שאלה לגליתי

דקל111

New member
שאלה לגליתי

אני נולדתי לאחר השקיעה אז צדק אצלי היא ירחית וכרגע היא נמצאת בבית 4. דהיינו בית 4+ 10 מופעלים ובמגמה ירחית שהיא שלילית ומפרקת. אבל בתים 1+7 הם הופכים מגמה לשמשית ולכן לחיובית ובונה. כלומר שדווקא קיים כאן פוטנציאל למיסוד קשר נניח זוגיות וכיוב' לא? ואם זה נכון אז כאשר צדק יגיע למעלות של האופק והMC או מעלות שמש וירח אז יקרה איזשהו אירוע? במקרה שלי צדק כבר עבר את המעלות כולן מלבד אחת. דיברת על מעלה של 45 מעלות מאותן מעלות חשובות. וזה אומר שאצלי מדובר במעלה של 23 מעלות. כאז יש למה לחכות? אשמח לשמוע אם הבנתי נכון את הדברים

גליתי10

New member
45 מעלות עושים למוקדים בלבד, יופיטר ירחי

יופיטר ירחי הוא בעצם דגי,וכשהוא בבית 4 בתחזיות הוא לא ממסד אלא מפרק, ממוסס קשר קיים, מעבר שיוצר הזדמנויות מבחינת העצמאות שזה בית 1, יוצר רצון לצאת ממסגרות, מחוייבויות של מסגרת משפחתית או כל מסגרת אחרת נדחקות לצד, אין חשק למיסוד, אלא נהנים לבחון מגוון אפשריות, זה בגלל השמשי בבית 7, נהנים מהשותפות וההדדיות בקשר חדש אם ישנו, מבלי לחשוב על מיסוד או מה יהיה הלאה, מעבר שמגביר את הפופולריות החברתית. יציאה מהבית החוצה.

דקל111

New member
בית 4 קשור למיסוד? ולא בית 7?

בית 4 זה הבית המקורי שלנו בית משפחה וגם המשפחה שאנו בונים. אבל אם חושבים על מעבר של מיסוד קשר חדש לא מסתכלים על בית 7? ואשמח להבהרה על זוית 45 שיצא לא ברור אלו מוקדים מדובר? האם מדובר ב2 מוקדים 1. זויות אמצע של שמש וירח 2. זוית אמצע של ראש דרקון עם עם עוד משהו?

גליתי10

New member
בית 4 מיסוד של זוגיות בית 10 של קריירה בית 7

קשור לכול סוגי השותפויות. לגבי חיוב המוקד בין ac ו קו ה mc ראי הסבר למטה, היכן מפתך, כבר הלכתי כאן לאיבוד... הבנתי שאמרת כי אצלך קו מרום השמים וקו האופק הם באותה המעלה, אז גם מוקדי הבתים יהיו באותה המעלה....

דקל111

New member
אוקי..ומוקדי הבית כמו שכבר ציינת

הם. נקודת האופק וMC -לא? במקרה שלי שניהם על אותה מעלה. ונקודת הביניים של המעגל המשותף היא גם מוקד? טוב בקיצור כבר ציינ תי שאת מוזמנת להדגים על המפה שלי שבעבר כבר עברה ניתוח

גליתי10

New member
מוקד הבית הראשון מחוש בצורה הבאה

יורדים ב זוית של 90 מעלות מנקודת ה mn לכיוון קו האופק, ומהנקודה של ה 90 מעלות אל קו האופק מוצאים את נקודת האמצע. לדוגמא, אם נקודת ה mc היא 28 מעלות במאזניים, וקו האופק הוא ב 10 מעלות גדי, אזי מוקד של בית ראשון יהיה ב 19 מעלות גדי. מוקד בית 2 יהיה ב19 מעלות דלי וכן הלאה.... כאשר קו האופק באותה מעלה של קו ה mc כמובן במזלות שונים, אז גם נקודת המוקד תהייה באותה המעלה. וזה אומר שלבעל המפה הנ"ל ההתרחשויות מגיעות בבת אחת, והכול יחסית מהיר. תיכף אכנס למעלה למפתך.

למעלה