מסכימה מאוד
עם דבש אפשר בהחלט לתפוס הרבה יותר זבובים. לא תמיד כאשר אנו רבים על דבר מסוים, הדבר הזה - הוא זה - שאנו רבים עליו. לפעמים בלא מודע כואב משהו אחר ועליו לא ניתן או לא רצוי לדבר וזה נפרק ע"י ריב על נושא אחר לגמרי. כמו שרואים הרבה פעמים שמשתמשים בילדים בכדי לסגור חשבונות... לצערנו הגדול. אך בידך להפסיק את הגלגל הזה. זה לא קל. זה מצריך המון כאב לב, וויתור על כבוד (אגו). אני חושבת שאם באים לקראת הצד "המרושע", נגיד שזו האישה במקרה הזה שמגלה נוקשות, ומגלים כלפיה טוב לב לפנים משורת הדין כמו למשל תוספת במזונות לקראת חג הפסח, עם אמירה של: סתם, תקני משהו יפה לילדים", "אני יודע שזה קשה"... עם התעניינות כנה במצבה, מבחינה אנושית. אז מה אם היא גרושתך, היא עדיין בן אדם... עם הצעה לבוא ולתקן משהו... לא יודעת, כל אחד ומה שרלוונטי לו. אחרי כמה זמן, זה יחזור אליך כמו בומרנג. יש פסוק שאני כל הזמן משננת לעצמי: "כמים הפנים לפנים, כן לב האדם ללב האדם" - כמו שהמים משקפים את הפנים, כך לב אדם משתקף בלב השני. אם אתה רוצה שהשני יאהב אותך - תאהב אותו. אם אתה רוצה שהשני ינהג איתך לפנים משורת הדין - תנהג אתה לפנים משורת הדין. תן לטוב ליבך להוביל אותך ללא פחד מלהיות פראייר - ואתה תקצור פירות של אהבה. בדוק ומנוסה!