שאלה לדיון

ERerERotem

New member
שאלה לדיון ../images/Emo4.gif

אם הייתם יכולים, מה הייתם משנים, או מחליפים או מוסיפים בדמויות של אי.אר ? קרה לכם פעם שראיתם פרק ואחת הדמויות עשתה משו´ ואז פשוט נפלט לכם.... "מה היא\הוא לעזאזל עושה?????" קרה? אם כן אז אתם מוזמנים לשתף את החבר´ה.... איזה סצינות הייתם משנים.... איזה קטע פשוט שיגע אתכם.... והייתם יכולים להשבע שבדרך שלכם זה יהיה טוב יותר. אני רוצה את כל נקודות המבט. קארביות, לוביות או כל דבר כזה.... ואל תגידו לי "קרטר\לוקה הוא מושלם וחתיך ואל היתי משנה כלום" תנסו לחשוב על משו´ מקורי (רק אם זה באמת מה שאתם חושבים, לא בכוח !) שיוסיף... שיעשה קטע כזה או אחר טוב יותר... או יפה יותר... מותח יותר אי.ארי יותר.... כל דבר !!!!! ובלי קרבות כאן של לוביות וקראביות.... בבקשה.
תנו לדימיון להתפשט חופשי !! תגידו כל רעיון (אפילו המשוגע ביותר) שעולה בדעתכם. והעיקר העיקר - תעשו חיים !
אוהבת תמיד. רו-תם.

mprb

New member
רעיון טוב, אז ככה

כשדאג החליט שהוא מקבל את ההעבודה האחרת אני אמרתי W_T_F !!! האמת שכמעט כל דבר שהוא עשה גרם לי להגיד את זה. הוא פשוט עשה מה שבא לו ולא עזר כלום. וזה גם מה שאהבתי אצלו. אני גם לא אוהבת לראות שאבי שותה. לדעתי זה לא מוסיף לדמות ויכלו להסתדר טוב מאוד בלי זה! מה הייתי עושה כדי שיהיה יותר מותח... על זה אני צריכה לחשוב כי התוכנית מאוד מותחת וקשה למצוא דברים מותחים. אולי הייתי עושה חטיפה. כלומר שמישהו יכנס לחדר מיון ויחטוף את אבי/קרטר/סוזן או וויבר. זה יכול להוית מאוד מותח. או שתהייה רעידת אדמה שתשמיד את העיר. אני לא יודעת...

ERerERotem

New member
מ--ג--נ--י--ב

זה יכול להיות כזה... מגניב.... זה יכול להוסיף המון לאי.אר שלנו..... רעידת אדמה.... וואוו.... ת´אמת שאהבתי יותר את עניין החטיפה.... תמשיכו..... הולך טוב. אני אישית הייתי עושה את קרטר ישיר יותר.... פחות מבויש, או סגור.... יותר פלפלי, לוקח אחריות.... אבל עדיין מתוקי ונשמה.... זה מן ניגודיות כזו שהייתי אוהבת לראות..... וזה גם הסוג שמתאים לאבי יקירתינו. הרבה אומרים שבפרק של "המכתב" הם היו עושים שאבי וקרטר יתנשקו. אני למשל לא ! זה הפך את הנשיקה שלהם בפרק האחרון למן נצחית כזו.... למשו´ שהוא "סוף כל סוף" ו.... וואוו.....

מה הייתי משנה?

הנה הפתעה בשבילכם... הייתי עושה שקרטר לא יתמכר לסמים ובעקבות זה יהפוך לבן אדם שחצן ומגעיל שאני לא סובלת! לפני זה הוא ממש לא הפריע לי והפרק של הדקירה היה אפילו נורא יפה. חוץ מזה שבמקום שקרול תרוץ לזרועות דאג הייתי דואגת לגמור את ימיה באי אר בחתונה גדולה עם דאג החתיך שלי, הם זוג כזה מושלם!!! וחוץ מזה שאם זה היה תלוי בי הם היו באים להלוויה של מארק.

