שאלה לדיון ציבורי

דיאבלו

New member
שאלה לדיון ציבורי

כבר כמעט שבועיים שלא עשיתי את זה לא שלא היה מצב, פשוט לא היה חשק. אפילו במצב שישנה אצלי מישהי, לא התחשק לי כלום. רק לשכב אחד צמוד לשני להתחבק ולהירדם. אבל בשבועיים האלו רבו השיחות על סקס. כמעט עם כל אחת בכל מקום, בעבודה, בחדר כושר, אפילו בטלפון עם סתם אחת שאני בכלל לא מכיר. האם יש קשר בין השניים??? זה שמדברים על זה כ´כ הרבה, בא על חשבון העשייה עצמה??? נו.... תגיבו

אטיוד5

Active member
לא

ההיפך אמור להיות נכון. ככל שמדברים יותר - רוצים יותר. עצם הדיבור מחרמן. לפחות אצלי זה ככה.

זה אומר שזה חסר לך! ../images/Emo6.gif

זה כמו.. להפסיק לעשן. פיתום - כווווולם מעשנים דפקא על ידך. או כמו.. להיות בדיאטה! פיתום כל המטעמים שאתה הכי אוהב מסתובבים לך מתחת לאף. תתחיל לזיין יפסיקו השיחות, חבוב!!!

דיאבלו

New member
איזו אמא יקרה

תראו לי עוד אמא שהיתה אומרת ככה לבן שלה טוב נו.... כדברי השיר " אמא יקרה לי יקרה....." אני הולך לזיין נהנהנהנהנ יש לי חגיגה..... די<מצחצח חרבות ונכנס לקרב>

תבור.

New member
ולעצם הדיון ....

המצב שאתה מתאר מוכר וידוע למרות שזה ממש שובר את הסטראוטיפ של הגברבר הצעיר המיוחם תמידית... קודם כל אתה בר-מזל שבת זוגך למיטה הסכימה לקבל את "כאב הראש" שלך... לגבי הקשר בין דיבורים ומעשים להערכתי לפעמים דיבורים מגבירים את החשק אבל במצב שאתה תיארת גם "זיוני מוח" לא עושים לך את זה. לסיום לפי מחקרים אחרונים של הפקולטה למדעי הסקס של אונברסיטת לטביה (שלוחת ישראל) (תואר שלישי בשבועיים) פשוט עברת את שיא החשק ומגילך המופלג החשק המיני יורד ויורד ויור ויו וי ...

דיאבלו

New member
ואאלה זה עוד לא ידעתי

אני סטראוטיפ???? מה זה?? סוג של סלוטייפ??? ולמה אני בר מזל??? אם זוגתי לא היתה מקבלת את "כאב הראש " הזה כהגדרתך, היא היתה עפה לישון ליד הכלבה על השטיח פחחחחחחחחחחחחחח אין לי "זוגה" קבועה ולכן אין לי בעיה. דבר שני, דפקו אותך!!!! אני מכיר כאלה שעשו את התואר הזה באותה אוניברסיטה בשבוע וחצי, ככה שאותך סתם מתחו עוד סמסטר שלם (שלושה וחצי ימים) די.

משפשת שוב את עיניי בפליאה../images/Emo12.gif

האם לדי יש בעיה?????!!!(ועוד במיטה?) קדימה...קדימה איש-"דיבורים-דיבורים ואין מה לאכול"... אתה יודע שאתה יכול!!בין שיפרה לסקיפ איבדת גם את התיאבון!! עכשיו אני מבינה מדוע לא עבר לו הצינון-חוסר בויטמינים...Z אולי????? פחחחחחחחחחחח

תבור.

New member
הבהרה

נכון דפקו אותי אבל בשבוע וחצי הנוספים הייתה "מעבדה" לתרגול מעשי. המתרגלות מלטביה....

הורמונים... ההורמונים...

לא המורמונים
אצלי יש תקופות כאלו שלא בא לי, אני מאשימה את ההורמונים ואז לא כועסים עלי.... ובהחלט אני תומכת במשפט: או שעושים את זה או שמדברים על זה ובזמן האחרון.... אני לא כל כך מדברת פחחחחחחחחחחחחחח דינה. תומכת נלהבת

מה שמטריד אותי בספור שלך די.

זה שזה מטריד אותך - הסוגיה מי אמר שכל הזמן צריכים לעשות את זה? חיבוקים ונישוקים הם אירוטיים בהחלט אז אל תדאג ואין כאן מכסה לעשות בשבוע או בשבועיים (לסמן וי ליד כל זיון) ואפילו אל תטריד את ראשך הצעיר בזה תתרכז בדברים אחרים וגם לדבר מותר וזה לא על חשבון כל דבר בזמן הנכון לעומת זאת פחות ברור לי למה לא ענית למסר ששלחתי לך לפני שבועיים

תלוי למה מדברים על זה.

לא תמיד שמדברים זה "מעיר". תלוי בתקופה. אבל למה לעשות חשבון כמה יצא לי החודש? תן מתי שבא לך. תן כשאתה רוצה. תן כשהיא רוצה. תן למדינה. אבל פנקס חשבונות פותחים אצל רואה חשבון. למה? כי רק הוא רואה בפנקס. דניאל ואם תהיה בעיה - לך לרב דורה ישים לך יונה ממולאה על ה...

לא יודע איך אצלך

אבל אני יודע שמי שיוצא לפנסיה מתחיל לספר את זכרונותיו בהרבה מקרים. נזכרתי גם באמירה, "מדיבור אין עיבור". אז אפשר להסב ל"באין עיבור יש דיבור".

למעלה