חחחחחחחחחחחח
מ מוטי חוף מציצים New member 31/1/13 #10 תגיד מה ההבדל בין חתולות במלעיל לחתולות במלרע ? כמו ההבדל בין "אני הולך הביתה " ל "אני הולך הבית "
מ מוטי חוף מציצים New member 31/1/13 #13 אני כל יום יוצא מהבית כמו כולם. אבל יש כאלו שחוזרים הביתה ויש כאלו שחוזרים הבית (ערסים)
מ מוטי חוף מציצים New member 31/1/13 #14 ואם אתה לא מאמין תשאל את ברוך.... http://www.youtube.com/watch?v=4-rT4bLvUnI
ב בני הספל New member 31/1/13 #15 מותר לענות? כחתולוג מוסמך יש לחתול כנראה תולעים בגב או איזשהו טפיל. משהו שמציק לו.
מ ממהמיה11 New member 31/1/13 #22 ברור שמותר אני גם חשבתי שזה איזה משהו שמציק לו ומגרד לו. אמנם חתולים ידועים כמשתוללים אבל אף פעם לא ראיתי חתול משתולל ככה על אספלט קר. בנוסף הוא מיילל כמו מוכה ירח בלילות. ממש בוכה. מה עושים?
ברור שמותר אני גם חשבתי שזה איזה משהו שמציק לו ומגרד לו. אמנם חתולים ידועים כמשתוללים אבל אף פעם לא ראיתי חתול משתולל ככה על אספלט קר. בנוסף הוא מיילל כמו מוכה ירח בלילות. ממש בוכה. מה עושים?
ב בני הספל New member 31/1/13 #30 צר לי לאמר לך אבל זה עניין לחתול או...לוטרינר אם זה לא חתול שלך אז תני לטבע לעשות את שלו כי אם תגעי בו הוא יכול גם לשרוט (כי הוא עצבני) וגם להדביק אותך במה שיש לו. מעבר לכך, יש בתפוז פורום חתולים. אולי להם יש עצות טובות יותר.
צר לי לאמר לך אבל זה עניין לחתול או...לוטרינר אם זה לא חתול שלך אז תני לטבע לעשות את שלו כי אם תגעי בו הוא יכול גם לשרוט (כי הוא עצבני) וגם להדביק אותך במה שיש לו. מעבר לכך, יש בתפוז פורום חתולים. אולי להם יש עצות טובות יותר.
ק קטניפ New member 31/1/13 #31 כאמא ל 14 חתולים הם אוהבים לשחק ככה אם זה עובר לו אחרי כמה רגעים זה היה משחק ותו לא.
W wish2 New member 1/2/13 #42 תגידי יכול להיות שחתולי רחוב זוכרים מי מאכיל אותם לפעמים. כי אתמול בבוקר יצאתי החוצה ובכניס עמד חתול אחד ופשוט הלך אחריי. זה כבר היה מביך.
תגידי יכול להיות שחתולי רחוב זוכרים מי מאכיל אותם לפעמים. כי אתמול בבוקר יצאתי החוצה ובכניס עמד חתול אחד ופשוט הלך אחריי. זה כבר היה מביך.
ג גניפר14 New member 1/2/13 #33 זה נשמע כמו תיאור של חתולה מיוחמת הן בדרך! כלל מתגלגלות ועושות סלטות וגם עושות קולות זה ניראה כאילו הן רוצות שיתחילו איתן או שאם זה זכר אז הם או הוא משחק
זה נשמע כמו תיאור של חתולה מיוחמת הן בדרך! כלל מתגלגלות ועושות סלטות וגם עושות קולות זה ניראה כאילו הן רוצות שיתחילו איתן או שאם זה זכר אז הם או הוא משחק