אני לא מבין אותך...
וזאת הנקודה שאני לא מבין,האם המדיטציה ,כפי שאת מתרגלת אותה לא אמורה להביא אותך אל מעבר למחשבות?מעבר לצורך להביע את דעתך בכל פורום אפשרי ולשאול את דעתם של אנשים אחרים? את באמת סבורה שתצליחי כך לשנות משהו בעולם? אנשים אוהבים מאוד להביע את "הדיעה שלהם" על כל נושא אפשרי שרק אפשר ויעמוד לסדר היום.אולם בין זה לבין איזושהי עשייה ברת תועלת,המרחק הוא גדול מאוד,כמעט אינסופי.דיעה מתוך הזדהות היא חסרת ערך,היא סוג של קיטור חיצוני של האדם כלפי מציאות שהוא אינו מסוגל להבין באמת.ביטוי של תיסכול,חוסר אונים,חוסר יכולת לעשות באמת.להביע דיעות בפורומים זה קל מאוד.לפתוח שירשור בשלושים פורומים ולקבל ים של תגובות שרק אלוהים יודע לשם מה הם טובות,קל אפילו יותר. כדי להגיע לדיעה אמיתית אפילו על משהו אחד קטן,אספקט קטנטן של המציאות,אדם חייב לעבור הרבה מאוד מכשולים,אודיסיאה שלמה לפעמים.כיוון שזה פורום מדיטציה ופורום מדיטציה לא אמור להיות פורום החלפת דיעות על ענייני דיומא,(לא צמחונות נגד אכילת בשר,לא תהנהגות מתירנית מינית בצבא והשלכותיה וכולי)אלא אם כן זה בהקשר של התפתחות,אני מציע להירגע קצת עם כמות הקישורים.התחיל דיון,(עם הנחה די משונה יש לומר בבסיסו

כל אחד ענה בהתאם למה שראה לנכון בהקשר של הפורום הזה.עכשיו אפשר להירגע,באמת...

זה לא משרת את מטרותיו של הפורום ולכן,באופן עקרוני,אפילו לא את המטרות האמיתיות שלך,במידה ויש לך כאלה כרגע.מה שהיה הוא שיהיה,אין חדש תחת השמש,אפילו אם זה נראה לך כך.אם את רוצה לעשות משהו חדש,חדשי את עצמך. בהצלחה ולילה טוב.גם אני הולך לחדש את עצמי לקראת מחר..