שאלה לגברים...

Jake Speed

New member
ליצור קשר עין זה איתות

סביר להניח שאם הוא גבר נורמאלי (ובואי נתעלם מהעובדה שאין דבר כזה ״נורמאלי״) הוא יגיב לזה טוב ויתחיל איתך.

אם את סגורה, גבר נורמאלי (עוד פעם - אין דבר כזה באמת) אפילו לא יקלוט שאת קיימת, או אם את הטעם שלו יקלוט ויתבאס בשקט. מה שאומר שמי שיתחיל איתך בסיטואציה כזו הוא מישהו שמלכתחילה לא שם זין על הרגשות שלך.

קאפיש?

ממהמיה11

New member
כפרה על התמימות שלך עיניים שלי

לא צריך להבין הרבה. קח כמה חנונים שמתים לזיין, תמכור להם לוקשים בשקל שנשמעים הגיוניים, גרד להם את הכרטיס ושלח אותם להתחיל עם בחורות בסנטר.

Jake Speed

New member
אני לא לוקח כסף בלי לספק סחורה

אני לא מאמין ב"אמנות הפיתוי" הזה.

ממהמיה11

New member
"לספק" סחורה זה יחסי מותק

ואת זה האשכנזים המציאו. כי אם איזה מתחנגל שם לי אבל ביד, מסתובב סביבי ולוקח כמעט 3000 שקל תמורת זה, גם זה לגיטימי.

Jake Speed

New member
לבריאות

אני חושב שזה קשקוש מוחלט כל האמנות הפיתוי הזה.
פשוט גורמים למתרגלים לחוות עוד ועוד כשלונות, עד שהאגו שלהם מפסיק להיפגע מזה.
וזו בעצם כל התורה: לא לקחת כשלון ללב.

קל, נכון?

הרבה יותר קשה ליישם

ממהמיה11

New member
כן פחות או יותר.

אלה גברים שיש להם פחד מבחורות ופחד ליזום קשר איתן. מה שהם עושים זה לחשוף אותם כמה שיותר למה שהם מפחדים ממנו עד שהם יעברו הקהיה ויפסיקו לפחד.

כמובן ששם מוכרים להם לוקשים שהכל פסיכולוגי והכל בראש וברגע שהם יפסיקו לפחד כל כוס יהיה פתוח בפניהם, לא משנה אם הם דומים לקיא של חתול רחוב ביום טוב.

Jake Speed

New member
ועדיין,חוק המספרים הגדולים עובד.

תתחיל עם מאה בחורות, עשר יתנו לך טלפון

אז מזלם של אלה...

שמעבירים את הקורסים האלה שיש כאלו שנותנות לכולם.

מניסיון שלי...

בשני המקרים בד"כ, לא ממש אכפת להם מהרגשות שלי.

אני לא מצפה ליותר מזה עם אנשים שאני רק מדברת איתם.

קאפיש?

Jake Speed

New member
תראי, זה לא שגבר רואה אותך וחושב

"וואי, איזה בחורה מיוחדת, מעניין מה היא מרגישה". אם הוא מגלה בך איזה עניין, זה יותר בכיוון של "בואנ'ה, הייתי מכופף אותה פה ושם בה ככה שהיא היתה צועקת...".
אה, טוב, נסחפתי.

אניוואי, גברים לא כאלה רגישים. אנחנו מפרשים מבט כגילוי עניין וחיוך כהזמנה. אז אל תראי את זה כזלזול ברגשותיך.
זה יותר כמו עיוורון רגשות.
כמו שאתן לא יכולות לחנות

למעלה