שאלה לדיון

ChilD SouL

New member
שאלה לדיון ../images/Emo88.gif

היות וזה יותר פורום סטונדטים חברתי אז... אנצל את הבמה לקצת טיפים מהחבר'ה בשנים המתקדמות. חברים בבית VS. חברים בקמפוס. היות וכולנו יצורים חברתיים אז עם הזמן נוצרות חברויות בקמפוס ו...כמובן שיש בילויים יחדיו. אני, נתקעתי איפשהו באמצע.
החבר'ה מהבית מארגנים בילוי [ביתי] בערב הסילבסטר והזמינו אותי כמובן ושאלו אם אני מגיעה.
החבר'ה בקמפוס מארגנים בילוי [במסיבה] וכמובן שאלו אם אני מגיעה. מצד אחד, באמת מזמן לא יצא לי לבלות עם החברים מהבית אבל מצד שני, אני גם רוצה לבלות עם החברים "החדשים" [ותכלס בסופו של דבר יוצאים ולא נשארים תקועים בבית, שזה שיקול גדול]. איך מתמרנים בניהם
איך אתם מצליחים לתמרן בין החברים שבבית לבין החברים החדשים שצברתם בלימודים
אשמח לעזרה.
נ.ב - אני יודעת [או בעצם דיי בטוחה] שאם לא אגיע ל"מסיבה" שהחברים מהבית מארגנים הם יפגעו ואפילו לא ידברו אותי כי יחשבו שאני מעדיפה את החבר'ה באונ' על-פניהם, למרות שהם היו שם קודם. דבר שאינו נכון

ChilD SouL

New member
במסיבה. דה.../images/Emo3.gif

ואני יודעת שאם אצא לשם החברים יפגעו, לא ידברו איתי ויחשבו שאני מעדיפה את החברים החדשים על פניהם - לכן... איך אפשר לתמרן
מה להגיד
[צרות של עשירים...
, למרות שלא חסרות עוד דאגות, כן]

RichardSmith

New member
להגיע קודם למסיבה.

לעזוב מוקדם וללכת לבית החברים. שם להשאר עד השעות הקטנות של הלילה. בתקווה שאין מחיר כניסה למסיבה ואז זה מבאס לצאת מוקדם מדי...

ChilD SouL

New member
בעייתי.

א. מי עוזב מסיבה מוקדם
כל השיא זה מאוחר. ב. גם אם הייתי רוצה לעזוב אני לא יכולה כי אני בלי רכב והמסיבה בעיר בה אני לומדת- החבר'ה באונ' אוספים אותי מהקרובים שלי למסיבה.

RichardSmith

New member
אוקי

הרי את לא מעוניינת בשיא המסיבה כי אם להראות את פניך לחבריך לספסל הלימודים שלא יחשבו שאת סנובית... מכיוון שאת לא יכולה להיות בשני המקומות בערב אחד, תלכי על חבריך מהעבר, כמו שדם יותר סמיך ממים...

Lir האחת

New member
אני לא חושבת

שזה צריך להיות שחור לבן בצורה כזאת. אם תבחרי ללכת למסיבה עם חברים מהלימודים, אז זה אומר שאת מעדיפה אותם על החברים מהבית? זה ילדותי מאוד לחשוב כך. ערב הסילבסטר לא אמור להיות זה שקובע מי חשוב לך יותר, את צריכה להבהיר את זה לחברים שלך. את בהחלט צריכה לדעת "לתמרן" בין שתי הקבוצות. אם יצאת בערב הסילבסטר עם חברייך ללימודים, יום שישי תצאי לסרט עם חברייך לבית (סתם לדוג'). את מבינה למה אני מתכוונת? שלא יקרה מצב שאת משקיעה רק בצד אחד ואת הצד האחר מזניחה. אז בסדר, לפעמים יוצא שמבלים יותר עם צד אחד ופחות עם הצד האחר, אבל כל עוד זה לא משהו שקורה באופן קבוע, אז לא נראה לי שיש בזה משהו רע.

ChilD SouL

New member
זה ילדותי, מסכימה.

אבל ככה הם יראו את זה. כשחברה שלי אמרה שמארגנים באחד מהבתים ערב עם כל החברים ועניתי לה שאני לא יודעת מה יהיה ואיפה אהיה היא דיי נפגעה שלא עניתי שאני על בטוח מגיעה לשבת איתם ומהירה לנתק את השיחה.
ו...אני משקיעה בחבריי באופן קבוע, זה לא שאני זונחת אותם לטובת החברים החדשים. אני דואגת להתקשר, להיפגש ולבלות איתם.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אולי פשוט מפריע להם שעכשיו אין לי רק אותם אלא יש לי עוד קבוצה של חברים שגם איתם אני מבלה ויוצאת.
[מצב הזוי... ]

lollapalooza

New member
עשי מה שאני עושה,

אל תחגגי את השטות הזו
. וברצינות, פשוט תחליטי מה את רוצה יותר ולכי על זה. מי שלא טוב לו עם ההחלטה, איזה מין חבר הוא?

ChilD SouL

New member
לא חוגגת, בשבילי זה רק ערב לצאת..

לנוח מכל השגעון והלחץ בלימודים, בייחוד לפני תקופת הבחינות.

מורני !

New member
בגלל זה

אני לא ייצור חברתי
בזמן התואר הראשון נפגשתי עם מעט מאוד אנשים אחרי הלימודים, ולא הייתי יוצאת איתם.. למרות שהיו לי חברים בלימודים. וניראה לי שאם החברים שלך לא ידברו איתך זה מעיד עליהם.. בני כמה אתם? מותר לך שיהיו לך חברים מכל מיני מקומות, מה עשית שהלכת לצבא? ניתקת את הקשר עם החברים שלך מהתיכון? או לא התחברת לאנשים בצבא? אנשים עוברים בין מסגרת למסגרת ורובם מוצאים חברים חדשים כל פעם, אז או שתצרפי את החברים החדשים לישנים (מה שאני לא עושה כי אני באופן אישי לא אוהבת לערבב) או שתסבירי לחברים שלך, הישנים והחדשים, שיש לך עוד אנשים בחיים מלבדם, שיתמודדו.

ChilD SouL

New member
צודקת. ../images/Emo13.gif

רוב החברים בני 22+ והם גם ברובם החברים שלי מהתיכון או חברי ילדות. בצבא לא היו לי יותר מדיי קשר חברות עמוקים עם החבר'ה, כלומר היו לי כמה חברים טובים אבל לא היינו יוצאים או נפגשים מעבר לימים\שבועות שהיינו מבלים בבסיס [רק טלפונים וכו'...] ככה שזה לא כ-זה הפריע.
וגם אני כמוך לא אוהבת לערבב בין קבוצת חברים אחת לשנייה. יהיה בסדר.

החברים שלי מהבית הם החברים מהקמפוס

אנחנו כולנו גרים בקרבת האוניברסיטה (מאז ומתמיד) אז החבר'ה במסדרון הם עדיין אותם פרצופים ותיקים ומוכרים
כמובן שהתווספו הרבה חברים חדשים, כולל החבר החמוד, אבל באופן כללי השילוב הזה נחמד כי אין לי את הכפילות הזו שלאנשים מחוץ לעיר יש... למרות שגם הגיוון נחמד, ולפעמים אני מצטערת שאני לא יכולה להתאוורר בעיר אחרת בסופ"שים... אני כל הזמן תקועה באותה אווירה.

למעלה