שאלה לגברים

roni280

New member
שאלה לגברים

קורה לכם שאחרי שאתם חוזרים מהפגישה ושואלים אתכם מה היא לבשה ואתם צריכים לשבור את הראש כדי להיזכר מה בדיוק היא לבשה?אני מקווה שאני לא היחיד שקורה לי את זה פה כי הרבה חברים אמרו לי שגם להם קורה את זה.

קליט

New member
נכון מאוד !

אני זוכר את העיקר, ולא את הטפל . אם כי זוכרים יותר את איזור החולצה והפנים . ואת אורך החצאית . זוכרים קצת את סגנון הבגדים . ויותר את צניעות הבגדים . . . אני זוכר היטב את מראה ומבנה גופה .

דרדאדוס

New member
לי קרה ששכחתי איך היא נראתה..

על בגדים בכלל אין מה לדבר ברור גם נעליים אני כמעט לא זוכר

חושבת25

New member
אני נהנת לקרוא

שהבחורים פה לא זוכרים בגדים.קרה לי שנפגשתי עם בחור ובאחת הפגישות הוא הזכיר איזו שימלה שלבשתי שמאד אהב,לא הבנתי על איזו שימלה הבן אדם מדבר,כי זה היה טרום עדין השמלות,עד שהבנתי שהוא מתכוון לחצאית.הסברתי לו שזו חצאית ולא שימלה והוא אמר שהוא לא מבין בזה.יש לי קטע כזה שאני מתלבשת מעולה לפגישות ואשמח שהבחור יאהב את המראה שלי אך מצד שני אבוי לו אם ישים על זה דגש.ההפך אני מעדיפה בעל שלא יסתכל על בגדים יותר מדי.

יאיר 29

New member
נהנה

חחחחחחח את מעדיפה אחד שיסתום את עיניו? הרי הלבוש עושה את האדם, וכמובן הדגש לא על זה אלא על האישיות, אבל לפעמים החיצוניות מראה על הפנימיות

חושבת25

New member
אני לא באותה דעה שלך

כי מבחינתי לבוש חיצוני לא מראה על פנימיות.בכא נשאר ידידים.

winkinsmily

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!

אם רק הייתם יודעים כמה הבחורה שוברת את הראש על 'מה ללבוש' כדי שלא תצטרך ללבוש חלילה פעמיים את אותו פריט... בנות,אפשר למחזר!

קליט

New member
אם תבואי לבושה בורוד יזכרו זאת

אבל בעיקרון זה מענין את הסבתא אם תתלבשי באותו לבוש פעמיים . . . גברים לא יזכרו אם הגעת עם חצאית כחולה או ירוקה, ובודאי שלא ישימו לב אם את חלילה לובשת אותה פעם שניה .

חלושקית

New member
אני בטוחה שלא כל הגברים אותו דבר‎.‎

יש כאלה שזוכרים. ואפילו אחרי החתונה מזכירים את הפגישה הראשונה ע``י הבגדים. ``לבשת חולצה X עם נעלי Y וזה מאוד מצא חן בעיני``

קליט

New member
דברים מיוחדים זוכרים

וגם זוכרים אם היתה נראית פשוט/בלי טעם/נחמד/מפואר/מדי נועז . למשל אני זוכר שהיתה לבושה שמלה ורודה (או צבע דומה-בהיר...) - זה היה מדהים ! או שהיתה לבושה בקיץ באפודה כחולה !! והנה מנערה נאה ביותר - היא נראתה הרבה פחות טוב ! עם פנים חוורות, ושיער עם גוון אדום מעט . . . משהו אחר לגמרי ! אז א``א לבנות על זה שגברים לא רואים . הם אינם שמים לב לצבעים או לסגנונות .

למעלה