שאלה לגרים בארה"ב

taylor18

New member
שאלה לגרים בארה"ב

אתם יודעים במקרה אם אפשר לבקר באולפנים של CBS שם?לראות איך מצלמים את השחקנים וזה? או שהמקסימום שאפשר לעשות זה לחכות כמו אידיוט ליד הכניסה יום שלם ולחכות אולי לראות אותם יוצאים...?

girlontop

New member
אופציה ב'

היפים אינה תכנית שמצולמת מול קהל ולא מכניסים מעריצים לצפות בצילומים. יכול מאוד להיות ש CBS מאפשרים סיור מאורגן באולפנים שלהם, אבל מן הסתם זה סיור מאוד מוגבל ואין מצב שיתנו לך להיכנס להקלטות עצמן.

taylor18

New member
ברור שלא להקלטות....

סתם לראות את האולפנים מבפנים וזה.. אבל אין סיכוי את צודקת תודה

girlontop

New member
דווקא יכול להיות

אולי כשהם לא מצלמים הם מאפשרים הצצה על הסט עצמו, אבל באמת שאני לא יודעת לענות על זה ב-100%. את יכולה לשלוח להם מייל ולקבל תשובה קונקרטית.

Guy K

New member
אפשר אפשר

כמה מכתבים מנוסחים היטב להפקת הסדרה ויאשרו לך כניסה ליום אחד, כולל ביקור בסטים בזמן צילום, מפגש עם השחקנים הנוכחים, ואפילו ארוחת צהריים בחדר אוכל של הצוות.

girlontop

New member
באמת? הפתעת אותי

הייתי בטוחה שמחשש הדלפות ספוילרים ומחוסר נוחות של השחקנים שמעריצים יסתובבו להם בין הרגליים בזמן העבודה סיור כזה אינו אפשרי, אלא אם את ילדה חולת סרטן מסכנה, שמשאלתה האחרונה היא להצטלם עם קק"ל. תודה שתקנת אותי גיא וסליחה שהטעיתי אותך טיילור18, זאת פעם ראשונה שאני שומעת על סיור כזה. כל יום לומדים משהו חדש

Mikel20

New member
אם רק הייתי יודע את זה

בטיול שלי ללוס אנג'לס לפני 3 וחצי שנים
בראדלי היה מקבל ממני כזה מכתב שחסר לו אם הוא היה אומר "לא"

Guy K

New member
זה לא כזה פשוט

ולא כל אחד מקבל את הצ'ופר הזה. צריך להיות חבר במועדון המעריצים של הסדרה (בתשלום) ולהיות מעריץ קולני ומוכר מספיק למפיקי הסדרה כדי לארגן כזה דבר. אבל קראתי במספר אתרי מעריצים על ביקורים שהם ערכו באולפנים. ואם הם יכולים, בלי סרטן או משהו כזה, אז גם אתם יכולים אם תנסו מספיק.

Shiri from the block

Active member
וואייי הלוואי עלי../images/Emo10.gif הייתי מתה לפגוש את קתרין המדהימה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

taylor18

New member
יואו באמת ???????????

ההורים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בסוף השנה כל המשפחה(בתקווה עצומה שידחו לי את הצו גיוס) ומי יודע מתי אני עוד אהיה שם ואני רואה היפים והאמיצים מאז שאני זוכרת את עצמי זה חלום לראות שם את האולפנים..בתור סיור לראות את השחקנים נשמע כמו חלום לא מציאותי אבל גם פדיחה כי מה אפשר כבר להגיד להם..? בכל מקרה גיא אתה חושב שיש איזשהו סיכוי שאפשר לעשות משהו..?למי לשלוח מכתב, מה לכתוב? ובכלל- יש לי סיכוי להכנס אם אני לא באתר מעריצים..ולא כסף וזה.. תודה על ההתיחסות !!!

למעלה