אתה אישיות נדירה כוונותיך נקיות אני מקווה.
מ מכופף ונועץ New member 13/1/13 #88 ואת יודעת מה עוד סקסי בו? שאוטוטו חלק מהילדים שלו מעבר לגיל המזונות.
W wish2 New member 13/1/13 #94 בקרוב מאוד כשאני אהיה חלק מדפי ההיסטוריה. אתה כותב יפה. איך תסכם את תרומתי לאנושות?
מ מכופף ונועץ New member 13/1/13 #45 הרבה לפני כי אם היא מסכימה, אז מייד היא בטוחה שחצי מהכסף שלך זה כבר שלה. אז היא מתנגדת לשים טיפ. להציע אחרי זה בזבוז משווע.
הרבה לפני כי אם היא מסכימה, אז מייד היא בטוחה שחצי מהכסף שלך זה כבר שלה. אז היא מתנגדת לשים טיפ. להציע אחרי זה בזבוז משווע.
M Melen cholya New member 14/1/13 #163 אם אני אוהבת לשבת לבד ולהסתכל על מה שקורה סביבי , בהכרח אנשים יקלטו את זה כרמז שאני מחפשת ? שואלת בשיא הרצינות .
אם אני אוהבת לשבת לבד ולהסתכל על מה שקורה סביבי , בהכרח אנשים יקלטו את זה כרמז שאני מחפשת ? שואלת בשיא הרצינות .
M Melen cholya New member 14/1/13 #183 טוב כי היתה פעם שישבתי לבד (מסתכלת סביבי בלי לקלוט ,ההבעות החלולות האלה מכיר ? ) ונוצר מצב שיותר מידי אנשים פונים ... אז חשבתי שאולי זה קשור .
טוב כי היתה פעם שישבתי לבד (מסתכלת סביבי בלי לקלוט ,ההבעות החלולות האלה מכיר ? ) ונוצר מצב שיותר מידי אנשים פונים ... אז חשבתי שאולי זה קשור .