שאלה לגולשי איי-ביי

powo

New member
שאלה לגולשי איי-ביי

בימים האחרונים אני נתקל בבעיה.אני לא יכול לפתוח תמונות מסוימות. וכמו כן אני לא יכול להכנס לאתר המטבעות אלה רק דרך עוקפת. ולכן האם הבעיה כללית באיי-ביי או אצלי במחשב בתודה מראש ושבת שלום אברהם

נתקלתי בימים האחרונים בבעיה אחרת

באתר: אם אני מחפש משהו, ומוצא 300 פריטים תחת מילת המפתח, כשאני עובר מעמוד לעמוד הפריטים חוזרים על עצמם. לדעתי יש איזו בעיה באתר כולו. מצד שני, הצלחתי היום לקנות פריט מדהים, שאינו קשור לאוסף שלי אלא לבולאות בכלל, וכשיגיע - אספר עליו יותר.

powo

New member
מקוה יעבור זעם

גם אני רכשתי כמה דברים. וגם התחלתי אוסף חדש .שחברי הפורום ואני בטוח שיוכלו לעזור לי בו.והאם יש עוד חברים שנתקלים בבעיות ?.אברהם

nissim60

New member
../images/Emo6.gif עכשיו בטח...

תגיד לי," אה, האייקון הזה?" "זה סתמממם."

זה לא סתם.

החלטתי להוסיף לעצמי חתימה - כל אחד והקבעון שלו. רציתי להוסיף אייקון של משיח, כי זה נורא אופטימי, אבל אין... אז עשיתי לעצמי סימן של אייקון. ואגב, כשיבוא המשיח, אני בטוח שיביא איתו אייקון מתאים.

meytar

New member
יש אייקון דומה למשיח....

עכשיו כנראה אין את זה, אבל בבלוגים (שם יש את הכל כולל המתחלפים) יש אייקון של "סבא" כזה, אז אם המשיח הוא זקן, הוא בטח נראה ככה.

ליילנד

New member
אבל סלח שבתי שר:

"בג'ומלן חי משיח הזקן"
ואולי המשיח נראה כך
מחבק את כולם, ואולי כך
מאוהב בכולם.

doroni10

New member
פריטים מאי ביי...

כן, למעשה גם אני ניתקלתי בבעיות- למעשה בעייה אחת- מוכר גדול מאד שמסרב לאשר (כפי הנראה) תשלום עקב המחיר הנמוך (והמצחיק) שבו קניתי בול ששוויו הקטלוגי מאד גבוה... (הבול מגיע עם תעודת "כשרות" במקרה זה..) דורון,

powo

New member
מה הדין

במקרה הנל.לאי ביי יש שינים במקרה כזה? אברהם

doroni10

New member
במקרה שכזה-ניתן להפסיק פעילות המוכר

אלו השיניים היחידות של אי-ביי. במקרים קיצוניים הם יכולים לתבוע אותו. מדובר בבול ששוויו כ 1000$ ושקניתי אותו במעט יותר מ 4 דולר. דורון,

coincollector

New member
שאלה לא פשוטה

בתיאוריה, מרגע שהסתיימה מכירה, על שני הצדדים - המוכר והקונה - מוטלת החובה לקיים אותה, ו eBay אמורים לעשות הכל כדי לאכוף אותה. בפועל, התמונה שונה קצת. צריך לזכור ש eBay מקבלת כסף מהמוכרים, לא מהקונים. לכן, למרות שהם מכחישים במרץ, הם מאוד נוטים לטובת המוכרים. הנטייה חזקה יותר ככל שהמוכר הוא מוכר גדול, או בעגת eBay, מוכר שהוא "PowerSeller". קונה שאינו מקיים את התחייבויותיו עומד בפני סנקציות חמורות. מוכר שאינו עומד בהתחייבויותיו לא מקבל שום סנקציות או עונשים. אני לא מתכוון למקרים של רמאות או זיוף, שאז יש קצת יותר מה לעשות. במקרה של מוכר שאומר בגלוי שהוא פשוט מסרב לקחת כסף עבור הפריט, כל מה שניתן לעשות הוא להשאיר פידבק שלילי (וכנראה לקבל פידבק שלילי בתמורה). מוכרים רבים מנסים להתחמק מהעסקה אם מחיר הסגירה גורם להם להפסד גדול. קיים אמנם ב eBay מושג של Reserve Price Auction - מכירה עם מחיר מינימום, אולם הפורמט הזה לא נפוץ, משתי סיבות: קודם כל, הקונים לא אוהבים אותו (כולם מקווים לקנות מציאות בזול) ושנית, eBay העלתה לאחרונה את התעריף של המכירה מסוג זה ב %2500. זו אינה טעות - האופציה הזו שהיתה כמעט בחינם בעבר עולה היום כמה אחוזים ממחיר המינימום המבוקש - והתשלום נגבה בין אם המכירה הסתיימה בהצלחה ובין אם לא. לכן, כמעט ולא רואים כאלה יותר, ובמקומם רואים יותר ויותר מוכרים שפשוט מתעלמים מתוצאות המכירה, אם זו אינה לרוחם. רן

תמיר1991

New member
איזה צחוקים...

4$ במקום 1000$... ממש מוזר... אין מצב שזה זיוף? זה פער "קצת" גדול, לא? תמיר.

למעלה