שאלה לגברים...

*בובה*

New member
שאלה לגברים...

למה אתם כל כך מתקשים לקבל את המונח "ראפרית"?!?!!?

BoR|S

New member
דווקא לי לא קשה לקבל את זה...

מה שכן קשה לי לקבל זה המצב שכמעט אין כאלה... בנות, תעשו משהו בנידון... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

mc-yan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......................................................................................!!!!

BoR|S

New member
נו וויק...

מתי את עולה לאופן מייק בג´י?
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

Vick

New member
אתה בסדר תגיד לי!?...

מה אתה מגלה?! זו היתה אמורה להיות הפריצה הגדולה לעולם האופן מייק!!! עכשיו הרסת ת´הפתעה, נו , אתה מרוצה? בריאה עליך נשמה!
VICK
...

BoR|S

New member
חחחחחחחחח...

אגב אחותי, אני מדבר איתך ברצינות, אולי באמת תכתבי משהו ותעלי באופן מייק? לא חייבת בראש השנה אבל מתישהו (בקרוב ולא בסוכות כי אני לא בארץ), בבקשה!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

עוNר

New member
ממש לא...

אני אישית לא מתקשה בכלל לקבל את המונח ראפרית. ראפריות יכולות להיות ענקיות, בידיוק כמו ראפרים, או לחלופין, גרועות. הסיבה שלא מדברים כמעט על ראפ נשי זה פשוט בגלל שאין הרבה. אין הרבה ראפריות בעולם (ובארץ בכלל...) ומתוך כל הראפריות שקיימות רק 10% נחשבות ל´נסבלות´... אני אישית יקבל כל ראפרית ויתעניין לשמוע, ובאמת חבל לי שאין איזו ראפרית טובה בימינו, מלבד כמה יוצאות דופן (בהמדיה, פוקסי בראון וכו´)

BIGO-G

New member
ככה

כי כמו שיש גברים ששרים על סמים וכמה הם מזיינים ככה יש נשים: ואת שני הדברים בלי קשר למין אני ממש לא סובל. אבל מיסי נגיד היא ענקית וגם איב היא מוכשרת לאללה אבל גם לא אוהב.

P num C

New member
כי...

בגלל מיס E וברצינות אין לי בעיה אם הראפארית יודעת לעשות ראפ טוב אפילו בסבבה למרות שאני לא נכיר הרבה ראפריות בעצם אנ מכיר אולי 2

אני אישית לא הכי מיתלהבת

מהראפריות בישראל... כי כל שיר או כל דבר הוא דיי מדבר כימעט אך ורק על עצמן על איזה כלות הן... אבל מיסי היא פשוט מלכה! אין לי מילים פשוט אליה. יש לי כבוד ענקי אליה נלה

שירשיר

New member
ומה הופך את מיסי למלכה?

אני מסכימה שהיא מוכשרת, אבל מיסי לא הכי טובה. כולם מתלהבים ממנה יותר מידי, תקחי למשל את GET UR FREAK ON השיר חסר משמעות לחלוטין עם מילים חסרות משמעות, למרות שהביט פצצה. יותר אהבתי את נלי פורטדו ממיסי ברמיקס של השיר. היא הרבה יותר טובה ממנה! לאיב יש יתרון על כולן כי היא גם זמרת, פוקסי וליל קים- תותחיות, למרות שלפי הגדרתך הן לא כי הן שרות על עצמן וכמה הן כלות... רה-דיגה פצצה! יש לה קול עצום! מיסי מפיקה טובה ותו לא. אבל על טעם וריח... ובכלל, הראפריות בארץ, לא כולל אותי כי אני מנסה להיות אובייקטיבית, שרות על אותם נושאים שראפריות בחו"ל שרות, ראפריות שאמרת שאת אוהבת, פשוט עושות את זה בעברית, אז כדי שתתחילי לחשוב למה את מזלזלת כל כך בראפריות בארץ... מניע אישי אולי?

ממש לא...

אני אוהבת את מיסי ביגלל שהיא תמיד מוציא משהו חדש... וממש אין לי זלזול לראפריות ישראליות ממש לא... דווקא נחמד ביותר רק... שזה קצת דיי נימאס לישמוע את כימעט אותו הדבר... אני מניחה שאת שירי (הדובדבן שבפיסגה ?) אחלה שיר... ושלא תחשבי שאני מזלזלץ כי דווקא יש לי כבו אלייך ולכל בחורה שמחליטה לעלות על הבמה! נלה

inbalit

New member
שירי תסבירי לי דבר קטן....

שאת אומרת ראפריות בארץ, למה את מתכונת?????????? ואם כבר ראפריות בארץ אז הם לא ממש שרות כמו אלה מחו"ל, בעיני הראפריות בארץ הם כאלה פצצות(בלי להיתחנף) ואם תישאלו אותי,יש להם סיגנון מגניב ישראלי כזה, אם ניקח את מתוקה למשל, אבל אם יש מישהי שאני לא אוהבת אז את איזי, היא פשוט לא יודעת לשיר!!!!! חכו שתשמעו אותי..... love and love inbal

ken kaniff

New member
אני דווקא לא מתקשה

הראפריות האהובות עלי: מיסי, איב, פוקסי, ליל קים בערך, שירי ללא ספק, פינק פה ושם. ליאור

zeus.

New member
אני דווקא אוהב חומר של ראפריות ו...

אני דווקא אוהב חומר של ראפריות ואין לי בעיה לקורא להם ככה כי זה מה שהם, ראפריות, אני לא הבנתי מה הבעיה בראפריות? אני אוהב רבים וגם יש מספיק כמו למשל: EVE,MISSY,LIL KIM,TRINA,VITA,MISS L. HILL,DA BRAT,FOXY ובו לא נישכח גם את ANGI MARTINEZ הקיצר הם אחלה אני אישית לא מבין על מה הויכוח???!!!

*בובה*

New member
זאוס...השאלה הועלתה בגלל

שנרשמו בפורום הזה בהווה ובעבר כמה תגובות שוליות על נשים וראפ ורציתי לדעת מאותם אנשים שיש להם בעיה עם זה-למה??!!?!? ואם לך אין בעיה עם זה...אז סימן שהשאלה לא הופנתה אליך..יש מבין?@

למעלה