שאלה לגברים

natalie321

New member
שאלה לגברים

אשמח לשמוע את דעתכם על המקרה הבא: היכרתם בחורה ואתם מעונינים לצאת איתה, היא אמרה במפורש שלא יתכן שיהיה בינכם קשר רומנטי. אתם מדברים מדי פעם אבל ללא התקדמות לכיוון של קשר. היא ממש מוצאת חן בעיניכם למרות זאת. כמה זמן תמשיכו להתקשר ולנסות?

צריכים לראות עד כמה הלא שלה הוא לא

ואם היא אמרה במפורש שאינה מעונינת בקשר רומנטי הייתי מפסיק באותו רגע שכן אין בדעתי לבזבז זמן מיותר על חיזור חסר תועלת .חוץ מזה אני שונא משחקים ואם בחורה עדיין תקועה בגיל הטיפש עשרה ועושה דווקא סימן שהיא לא מספיק בוגרת בנפשה כדי שאחשוב על קשר רציני איתה.

natalie321

New member
תודה על תשובתך

שאלתי אתהשאלה כי יש מישהו שאמרתי לו שלא יכול להיות קשר בינינו (אני חרדית והוא חילוני), הוא אמר שהוא מבין אבל הוא סתם נהנה לדבר איתי.. יכול להיות שהוא עדיין מעונין? או שאני יאמין לו שהוא ירד מזה ואנחנו רק ידידים? אין כאן ענין של משחקים, אני לא משדרת שום דבר חוץ מידידות ואני ממש לא מעונינת בקשר רומנטי איתו.

יכול להיות שעדיין מעוניין...

וגם אם לא מעוניין אז הוא כנראה מעוניין... או במילים אחרות... אם תהיה לו אפשרות גם אם היום לא מעוניין הוא יהפך למעוניין... אלא אם תהיה לו מישהי ואז זה תלוי... בכל מקרה בכל קשר יש אינטרס כלשהו... אולי זה באמת רק לשפוך את הלב... אולי... אבל לא הייתי מהמר על זה. כמו שמישהו יגיד לחברה שלו שהוא לא מסתכל על בחורות אחרות... יכול להיות שזה נכון... אבל אם זה נכון אז הוא הומו או שקרן

השאלה היא איך הוא מתנהג איתך?

מה את מרגישה מהשפת גוף וההתנהלות שלו- הוא מראה עניין ליותר מידידות? אולי שווה לשוחח על זה ולשים את כל הקלפים פתוחים. אני לא חושבת שכדאי להישאר ידידים במצב שאחד מהצדדים רוצה יותר.

natalie321

New member
אני לא בטוחה

מאז שהבהרתי לו את המצב (היתי מאד ברורה ונחרצת), הוא לא הזכיר מילה על כך.למרות שאין קשר ישיר בחיי היומיום שלנו (אנחנו בקושי מתראים), הוא עדיין ממשיך להתקשר. אולי אני סתם חשדנית אבל אני כל הזמן חושבת למה הוא באמת חותר..

אז ככה:

את צריכה לראות אם הוא באמת משדר ידידות אבל אם את מרגישה שזה יותר מזה עדיף לך להתרחק זה לא יגמר בטוב מתישהו הענין יתפוצץ.

אם היא אמרה במפורש שלא יהיה קשר

רומנטי, הכל נשאר בגדר קשר ידידותי בלבד, מה הטעם לנסות שוב ושוב. לדעתי, במצב כזה זה רק ימאיס על הבחורה את הבחור והיא תרצה להתרחק לגמרי. אם מישהו רוצה מישהי וזה לא הדדי- ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת היא להתרחק, ובטח שלא להישאר ידידים כל עוד רוצים יותר מידידות.

תגובה

אם אני מחבב אותה, והיא רוצה אתי קשר לא רומנטי אלא ידידותי, אשמח לשמור אתה עליו ולטפחו. לא אסתמך על שאמרה, אלא אתן לדברים להתפתח מאליהם.

למעלה