט הבן אדם הכי משעמם שקיים עלי אדמות!!! אין על מה לדבר איתו, אין לו שום חוויות להעביר, בגלל שהוא מעולם לא היה עם בחורות גם אין לו שום סיפורים לספר ובכללי אין לו יותר מדיי חיים.. אני עוד איכשהו ניסיתי לשמור על שיחה כלשהי אז חפרתי על עצמי רוב הערב ובסוף הדייט הוא אמר לי שזה לא יכול ללכת בינינו כי אני "פילפלית מדיי בשבילו" חחחחחח עד היום כולם צוחקים עליי שחנון כזה זרק אותי..

goldy

New member
"ולכן הוא נדון להיות בודד לנצח..."

לא נורא: בפעם הבאה הוא יוולד כשכל מה שהוא יודע עד גיל 17 זה רק כדורגל ובית"ר
.

pain is MY love

New member
לא בהכרח

אני מאמינה שביום מן הימים הוא ימצא לו את הבחורה שהיא החצי השני שלו וגם היא כמעט מעולם לא עזבה את כותלי ביתה. אולי הם יפגשו בתור בבלוקבאסטר או משהו כזה...

the black nick

New member
סלח לי על ההתערבות הבוטה

אבל מה הכוונה "בפעם הבאה"? זה סוג של רמז לגלגול נשמות?

tapas tapas

New member
נראה לי

אבל לדעתי זה שטויות. אין גילגולי נשמות. כי זה ברור שקופים מהחלל החיצון לוקחים את הנשמות של אנשים מתים, שמים אותם בתוך כדורי סנוקר, ומשחקים איתם בפאב שבסוף שביל החלב.

goldy

New member
ישנם שלושה מעגלי חברות

במעגל הרישון נימצאים אנשים שכל מה שהם יודעים עד גיל 17 זה כדורגל ובית"ר. מהרגע שהם קמים בבוקר ועד הרגע שהם הולכים לישון מדברים רק על השחקנים, הקבוצות ועוד דברים שרק הם יודעים. הם החוליה החלשה ביותר על-פיה ניקבע חוזק השרשרת. במעגל השני נימצאים אנשים שמיתעניינים גם בכדורגל, גם בבית"ר. במעגל השלישי, אליו הבחור שייך, נימצאים כל האנשים ששמעו על בית"ר ורואים כדורגל בטלוויזיה וחוץ מיזה אין להם קשר לנושאים אלו: הם אלה שמתעניינים בכל דבר אחר. מה שאני מיתכוון זה: מאיפה הוא צריך לדעת שעליו להיתעניין (רק) בכדורגל בדגש על בית"ר עד גיל 17 כדי שיהיו לו חברים? מהוא אשם שמחלקים להקבצות מכיתה י' ולא מכיתה א'?

tapas tapas

New member
חחח

לי נשמע שאת משעממת, כי דברים שמעניינים אותך בחיים נכנסים תחת הכותרת של קשרים עם בנים ובנות. לשמוע מישהי מדברת על הקשרים שלה עם האקסים או על הדייטים שלה זה הדבר הכי משעמם שאפשר לשמוע בעולם. ומתי לשמוע על דייטים זה כן מעניין? רק כשאתן יוצאות לדייט עם בחורים הזויים לטענתכם, רק אז זה מעניין בכלל לשמוע על זה. כי רוב האנשים הם בדרך כלל שבלונים ולא מעניינים, על פי ההגדרה.

pain is MY love

New member
מה הקשר?

לא ביקשתי שיספר לי על דייטים! אבל שיספר על משהו שעובר לו בחיים!!!! לא היה לו שום דבר מספיק מעניין בכל החיים שלו כדי לספר לי עליו! אני גם לא חושבת שצריך לדבר על אקסים וכאלה אבל אפשר לדבר על חברים, חברות, לימודים, עבודה, בילויים, תחביבים לא היה לו שום דבר כזה!!!

flutter girl

New member
שקר כלשהו!

מה, רק כי בחור לא היה עם אף אחת אז הוא הומו? מה נסגר? אם הוא היה יודע שהוא הומו אז הוא היה מוצא לנכון כבר לעשות משהו בנידון. גאד דאם טל, לפעמים...

זה הכל מניסיון :)

הכרתי איזה ידיד של ידידה שהיה בדיוק אותו הדבר.. ובסוסף זה מה שהיה אז, סה"כ אני אומר מה שקרה. ולא, הוא לא חייב להיות אבל העלתי אפשרות :)

PooKiPsiT

New member
נראה לי שמופנם זאת מילת המפתח כאן

בדר"כ זה גם הולך ביחד עם ביישן, ומכאן עד ללא להיות עם בחורה עד גיל 24 הדרך לא ארוכה כמו שהיא ניראת. לא נראה לי שהייתי פוסלת אותו מראש על זה, אבל גם לא הייתי צגיעה לפגישה איתו עם ציפיות גבוהות.

בחור נחמד ,מופנם,שקט ונורא חכם.

אני בדיעה של אמיתי. את חייבת לנסות. יש לך "אנרגיות שליליות" בגלל דיעות קדומות. הבחור שאת מתארת זה ממש אני לפני 7 שנים. כדאי לנסות עכשיו. כי אחרת בסופו של דבר הוא ימצא וימצה את הפוטנציאל שלו בגיל יותר מאוחר. רק אחרת תהנה מפריו ולא את. בטח יש הרבה סיפורים כאלו ברחבי הארץ\ תל אביב. הרבה סיפורי אהבה
מתממשים. כל אחד והקצב שלו.. :) הרבה בהצלחה .

rotesh8

New member
לכי על זה

אם את בקטע של בליינד דייטים, כמובן. אל תתני לדברים שסיפרו לך עליו להיות גורם משפיע כרושם ראשוני בלי להכיר את הבנאדם, אולי תופתעי לטובה

למעלה