שאלה לדיון

שאלה לדיון

האם מישהו רוצה להתחתן איתי? דינה.מית חתנת נ.ב זה לא שאני רוצה להתחתן, רק רציתי לדעת דינה.מית חרפנת

mika2

New member
כפי הנראה אכן יש משהו באויר היום

מה כולם מתחתנים פה...

אפשר, אולי...

לתרום לך את בעלי?

דינה מיט (רוממת?)

את לא יכולה לשאול כזאת שאלה ,בלי שיש בה איום אמיתי :) חוכמה גדולה לענות לך "כן" ,כשיודעים שממילא את לא מעונינת ? החוכמה זה שמישהו יענה לך "כן" מתי שהוא יודע שהוא הולך להביא על עצמו משהו (לטוב או לרע). ואחרי שזיינתי את המח : אם שאר הפרמטרים בחבילה שנקראת דינה.מיט עולים בקנה אחד עם צורת הכתיבה שלה ,אזי קופצים רבים על המציאה בדרך אלייך בכבוד רב פתחתי .(את התחת לטירונים שלי בהיותי מ"כ )

אני לא יכולה????? מי אמר?

הנה אני יכולה ועונים לי עובדה! פחחחחחחחחחחח ובכלל בשעות כאלה אני מרשה לעצמי כמה רגעי השתטות חיוך קטן עוד לא הזיק לאיש ואם ההומור שלך עולה בקנה אחד עם הכתיבה שלך אז אתה מהווה איום אמיתי על רוחו העדינה של הפורם דינה.מית אמנת בלהיות רצינית

אופס

באמת לא שמתי לב לרוח העדינה. הייתי צריך להבין מהמילה "תמיכה " שמופיע בשם הפורום שאנשים זקוקים לליטוף ומילים רכות . האמת שפעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה וטרם תהיתי על קנקננו (מסתבר שגם לא אזכה לעשות זאת ) בכל אופן : יום נישואים שמייח

אל תתהה על קנקנו

תתשתתף ותהיה הקנקן בעצמך
וברך הבא, תתרווח תכף יבואו להציע לך
ובראוניז אז תישאר!!! והיוםנישואים... הוא יהיה שמח אולי נצא לאיזה מקום אולי ניכנס לאיזה מצב אולי ... דינה.מית חנפת לחדשים

piter pan

New member
דינה.מיט - כמה שנים למנאייק ../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

פיטר מית
עניין ...

מספיק

מספיק הרבה כדי להבין את הקטע ולא מספיק כדי להתייאש דינה. אופטימית

דיאבלו

New member
חכי בתור גיברת

אחרי שמציעים הצעה ראשונה, פתאום כולן קופצות פחחחחחחחחחחחחח

ההבדל בינינו הוא

שאני כבר מחותנת ורוצה להתחרפן ואתה כבר מחורפן ורוצה להתחתן פחחחחחחחחחחח

russo1

New member
הרסת לי את כל הרומנטיקה

רציתי כבר לכרוע ברך ולהציע נישואין אבל מי יאמין לי עכשיו כולם יגידו שזה רק בגלל שהצהרת שאת לא באמת רוצה וככה בלי שום אזהרה הלכה לה לאיבוד ההזדמנות שלי להצהיר אהבה

אם הייתי רומנטית אמיתית

לא הייתי שואלת ככה... אם היית רומנטי אמיתי לא היית במילא עונה בפורום אז... זה היה סתם לא רציני, למטרות לא רציניות ובאווירה לא רצינית דינה. לא רצינית בעליל אגב, פסי את מוזמנת למחוק את כל השרשור את מוזמנת לצחוק את כל השרשור

../images/Emo77.gifקודם כל מתנה../images/Emo77.gif

דינדוש חמודה!!! ראשית מ ז ל ט ו ב !!!!! והמון המון שנים מאושרות, מיט אסאך נאחעס. ובמקום מתנה אני שולח לך ח"י ח"י ת"י עד מאה כעשרים!!!!

למעלה