שאלה לגברים

Surrealistical

New member
שאלה לגברים

היי,
סתם מנסה להבין את הפיזיולוגיה הגברית:
האם יש לכם זקפות לא רצוניות? כלומר כאלו שמגיעות ברגעים שאתם ממש לא צריכים?
אם כן, האם הזקפה לא קשורה לכלום או שזו תוצאה של גירוי מסויים, בין אם שכלי (נניח פנטזיה) או ממשי?

עד היום

הזקפות שלי היו מגירוי נטו לא נתקלתי במצב של זקפה שצצה מבלי להיות מגורה או להריץ מחשבות , בסופונשל דבר זקפה זה התרחבות כלי דם.

Sharoman

New member
זקפה נוצרת (בעיקר) ע"י הזרמת דם בלחץ מתאים לפין

כך שבאמת ישנם מצבים של פיעלות קרדיאולוגית מוגברת עקב התרגשות שגורמים להגברת הלחץ וליצירת זיקפה.
אבל, ישנם גם המון תסמונות אחרות שגורמות ללחץ דם טיפה מוגבר והזרמתו לאיזורים הנכונים בגוף שגורמות גם הן לזיקפה (לרוב לא רצויה).
תאמיני לי, שאין אף לא גבר אחד בעולם הזה שלא היה רוצה שליטה מלאה ומחלטת על תזמון ומשך הזיקפה שלו :)

seymore butts

New member
יש זקפות לא רצוניות

אבל כיום הן קורות לי רק במהלך השינה, ואני מגלה לגביהן רק אם אני מתעורר באמצע. אחרת הזקפה תמיד באה בעקבות גירוי כלשהו.
אני חושב שבפעם האחרונה שקיבלתי זקפה לא רצונית בזמן ערוּת זה היה בגיל שעדיין לא היה לי מושג למה זה טוב...

The Antiproduct

New member
לא ממש

אני חושב שכבר הרבה מאוד שנים לא היתה לי זיקפה סתם ככה בלי שום קשר לכלום.
לדעתי, תמיד זה קשור לאיזושהי מחשבה, או זיכרון, או כמובן גירוי פיזי.
היתה תקופה שכשהייתי רץ החיכוך, יחד עם הדופק הגבוה ולחץ הדם וכל אלה... הייתי מתחיל להקשיח שם למטה. אבל זה לא היה נשאר הרבה זמן כי בכל זאת רוב הדם עסוק בלהזיז את הגוף ולא בזין. :)

אומנם זה רק מתצפיות ותחקירים

אבל נראה לי שהזקפות היחידות שבאמת לא קשורות לשום מחשבה או גירוי הן זקפות הבוקר.

Aיש

New member
בגיל ההתבגרות כן, היום כבר לא זכורה לי הפעם האחרונה שזה קרה

Surrealistical

New member
אוקיי, אז שאלת המשך:

הית אומר שאתה מספק את עצמך מבחינה מינית? בין אם זה עם בת זוג או ע"י אוננות.

בוודאי ובוודאי

לפעמים זה סתם ככה, אבל לרוב זה כשעולה לי לראש סיטואציה "מעניינת" וזה פשוט עולה מעצמו, להלן "גירוי שכלי" כלשונך

Surrealistical

New member
גם לך את אותה השאלה כמו למגיב מעליך:

הית אומר שאתה מספק את עצמך מינית, בין אם זה לבד או עם בת זוג?

אני לא בטוח מה בדיוק משמעות השאלה

אני מסוגל להגיע לפורקן מיני, לבד או עם בת זוג
זו השאלה?

Surrealistical

New member
נראה שבאמת היתי לא ברורה

אף אחד לא הבין אותי P:
השאלה שלי לא היתה לגבי מסוגלות להגיע לזה, אלא אם אתה עושה את זה. כלומר אם אתה מאונן או עושה סקס באופן קבוע או שמעדיף לא להתעסק ומדחיק את הרצון?

עושה עושה

עדיף סקס כמובן, אבל כשאין, מסתפקים במה שיש.
בכל מקרה, לא תמיד יש אפשרות (אני גם לא גר לבד, אז לא תמיד זה מתאפשר, לפחות לא בנוחות).
&nbsp
למה להדחיק?!
זה כמו להיות רעב ובמקום ללכת לאכול איזה סטייק עסיסי, אז להדחיק ולרעוב עם בטן מקרקרת...

Sharoman

New member
אנשים בריאם בדרך כלל לא מדחיקים

הסיבה היחידה שאני מסוגל לחשוב עליה שתגרום לאדם להדחיק היא איזושהיא הפרעה נפשית.

Surrealistical

New member
ממש לא מסכימה

אני גם לא דיברתי על הדחקה קבועה. בן אדם יכול לרצות לעשות סקס\לאונן 6 פעמים בשבוע אבל עושה את זה רק שלוש. זו עדיין הדחקה אבל לא הפרעה נפשית משום כיוון. הסיבות לכך יכולות להיות מגוונות כמו חוסר זמן למשל (קריירה תובענית או ילדים).

Sharoman

New member
אם כך הכיוון שלי היה שונה

המצבים היחידים שבהם רציתי לאונן 4+ פעמים ביום היו מצבים של שעמום מוחלט ומתמשך.
לדוגמא, באבטש"ים בצה"ל.

למעלה