שאלה לגרות/ים בחו"ל

adimayer

New member
שאלה לגרות/ים בחו"ל

למישהי יצא להעביר את הרהיטים שלה לחו"ל? הסכומים שרוצים ממני ניראים לי ממש לא נורמלים (אני מדברת על העברת קונטיינר קטן- 20cbm).

blixgirl

New member
העברת חפצים לחו"ל

אני העברתי שליש מכולה לאנגליה ומשם ביבשה לסקוטלנד.... השירות היה מדלת לדלת...אלה חברה היו ממש בסדר היו לי שני ליפטים גדולים שהגיעו חתומים כמו שיצאו, הכל הגיע שום דבר שביר לא נשבר...הגיע שלושה שבועות אחרי שאנו הגענו....אם אני זוכרת נכון המחיר היה בסביבות 10.000 ש"ח...היה די שווה בשבילנו.... אם זה נשמע הגיוני אני יכולה לבדוק בדיוק כמה העברתי במטר קוב ואתן לך את שם החברה והאיש שעבדתי איתו... מה שכן היו כארבעה חברות שבקשתי מהן הצעות מחיר...צמצתי לשתיים ושחקתי בין שניהם ...הם הורידו מחיר כי לאחד אמרתי שהשני מוכן לרדת יותר וכדומה
צריך לדעת איך להוריד אותם במחיר....אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מייל ואשמח לעזור
חיבוק חם מסקוטלנד

adimayer

New member
blixgirl שלחתי לך הודעה

לא דרך ה- E-mail. לא מצאתי כתובת.

blixgirl

New member
הנה המייל שלי....

שלום :) ניסיתי מספר פעמים לענות למסר שקבלתי ממך...אך ההודעה לא עוברת... הנה האימייל שלי... אני מפשפשת בנירות הישנים ואתן לך פרטים של החברה ואיש הקשר שעמד איתי בקשר ועשינו את כל התהליך הם היו אחלה! אני גם בודקת לך כמה בדיוק העברתי כדי שיהיה לך אומדן... הנה המייל שלי : [email protected] דרישת שלום חמה מסקוטלנד ושיהיה שבוע טוב ושקט לכולנו :)

adimayer

New member
תודה תודה

שלחתי לך E-mail מקווה שהגיע. המשך שבוע יפה כמו מזג האויר הנפלא שיש כאן עכשיו בגרמניה.

blixgirl

New member
גשום בממלכת סקוטלנד היום

היי עדי,מקווה שהמייל ששלחתי יעזור :) תשאלי חופשי כל מה שבא לך! מצרפת תמונה של לוך לומונד מלפני כמה ימים

GalGula

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

כשאני שם אני מרגישה לפעמים כמו בתוך איזה ספר אגדות לילדים.... בכל אופן, זה מקום נפלא לגדל בו ילדים לדעתי. אגב - אני חייבת לציין שיש לי משיכה למקומות קסומים כאלה, מאז ומתמיד. גם סקוטלנד היא אחת המדינות הקסומות בעיני...

למעלה