שאלה לדון?

פניגר

New member
שאלה לדון?

ברצוני לתכנן מערכת ניהול מוסך.חשבתי לעשות זאת בעזרת ACCSES כ-DATABASE ו- VISUAL BASIC.העניין הוא שהיתי רוצה אולי לתכנן את המערכת בעזרת תוכנה פופולארית יותר שרצה היום בשוק המאפשרת גישה גם דרך האינטרנט לעדכן מידע או לשנות.השאלה שלי אם תוכל לעדכן אותי לגבי תוכנה קיימת ואולי קישור בנושא.

תשובה

ראשית, ברוך הבא. שנית, ב"גישה דרך האינטרנט" אני משער שאתה מתכוון לגישה דרך דפדפן (שהרי גם יישום VB מקומי יכול לעבוד מול שרת מרוחק דרך רשת האינטרנט). תחת הנחה זו ולאור הנחה נוספת שאתה בעל היכרות וזיקה לטכנולוגיות מיקרוסופט, אני ממליץ לך לעשות הכרות עם ASP ושות´. ASP היא שפת תכנות מבית היוצר של מיקרוסופט, אשר מאפשר לנו ליצור ישומים, המורכבים מדפי Web. ניתן מתוך ASP לגשת למסד נתונים (גם ACCESS, בהחלט) - לשלוף, לעדכן וכו´. אם תרצה ליישר קו עם הצעקה האחרונה, עליך לשקול את ASP.NET, שזהו הגלגול האחרון של ASP. זוהי טכנולוגיה הנחשבת חלק מאיסטרטגיית NET. של מיקרוסופט וכלי הפיתוח הוא VISUAL STUDIO.NET. שאלות ? נ.ב זה לא כל כך קשור ל-XML, בינינו.

פניגר

New member
ל-דון פאקטו..

תודה רבה על התשובה .עזרתה לי בינתיים הרבה מאוד,יתכן שאני אשאל שוב רק שבינתיים אני במילואים.

למעלה