שאלה לגליתי

bat5

New member
שאלה לגליתי

קראתי בעניין מה שכתבת על השיטה בה את משתמשת באסטרולוגיה. היא נראית לי כרגע מורכבת מדי ליכולת ההבנה שלי, אבל מסקרנת. עפ"י שיטה זו, מה אמור פלוטו לחולל, בעברו על הירח הלידתי שלי? נולדתי בלילה. הירח שלי נמצא באפס מעלות גדי, בבית 12. הירח הוא שליט בית 7 שלי. פלוטו כבר היה על הירח שלי, ואמור להגיע אליו שוב בקרוב. האם פלוטו הזה הוא שמשי או ירחי? הוא יבנה או יפרק? עד כה לא קרה לי שום דבר דרמטי. רק שינויים קטנים, בכל תחומי החיים, מאלה שקורים לכולנו כל הזמן, מטבע הדברים.

גליתי10

New member
תעלי בבקשה את מפתך, כי יתכן שחלוקת הבתים שציי

שציינת, אינה מתאימה לשיטה של מיכה ולנר, בה אני משתמשת. כעיקרון פלוטו שעובר על ירח לידתי, זה כמעט כמו, מעבר של פלוטו בבית ראשון. שכן המעלה שבא נמצא הירח הלידתי במזל שבו הוא נמצא, זה בית ראשון של הירח. כיוון שנולדת בלילה אז הפלוטו אצלך הוא שמשי ז"א יותר טלה מעקרב. הוא בונה בבית ראשון ושביעי של הירח, ומפרק בבתים 4 ו 10 של הירח. תעלי את מפתך, ואפרט יותר. חג שמח.

bat5

New member
גליתי, תודה על תשובתך.

בהחלט ענית על שאלתי העקרונית, כי אינני מוכנה לחשוף כאן את מפתי. אודה לך אם תעני על השאלה העקרונית המסועפת הבאה: מה ההבדל בין הבתים של הירח לבתים של המפה כולה? האם כאן יש להתייחס רק לפן הרגשי/נשי/אמהי? האם הבית הראשון של הירח הוא התדמית וכרטיס הביקור שלי כאדם רגשי, כאשה וכאם? האם הבית השביעי של הירח הוא התייחסותי הרגשית- אמהית לזולת? האם הבית הרביעי של הירח הוא התייחסותי הרגשית לבית ההורים ולבית שאני עצמי מקיימת כאם? וכו' וכו'. חג שמח גם לך!

גליתי10

New member
בתי הירח הם לצורך החיזוי בלבד

ומתיחסים למעברים בהם כמו לבתים הרגילים, כיוון שתזוזת הירח מהירה, גם ההשפעה של המעברים על מעלת הירח היא פחות כבדה ממעבר על צירים כמו מוקדי בתים נקודות ה mc של הבתים, צירי נקודות המעגל המשותף וכו...

למעלה