את לא יכולה לשאול כזאת שאלה ,בלי שיש בה איום אמיתי חוכמה גדולה לענות לך "כן" ,כשיודעים שממילא את לא מעונינת ? החוכמה זה שמישהו יענה לך "כן" מתי שהוא יודע שהוא הולך להביא על עצמו משהו (לטוב או לרע). ואחרי שזיינתי את המח : אם שאר הפרמטרים בחבילה שנקראת דינה.מיט עולים בקנה אחד עם צורת הכתיבה שלה ,אזי קופצים רבים על המציאה בדרך אלייך בכבוד רב פתחתי .(את התחת לטירונים שלי בהיותי מ"כ )
הנה אני יכולה ועונים לי עובדה! פחחחחחחחחחחח ובכלל בשעות כאלה אני מרשה לעצמי כמה רגעי השתטות חיוך קטן עוד לא הזיק לאיש ואם ההומור שלך עולה בקנה אחד עם הכתיבה שלך אז אתה מהווה איום אמיתי על רוחו העדינה של הפורם דינה.מית אמנת בלהיות רצינית
באמת לא שמתי לב לרוח העדינה. הייתי צריך להבין מהמילה "תמיכה " שמופיע בשם הפורום שאנשים זקוקים לליטוף ומילים רכות . האמת שפעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה וטרם תהיתי על קנקננו (מסתבר שגם לא אזכה לעשות זאת ) בכל אופן : יום נישואים שמייח
רציתי כבר לכרוע ברך ולהציע נישואין אבל מי יאמין לי עכשיו כולם יגידו שזה רק בגלל שהצהרת שאת לא באמת רוצה וככה בלי שום אזהרה הלכה לה לאיבוד ההזדמנות שלי להצהיר אהבה
לא הייתי שואלת ככה... אם היית רומנטי אמיתי לא היית במילא עונה בפורום אז... זה היה סתם לא רציני, למטרות לא רציניות ובאווירה לא רצינית דינה. לא רצינית בעליל אגב, פסי את מוזמנת למחוק את כל השרשור את מוזמנת לצחוק את כל השרשור