המממ

New member
משהו על "המכתב"...

לדעתי זה טוב שקרטר לא נישק את אבי... ראו שהוא מתלבט, וראו שזה עוד מעט עומד לקרות... אבל אז קרטר מהר קפץ והתעקש שהיא תלך לפגישה של אלכוהוליסטים אנונימיים... מה שאני קלטתי מכל הקטע הזה, זה שקרטר ויתר על לנשק אותה כי הוא לא רצה לנצל אותה, לנצל את העובדה שהיא שיכורה ולא ממש יודעת מה היא עושה. וזה ממש יפה מצידו. וזהו.

ERerERotem

New member
"שונאת את קרטר" ?!?

אבל למה?
לכל אחד יש את הדעות שלו.... כלומר אני למשל לא שונאת אף אחד *אף אחד* מאי.אר ... זכותך לשנוא אותו אבל מה הוא עשה לך?
ברוכה הבאה לפורום דרך אגב.

שונאת שונאת שונאת

כבר רשמתי בפורום והסברתי את שנאתי לדמות המטומטמת שנקראת ד"ר קרטר וגם די הסברתי את זה בהודעה האחרונה שלי לא אוהבת את מה שהפכו את קרטר הוא סנוב הוא מגעיל הוא קרצייה הקנאה שלו בכלל לא יפה ולעומת זאת לו מותר לצאת אם מי שהוא רוצה ואבי לא צריכה לקנא, נכון? הזוג השנוא עלי הוא אבי וקרטר הם לא מתאימים וגם הסוף שהם יגיע מהר

שלמונזה

New member
ואי איזה יופי...

גם אני לא ממש אוהבת את קרטר מהעונות האחרונות כשבעונות הראשונות הוא היה בין הפייבורטים שלי, הוא השתנה ולא לטובה! ומסכימה בהחלט לגבי הזוג הקארבי... כל מה שצריך זה המון לוקה אולי עם טיפה אבי אבל לא חייב ואי אר תמשיך להיות להיט!

ע י נ ב 1

New member
קרטר

אני מסכימה איתך! הדמות שלו היתה חמודה העונות הקודמות אבל עכשיו הוא דיי מביא ת´סעיף

Rוית

New member
אממממ

לא הייתי משנה הרבה כי למעשה כל מה שקורה משפיע המוןןן על הסידרה עצמה בדרך זו או אחרת, אבל מה שכן הייתי משנה, זה דבר אחד-ההתנהגות של רייצ´ל למארק ב´און זה ביטש´ (
).. לדעתי זה לא היה משפיע הרבה על הסידרה לעשות אותה נחמדה יותר, אבל זה היה משפיע על היחסים בין הדמויות שלי אישית, הפריע שזה היחס בינהן... נכון שבסוף רייצ´ל התרככה לאבא שלה, אבל זה כבר שהוא היה (וסלחו לי שככה אני מתארת את זה אבל-) חצי מת... והרעיון של החטיפה דווקא כן אהבתי, זה יוסיף באמת הרבה ענין! אולי שאפילו הצוות מנסה להציל את הנחטפ\ת, ואז גם סידרת משטרה תהייה לנו

../images/Emo9.gif

שקרטר יאכל הרבה הרבה במבה!
ושמוזי! הצלחתי לגרום לעוד אחד לראות אי.אר.
שמזוי!

אממ...

במבה זה רעיון מצויין! הייתי גורמת ל"משהו" להיות בין מלוצ´י לצ´ן זה היה יכול להיות טוב! הייתי גם מוסיפה את אבי לסדרה מוקדם יותר כדי שהיא תכיר את דאג רוס (לא, לא כדי להתאהב בו לבעלי הדמיון המופרז) והייתי מבטלת את המבחן שיהיה לי מחר באנגלית!

למעלה