שאלה לגולדמן למה אתה לא מספר לנו מה הניק הקודם שלך? אם אתה רוצה לאבד את האמון שלך אז אל תכתוב...
ח חנוך617 New member 21/3/04 #1 שאלה לגולדמן למה אתה לא מספר לנו מה הניק הקודם שלך? אם אתה רוצה לאבד את האמון שלך אז אל תכתוב...
ח חנוך617 New member 21/3/04 #3 לא. יש כאן אחד שנכנס בשם גולד מן, הוא כותב זאת באנגלית והוא לא חדש כאן. למה הוא לא כותב מה הניק הקודם שלו?... מי יודע חוץ ממני?
לא. יש כאן אחד שנכנס בשם גולד מן, הוא כותב זאת באנגלית והוא לא חדש כאן. למה הוא לא כותב מה הניק הקודם שלו?... מי יודע חוץ ממני?
ת תה עם לימון New member 21/3/04 #4 נו, אז מה הענין לחשוף אותו? תן לו להצטנע בניק החדש ולבנות תדמית משופרת אם זה מה שהוא רצה.
ח חנוך617 New member 22/3/04 #5 הבנתי גם אותך... זה לא חכמה להרוס דברים בידים ואח"כ להכנס בניק חדש. אדם צריך להיות אחראי למעשיו. ראה הוזהרת.
הבנתי גם אותך... זה לא חכמה להרוס דברים בידים ואח"כ להכנס בניק חדש. אדם צריך להיות אחראי למעשיו. ראה הוזהרת.
מ מיכושMichush New member 22/3/04 #6 השאלה היא אם לא מדובר באחד שהורס באופן קבוע (...) ומכין לעצמו מראש כל פעם ניקים חדשים.
R Rצינית New member 22/3/04 #9 אקיצקץ יש כאן הרבה שבב-ניקים בס"ד טפלו בהם...אני בעד למרות שהם מבאים אקשןכמובן עד גבול טעם הטוב-בערך כמוני<לא שאני גם בדבל..אבל האקשן...-חסר-יבש-ת-ת-ע-ו-ר-ו>
אקיצקץ יש כאן הרבה שבב-ניקים בס"ד טפלו בהם...אני בעד למרות שהם מבאים אקשןכמובן עד גבול טעם הטוב-בערך כמוני<לא שאני גם בדבל..אבל האקשן...-חסר-יבש-ת-ת-ע-ו-ר-ו>
ח חנוך617 New member 22/3/04 #12 סליחה? אני לא חולק עליך אבל זה לא יפה ככה לומר לבנאדם אני לא מסוגל לסבול. אל תשכח שהיא בשידוכים ובגלל המשפט הזה היא תחליט להתפשר על עוד משהו.
סליחה? אני לא חולק עליך אבל זה לא יפה ככה לומר לבנאדם אני לא מסוגל לסבול. אל תשכח שהיא בשידוכים ובגלל המשפט הזה היא תחליט להתפשר על עוד משהו.
ח חנוך617 New member 22/3/04 #11 כבר סיכמנו שאת ליצנית... עדיף שקודם תשבי כדי שלא תפלי מההלם. צוחק. יבוא היום ואגלה אם הוא לא יעשה זאת.
כבר סיכמנו שאת ליצנית... עדיף שקודם תשבי כדי שלא תפלי מההלם. צוחק. יבוא היום ואגלה אם הוא לא יעשה זאת.