שאלה לגברים פה מה עדיף בחום? לגלח את השיערות ערווה או לא? כי אני ממש מזיע בין הרגליים ומגרד לי.
B b0redavid New member 13/7/07 #1 שאלה לגברים פה מה עדיף בחום? לגלח את השיערות ערווה או לא? כי אני ממש מזיע בין הרגליים ומגרד לי.
S spring76 New member 13/7/07 #2 תמיד עדיף בהתחלה זה יהיה לך מוזר אבל אחרי זה אתה לא תפסיק אני מגלח כבר שנתיים הזהרה--- שלושה הרבעה ימים אחרי הגילוח יגרד לך בצורה לא נורמלית
תמיד עדיף בהתחלה זה יהיה לך מוזר אבל אחרי זה אתה לא תפסיק אני מגלח כבר שנתיים הזהרה--- שלושה הרבעה ימים אחרי הגילוח יגרד לך בצורה לא נורמלית
Purple Mushroom Member 13/7/07 #3 עדיף בחום להרגע ולשתות מים מינרלים. התדרדרת והגזמת דיויד . עדיף להשתמש בהד אנד שולדרס .
R rotesh8 New member 13/7/07 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אפקט ה-COOL ......
ל ליאה וזהו New member 13/7/07 #5 רותששששששששששששששששששששששששששש הוא ביקש את עצת הגברים, איך אתה נדחפת לפה? כנל לגביי ההוא שמעלייך.
ל ליאה וזהו New member 13/7/07 #14 אל תקשיב לשתי הכוסיות! אם יש לך מכונת גילוח יאללה לעבודה! זה יותר יפה , וגם אהמ אהמ זה מחמיא לאגו כי זה אהמ אהמ טוב אתה תגלה לבד.
אל תקשיב לשתי הכוסיות! אם יש לך מכונת גילוח יאללה לעבודה! זה יותר יפה , וגם אהמ אהמ זה מחמיא לאגו כי זה אהמ אהמ טוב אתה תגלה לבד.
ל ליאה וזהו New member 13/7/07 #13 ררררררררררררררררררותששששששששששששששש תחזיר את האבטיח והסלטים שגנבת !
C ChilD SouL New member 13/7/07 #6 אם עכשיו מגרד, אז חכה לגירודים אחרי גילוח. יותר פשוט לקצץ, אם באמת ממש מפריע לך. ולהסתובב עם מכנסיים קצרים, רפויים ומשוחררים, שהרוח תכנס פנימה ותעשה לך פוּ.
אם עכשיו מגרד, אז חכה לגירודים אחרי גילוח. יותר פשוט לקצץ, אם באמת ממש מפריע לך. ולהסתובב עם מכנסיים קצרים, רפויים ומשוחררים, שהרוח תכנס פנימה ותעשה לך פוּ.
B b0redavid New member 13/7/07 #10 עניין של טעם אני בעד לשמור על המקום נקי, לא מגולח אבל מסופר. + הוא נראה גדול יותר... ויותר כיף לעשות ביד.
עניין של טעם אני בעד לשמור על המקום נקי, לא מגולח אבל מסופר. + הוא נראה גדול יותר... ויותר כיף לעשות ביד.
ל ליאה וזהו New member 13/7/07 #15 אה אז כבר גילית את זה ... חחחחחחחח. אין כמו מסופר! גם לבנות דרך אגב!
S spring76 New member 13/7/07 #18 לא מסופר מגולח אצלי זה כך ואוהב שזה כך גם אצל האישה שאיתי כשאני יורד לה לא רוצה שאף שערה תפריע לי בעבודה
לא מסופר מגולח אצלי זה כך ואוהב שזה כך גם אצל האישה שאיתי כשאני יורד לה לא רוצה שאף שערה תפריע לי בעבודה