שאלה לגינגי

ענבר77

New member
שאלה לגינגי

אני עצמי סיימתי לימודי תקשורת (תואר ראשון) התקבלתי לעבודה במשרד פרסום קטן בחיפה כתקציבאית. לפני 4 חודשים פוטרתי עקב קשיים כלכליים של המשרד. הגעתי אליך!!! כן כן - לראיון עבודה. עד עצם היום הזה לא קבלתי ממך תשובה .... (כמו כמעט כולם.. שתמיד אומרים נחזור עם תשובה חיובית או שלילית... ואף פעם לא חוזרים).מאז.... אין עבודה בפרסום. פשוט אין. בכל מקרה בחיפה. אני יודעת בוודאות שבאיזור המרכז התחום יותר מפותח... אך אני גרה כאן בחיפה. מה האופציות שלי בכ"ז להצליח להיקלט במשרד פרסום עם נסיון של שנה וחצי בלבד... להמשיך לרכוש נסיון וידע נוסף אם אף אחד לא נותן צאנס! וברגע ששומעים על הנסיון המועט... מעקמים את האף.

תשובה לענבר

אם אני זוכר נכון, כשהיית אצלי אמרתי לך שנסיון במשרד קטן בחיפה לא נחשב לנסיון במשרד פרסום מקצועי בתל אביב. ואם אינני טועה, גם אמרתי לך שאני חושש שלא אוכל לעזור לך. לא פלא לכן, שלא חזרתי אליך, כיוון שגם לא היה לי מה להציע לך. האופציות שלך להיקלט במשרד פרסום בתל אביב הן פונקציה של קמפיין השיווק העצמי שתפיקי לעצמך ותוציאי לפועל, ישירות מול משרדי הפרסום בתל אביב. אני מאחל לך בהצלחה.

ענבר77

New member
חולקת על דבריך

לא מסכימה לרגע עם מה שכבת כאן לגבי זה שנסיון מיקצועי של משרד פרסום בחיפה לא שווה לת"א! בולשיט. משרד כמו ירקוני, שפי, ישראל לוי, לם מרגלית - לא משתווים למשרדי ת"א??? למה לא?? תסביר מה ההבדל!! חיפה פחות טובה ואיכותית מת"א..... אפלייה לא חושב? (ואתה צפוני.......)

תשובה נוספת

בתור חיפאי לשעבר, אני מרשה לעצמי לומר לך שעם כל הכבוד למשרדים שהזכרת, הם לא מאותה הליגה של המשרדים בשתי העשיריות הראשונות בתל אביב. קל וחומר, כשמדובר במשרד קטן שלא נמנה אפילו עם המשרדים שהזכרת. הסיבה להבדלים היא לא בגלל שחיפה היא בחיפה, אלא מהסיבה הפשוטה שתל אביב כמטרופולין מרכזת את מירב ומיטב הכוחות המקצועיים והם הם שעושים את ההבדל.

למעלה