שאלה לדיון

שאלה לדיון

יש בערוץ 2 תוכנית לקראת שבת בהנחיית אביגייל אריאלי, שבה עונים על כל מיני שאלות. היתה שם איזו עיתונאית "שנונה" ששם משפחתה פרקש , מופיעה הרבה גם אצל אומלטה המשעממת, וקישקשה הרבה על "איך לא לאבד את השפיות כשמתאהבים בבחור". בין היתר היא הביעה בוז לאותן פמניסטיות שתמיד משלמות עבור חשבון הארוחה, והיא אמרה - מה יש? שישקיע קצת, שיתאמץ אם הוא רוצה אותי. מה דעתכם ודעתכן? אני מאז שאני זוכרת את עצמי שילמתי עבורי, שונאת את "תחושת" ה"מוחזקת" שגברים אוהבים ליצור, לא רוצה להיות חייבת לאף אחד כלום. גבר שמאכיל ומשקה אשה במסעדה יקרה מצפה בהחלט למזמוז רציני או למציצה או לזיון מלא, ואני לא רוצה להיות במקום בו אצטרך לשלם עבור זה או אחשב כמניאקית.

לא יודע למה...

אבל ממה שקראתי עד כה - אני מקבל את התחושה שיש לך משהו נגד גברים - אם זה ע"י הכללות בסגנון : "שגברים אוהבים ליצור..." ואם זה הרצון להדגיש בכל הזדמנות שאת היא זו ששולטת, קובעת, דופקת, זורקת, מחליטה וכו'... לא יודע... רק תחושת בטן - יכול להיות שאני טועה... ולגבי השאלה למעלה ? את רוצה לשלם, תשלמי. את רוצה לצפות לאבירות מסויימת ולכללי נימוס ארכאיים - למה לא ? באותה מידה שנחמד שמישהו פותח לך את הדלת - ולא כי לך אין ידיים או שאת האישה הקטנה שלא מסתדרת... אני אישית חשבתי שלשבת עם דייט במסעדה - מטרתו היא להנות - ולא איזה מבחן שליטה כזה או אחר... וד"א : המשפט : "גבר שמאכיל ומשקה אשה במסעדה יקרה מצפה בהחלט למזמוז רציני או למציצה או לזיון מלא" - הוא אחד המשפטים היותר טפשיים ששמעתי.... ואם זו דעתך - אז תמיד תחיי בחשש כי זה שיושב מולך רוצה רק דבר אחד ואחד בלבד....

לא טיפשון שכמוך

אבל אני מרשה לפנטז איך אני אולי משלמת לך בשביל שתזיין אותי, מתוק.

תשמעי...

מהמעט שאני קורא ממך (ולאחרונה זה דיי הרבה...) יש לי לא מעט השגות... תחיי את חייך כפי שאת בוחרת לחיות אותם. אבל להכליל ? אם זו דעתך - סבבה אם זה מגיע ממקום של פרובוקציה וניעור כלובים.... שתהיי בריאה. את מגיעה ממקום פמיניסטי קיצוני - ואני מסיק שאומנם הרבה גברים עברו במיטתך - כך שאת מכירה את כולם... אולי חשבת לרגע שכל אותם גברים המחפשים זיון ותו-לאו (שהרי אין סיבה אחרת לפזר על בחורה כסף בדייט אם היא לא מתכוונת לבדוק לה שמן מים באותו לילה - ורצוי כמה פעמים...) לא נקרו על דרכך - אך ורק משום שאת משדרת מסר שכזה ? את מבינה שיש בך מוסר כפול : מחד - את דואגת לציין בכל מילה שנייה עד כמה את פתוחה מינית ונאורה ובעד ובלה בלה בלה... מאידך - כשמגיע אותו בחור צעיר, שהבין לפי השילוט שהנה לפניו גברת מינית, בשלה ובעלת נסיון - הוא נתקל בגישה מאוד מחורבנת של "כולכם כאלה"... אז אין לי מושג איזה כאפות אכלת בעברך - אבל אני מאחל לך כל טוב ובהצלחה בהמשך.

אני מודה לך מאוד על הניתוח

ההיסטורי של המיניות שלי, יחסי לגברים, כולל הערה -רמז שאני קצת מגבירה את קצב התנועה בפורום, וכנראה זה לא לרוחך. לי נראה, שגם אתה וגם החבר שלך תומר לא ממש מצליחים להתמודד עם הדבר המרכזי שהוא נושא הפורום, ואתי שמייצגת קו מסויים מאוד בהתנהגות של נשים. אנתרופולוגית ממש מדליק לראות איך אתם מכניסים הכל למגירות כדי לסדר לעצמכם את החריקות. כיף לי פה בפורום, בחיי. כל יום אני לומדת משהו על עצמי.

Vdrums

New member
אין בעיה עם הקוים שלך, יש בעיה שאת לא חושבת

שיש קווים אחרים.

magenta73

New member
אני מעדיפה לשלם על החצי שלי.

לא משנה מה אומרים או מי אומר. זה לא אומר שאם יש לי בן זוג והוא רוצה לשלם אני לא אתן לו (ואז אני בפעם הבאה). לא אומר שאני מרגישה "מוחזקת". זה רק אומר שאני לא ממש מעוניינת/רוצה שישלמו עלי.

Vdrums

New member
להציע לשלם זו מחווה נחמדה ולא יותר.

זה לא משהו שצריך להיות טקס קבוע, אין שום סיבה לממן בחורות בדייטים. ולא כל בחור שמשלם בדייט מחפש זיונים, אם זה הנסיון שלך בחיים זה די עצוב.

כלומר, מתוק

אתה תשלם ותשלם כי אתה לא מעוניין בזיון, אתה פשוט אוהב להוציא כסף על בנות בדייטים. אתה נשמע די מגוחך בשיפוטיות הפשטנית שלך: אם זה הנסיון שלך בחיים זה די עצוב. , אבל תמשיך, זה מרגש אותי.

Vdrums

New member
אני אמרתי שאני משלם כל הזמן? אמרתי שאני לא

מעוניין בסקס? את שומעת רק מה שאת רוצה לשמוע.לכי תקראי שוב אני לא בעד לשלם כל הזמן, אמרתי שזו מחווה נחמדה ולא יותר בטח ובטח לא משהו שצריך להפוך למנהג במערכת יחסים.

אתה ממש כוסון לטעמי

יש מצב לחגיגה שלי ושלך על איזה כוס קפה וסלט דל קלוריות, ריצה למכון הכושר, ג'קוזי ביחד ואח"כ השמים הם הגבול? <כל אחד משלם על עצמו, כמובן>

Vdrums

New member
ישר לשמים ולגבול, למה ללכת סחור סחור? ../images/Emo3.gif

זמשוש

New member
אני מעדיפה לשלם על עצמי

תודה לאל לא חסר לי ואני יכולה לשלם על עצמי. אין שום סיבה לכך שמישהו שאני לא מכירה עדיין... ישלם עלי. וגם בהמשך... אין סיבה שהבחור יתרושש בדייטים. שישקיע ויתאמץ בדברים אחרים.

למעלה