שאלה לגילי

הדרית30

New member
שאלה לגילי

בעקבות השירשור של המשפחה שהמנחה שלהם מסרבת לשתף פעולה ולקבל את התשלום דרך וראיטי. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת בחוסר רגישות וגמישות בעבודה עם אנשי מקצוע. כשמדובר במנחי ABA שמנהלים תוכנית שלמה זה בעייתי במיוחד. אני רוצה להדגיש שלרוב פגשתי אנשי מקצוע שהם קודם כל אנשים מאוד אכפתים. שהרבה לפני המקצועיות הם אנשים נדירים. במקרים הבודדים, כמו המקרה הזה לדוגמא, המשפחה בבעיה. לפרק את החבילה - זה מחיר מאוד יקר. אני חושבת שחסר גוף שיאגד את המנחים. שהנושא יהיה יותר מסודר עם כללים ונהלים. כשאיש מקצוע לא עובד על פי נהלים - תהיה כתובת לפנות אליה. מעניין האם בארצות הברית קיים גוף כזה? מה דעתך?

היי הדרית

היי הדרית, את נוגעת בתחום חשוב ומשמעותי. מנחים במסגרת הטיפול ההתנהגותי לילדים עם אוטיזם הם מנתחי התנהגות מוסמכים ומתוקף תפקידם הזה, האיגוד והארגון המקצועי בעולם נעשה תחת ארגון מנתחי התנהגות מוסמכים. בארץ הארגון קם לפני שנים בודדות ואנחנו עדיין בתהליך התהווה. אנחנו בהחלט מתכננים לייצר מערך בו יוכלו משפחות ומטופלים לקבל מענה, מידע, הכוונה וגם אפשרות להתלונן אודות מנתח התנהגות כמנחה תוכנית טיפול התנהגותית. אני מקווה שהתהליך יתממש לו בקרוב ויהיה לעזר. גילי

למעלה