שאלה לדיון על הEP החדש...

Rוית

New member
שאלה לדיון על הEP החדש...

כמו ששמו בטח לב (
), כל שמות של הדיסקים של אלאניס הם מתוך שורה של שיר... בהנחה שגם ככה יקראו לדיסק החדש, איך אתם הייתם קוראים לו? לרשותכם כל אחד מהבי-סידים שהולכים להכלל בדיסק (הנה המילים למי שרוצה מהאתר של יוסי כמובן
). אז, איזה שורה מתוך אחד השירים נראה לכם תמצא את הדיסק? (דרך אגב, לעוד פרטים על הדיסק-לחצו פה להודעה שרשמתי לא מזמן)

j u n k

New member
שאלה טובה..ובחירתי...

direct effect on me מ-symptoms זה נשמע לי שם מתאים לאלבום של אלאניס.

johni18

New member
התקלה../images/Emo166.gif

אם כל שם של דיסק הוא שורה משיר, אז מאיזה שיר לקוח השם suppoed former infetation junkie?

Rוית

New member
וכמו שאכן ענו פה כבר:

"supposed former infatuation junkie I sink three pointers and you wax poetically" וג´אנק מאוד אהבתיאת הבחירה שלך!

שאלה קשה!!

אלאניס תמיד בוחרת משפט מופצץ לדיסק שלה אני קודם אשמע שוב את הבי סיידס ואני הודיעה לכם, מבטיח

j u n k

New member
תודה רבה ../images/Emo98.gif

האמת היא שאני לא מתה על השם under rug swept והסיבה לכך היא פשוטה.. אחרי שם כמו: supposed former infetuation junkie.. קשהלהתעלות על עצמך...חח

symptoms

New member
הבחירה שלי

למרות שכמו שאפשר להבין השיר האהוב עלי מהבי סיידס הוא Symptoms אני חושבת שהשם המתאים הוא Tied are not my hands מהשיר Awakening Americans כי הוא פשוט מתאים לאלאניס והשיר עצמו פשוט מדהים

AlanisJunkie

New member
פשוט ויפה: SISTER BLISTER

נשמע שם פיצוץ לאלבום. אבל היא יכולה גם: Unprodigal Daughter. ובכלל, לפי מה שהבנתי יהיו שם שירים שלא קשורים לבי-סיידס. חוץ מסיסטר.

למעלה