שאלה לגולשים מ8310.

שאלה לגולשים מ8310.

האם רק אצלי זה כך או גם אצלכם? אז ככה: בהודעה שאני מעוניין לכתוב יש לי כ800 תוים. בפועל, אם ההודעה היא יותר מ400 תוים בערך אי אפשר לשלוח והמכשיר מאתחל את עצמו. לפעמים אני רוצה לכתוב לכם הודעה ארוכה וממש כואב הלב שהיא נמחקת לפני שהיא נכנסה. האם גם אצלכם זה כך והאם יש שיטה להצליח כן? בתודה.

בטח. גם לי אותה בעיה מעצבנת

אתה יודע איזה הודעות הפורום הפסיד כאן בגלל הבעיה הזאת אבל אני נא יוותר יש לי סיפור מדהים ומענייןלספר לכם אבל מאוד ארוך אז אני בהזדמנות שיהיה לי זמן אני יכתוב ממחשב אבל כרגע אין לי מחשב בבית אני צריכה ללכת לחמותי ומשם אני יכתוב. אבל בהחלט תופעה מעצבנת מישהו כאן הציע לכתוב בשלבים זאת אומרת במספר תגובות אבל לי אין עצבים לזה . אשמח לשמוע אם בכל אופן למשהו יש פתרון

BigKay

New member
ואני הייתי בטוח שאת כותבת ממחשב

לפי ההודעות הארוכות שלך

נראה לך שב- 2 בלילה אני ליד מחשב??

הגזמת? מה פתאום אני במקום הרבה יותר נוח.. אמנם אני גם מידי פעם נמצאת ליד המחשב

תלוי בכמה דברים

תגידי, יש לך גם 8310? לענינינו, זה תלוי בכמה פרטים דקים. אורך ההודעה למשל. לפי מה שנראה, א"א לרשום הודעה בת 2 דפים. זה גם תלוי כנראה מתי יוצאים ומתנתקים. נראה לי שאם מתנתקים מהפורום מיד אחרי לחיצת השליחה זה כן עובר. מי שיכול להאיר את עינינו שיעשה זאת.

רפי rafi

New member
אז כך...

אם הוא כותב אחרי ששלחת, שגיאה או הדף לא נטען אז בדרך כלל זה כן נשלח,אבל אם אחרי ששלחת זה הגיע פתאום לדף הבית של אורנג אז זה לא נשלח.

אתה צודק אבל לא ענית על עיקר השאלה

האם אכן א"א לשלוח הודעה ארוכה שהיא יותר מדף אחד? תזכור טוב, השאלה היא על 8310 ולא על 35 שיש לך! אגב, להודעתך ניתן להוסיף שכאשר המכשיר כבה ונדלק אחרי שליחת ההודעה(כמו במקרה הנידון של הודעה ארוכה) זה לא נשלח וכאן השאלה האם זה אכן כך או שיש שיטה לשלוח.

רפי rafi

New member
כמה הבהרות.

א. המכשיר נכבה לפני ששלחת אותה או אחרי? ב.לגבי התווים אני לא יודע איך זה ב 83 אבל ב 35 אפשר לכתוב כמה תווים שרוצים(כמובן כמה שכתוב בצד שמאל למעלה של המכשיר.

דוסית1

New member
כנ"ל גם ב7210...

שממנו אני גולשת... אע"פ שכן קורה לי לפעמים (לא הרבה אבל גם מרגיז..) שההודעות נמחקות...

רפי rafi

New member
אני לא יודע איך שולחים...

אבל אני יכול לתת לך כתובות של אתר שמאפשר כאלה דברים. את נכנסת לכתובת הדף של אורנג ויורדת למטה עד ל חיפוש ושם אני חושב שאת יכולה לשלוח אי מייל.

BigKay

New member
אתה יכול לפתוח חשבון EMAIL גם

מסלולרי ולקבל וגם לשלוח הודעות. בינתיים יש רק באנגלית.

אלישיר

New member
זו לא בדיחה...

בעזי"ת תמיד התחשק גם לי לעשות את הדבר הזה. זה כזה מגניב... ב"טעות", אני יכול להעביר את כל ההודעות שבדף הראשון, אל מעמקי הדף השני.

BigKay

New member
זה בדיחה..?

אם משעמם לך קח עט ודף ותתחיל לצייר.. למה לעשות את זה לעיני כולם..

למעלה