שאלה לגברים

r o n i t 3 7

New member
שאלה לגברים

או לכולם... במהלך אחת ההפסקות בלימודים נקלעתי לשיחה סוערת עם כמה סטודנטים שעיקרה הוא: למה בשיחת הכרות ראשונה, או בכלל בין גבר לאישה הגבר תמיד שואל את השאלה הדבילית "איך תגדירי את עצמך - אוהבת סקס או שלא אוהבת", כאילו שאם אנחנו נגיד שלא אוהבת, אז מה, לא תרצו להיפגש איתנו, אני מניחה [וזו דעתי] שרובנו נגיד: "בטח שאוהבות"... כאילו מאיפה באה בכלל השאלה הזו, לא מבינה...

אוףףףףףףףףףף

לעולם
מעולם

ורד 3

New member
אליעזר בלי הגזר

בן יהודה ולא המכבי היה אומר .... לך.... נפלא ונותן לך ציון 10 ! רק היה מבקש שבנוסף לקוקו תוסיפי את הסרפן הקטן.

"תמיד"? שנייה אני רץ לבדוק משהו...

כן - לפי כל הסימנים, אני עונה לקריטריונים של "גבר"... לא, מעולם לא שאלתי, ותודה על ההצעה - אבל גם לא אתחיל עכשיו. אני חושב שאצמד לדרכי הנלוזה משהו
שעיקרה סתם שיחה קלילה - ואם הנושא יצוץ תוך כדי (ומעולם לא בדקתי באיזו שיחה זה עלה - אם בראשונה, בשלישית או בשיחה ה-n-ית) אני מעריך שהוא יעלה בצורה כזו שלא תישאר שאלה... ועוד תהייה קטנה - למה השיחות עם הסטודנטים (או סטודנטיות...) שלי מעולם לא נסבו על דיונים מעין אלו? אפלייה רבתי
אם תגלי מהיכן השאלה הזו - אנא ספרי לי, זהו חור בהשכלתי - יש כאן משהו שכפי הנראה פיספסתי במהלך גיל ההתבגרות ואולי בגלל זה תמיד אומרים לי שאני ילדותי

r o n i t 3 7

New member
לפי כל הסימנים, חובת ההוכחה

מוטלת עליך....תוכיח שאתה גבר... אתה יודע ישנה האימרה שאומרת שצריך לדעת היכן להיות, אני כנראה שם [וגם לא בטוח]... בכל מקרה תהנה לך מגיל ההתבגרות, אני נהנית ממנו ומזה מבולבלת...

באמת מאיפה באה../images/Emo35.gif

גם אני מעולם לא נשאלתי ודווקא יש לי להגיד המון בנושא

AA34

New member
רונית איזה גבר שאל אותך דבר כזה

שאלה באמת דבילית את בטוחה שהם היו גברים (הסטודנטים האלו ?)

R a c h e li

New member
לדעתי הגבר בסדר גמור.....

יש לו עיניין בנושא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רחלי בורחת אוףףףףףףףףףףף הסתבכתי

r o n i t 3 7

New member
לא אני נשאלתי

בשאלה הזו, אלא השתתפתי כחלק בדיון... וגם אני חושבת שזו שאלה די דיבילית, אבל מן הסתם בחורים ובחורות צעירים בני 25-27 אלה חלק מן השאלות שמעסיקות אותן, ואני לפעמים תורמת לכם חלק מנסיון העבר שלי.

מזל חי

New member
אופס. כמה שאלות לגברים

אם תגידי שאת אוהבת = הוא יגיד לעצמו איזה פן הולך להיות לי איתה אם תגיד שאת לא אוהבת = הוא יגיד לעצמו איזה מרתק הולך להיות לי איתה

למעלה