שאלה לגברים בעיקר ...

debra36

New member
שאלה לגברים בעיקר ...

יש לי ידיד טוב שכרגע בת זוגתו לא במצב של סקס מכל מיני סיבות רפואיות. הוא סיפר לי שהוא אוהב להסתכל באינטרנט על נשים מאוננות אבל וכאן השאלה הוא הוסיף ואמר שהוא לא גומר מזה...ייתכן הדבר? או שלא נעים לו אחרי שדי ירדתי עליו...או שבאמת זה סתם מגרה וטו לא.? אשמח להבין את הנושא

אין הרבה מה להבין...

כל אחד והקיק שלו, ורמת הגירוי שלו מכל סוג של גירוי. אם יש גברים ונשים שלא גומרים מחדירה, יש מקום להביע פליאה על דברים אחרים?

daniella1980

New member
לי רק שאלה

האם לגיטימי בעיני בת זוגו שאם אין לו סקס איתה הוא פונה לנשים וירטואליות (שהן בעצם אמיתיות) ומקיים עימן מגע אינטימי מיני (לאונן מול מישהו זה אינטימי ומיני)?

חופ שיה

New member
אולי הן אמיתיות

אך עדיין וירטואליות. ואני מסכימה איתך שלדברים האלו חשוב שתהיה הסכמה ופירגון של הצד השני בזוגיות על מנת לשמור על מערכת יחסים תקינה ושקיפה.

daniella1980

New member
הפתרון הוא פשוט

קודם כל אני לא הבנתי בדיוק מה זה לצפות בנשים מאוננות. אם זה סרט פורנו מוקלט ובו נשים מאוננות - זה בטח שלא בגידה לפחות בעיני (ואגב, עדיין ייתכן שזה פוגע בנשים מסוימות שבני זוגן צופים בפורנו, וכל אדם צריך לבחור אם הוא בוחר להתחשב בבן זוגו גם בדברים לכאורה לא רציונליים בעיניו, או לכל הפחות לעזור להם להרגיש טוב עם זה, להבהיר להם במה מדובר ועד כמה זה לא מהווה כל השפעה על המין והמשיכה ביניהם). דיברתי על אינטקרציה אישית והדדית עם עוד אישה אמיתית (לא שחקנית) : אם זה בהסכמת בת הזוג = זו לא פגיעה\בגידה\שקר ומי אני שאתערב להם ביחסים כל עוד הם הדדיים. אם זה מאחורי גבה\תוך שקרים\ תוך ידיעה שלו ידעה היתה נפגעת - זו פגיעה בעיני (וברמות מסוימות בגידה ) וזה לא בריא למערכת יחסים הדדית מבוססת אמון (=מערכת יחסים נורמלית לראיתי. אולי יש המעדיפים מערכת יחסים ללא אמון?)

coffeewriter

New member
לא קשור למעדיפים..

לפעמים אין ממש ברירה, כי אין הסכמה של בת הזוג.

daniella1980

New member
אז זה הפתרון

לשקר לה? הפתרון הוא להתמודד עם האמת ולהתעמת איתה, לשקר זה להשאר במערכת יחסים לא אמיתית, למי זה טוב? וגם לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר, על פורנו או על בגידות? אם זה התירוץ שלך לבגידות (כי בת הזוג לא מסכימה) אז זה תירוץ עלוב. אני לא מכירה הרבה שכן יסכימו, מי שרוצה "לבגוד" שלא יהיה במערכת יחסים ואז פשוט לא יבגוד.

coffeewriter

New member
הלו הלו..

קודם כל תרגעי
שנית, אל תשפטי אף 1 עד שתגיעי למקומו. שלישית, לא הכל שחור ולבן בחיים, את מספיק אינטליגנטית בשביל לדעת את זה. פורנו זה לגיטימי מבחינתי לגמרי. בגידה לא לגיטימית בשום מקרה. הצורך בבגידה יכול להיות לגיטימי. לדבר על זה זה מאוד לגיטימי. להסכים? אולי פחות לגיטימי.

daniella1980

New member
בוא נבהיר משהו

לשפוט ועוד איך מותר לי (ומאיפה לך לדעת באילו מצבים הייתי בחיי?), ואני שופטת אנשים ש**בוחרים**(מילת מפתח) לפגוע באחרים למען סיפוקם העצמי. לדוגמא פדופיל שאונס ילדה (בטוחה שגם אתה שופט אותו) אואב שאנס את ביתו בגילאי 4-12 והיום שאל אותה בבית משפט "למה לא אמרת שלא נעים לך". נכון שאלו דוגמאות קיצונית(האם אתה לא שופט אותם? קשה לי להאמין), אך הרעיון דומה: לשים את הסיפוק המיידי שלך מעל הכל, גם במחיר של פגיעה קשה באחר. בעיני זה חמור. אתה אומר "צורך בבגידה" אבל מתכוון לא ל"צורך לשקר לבן זוגי ולהזדיין מאחורי גבו" אלא לדחף מיני לשכב עם עוד אנשים. ברור שזה קיים! גם אני נמשכת לעוד גברים בעוד שיש לי בן זוג. מה הקשר? המרחק אדיר. כל הרעיון הוא בחירה - אתה בוחר איך לחיות את חייך ומה לעשות עם הדחפים שלך. אם אתה בוחר להקים מערכת זוגית, אתה בוחר לוותר על להזדיין עם אחרות (אלא אם בת זוגך מסכימה). אי אפשר לבחור הכל. כל בחירה היא התפשרות, אבל עדיין הבחירה בידיך נקודה. מי שבוגד - *בוחר* לשקר לבן זוגו, *בוחר* לשים את צרכיו המיידיים מעל הכל, ואם נהיה בוטים - בוחר לפגוע בכל העוםל כולל בת זוגו אותה מתיימר לאהוב, למען הזין שלו. הוא יכול לבחור אחרת באותה מידה. אחרת = לצאת מהמערכת אם הוא כלכך לא מסוגל שלא לשכב עם אחרות, ואז לשכב עם אחרות. או לוותר על לשכב עם אחרות אם המערכת יותר חשובה לו. שתי בחירות שתמיד קיימות. הבחירה של לשים זין על אמון, לא לרצות לוותר על האישה הנהדרת שלו וגם לא לרצות לוותר על כל הכוסים האחרים מסביב- אז פשוט לעבוד עליה בעיניים, לשכב עם אחרות ולשקר לה - זו בחירה נקודה, של אדם אגואיסט או אדם חלש אחד מהשניים. הבנת?

petrovna

New member
סליחה

אני לא מתכוונת להעליב, אבל מה זו השאלה הפולניה הזאת??? מה, ברגע שלמישהו יש בת זוג אז אסור לו לראות סרטי פורנו ולאונן עליהם??? ואם אני מריצה לעצמי מעין "סרט פורנו" בראש, ומאוננת תוך כדי, אז גם אני צריכה לבקש רשות מבן זוגי???

debra36

New member
בת זוגתו לא יודעת...

אז עדיין לא מובן לי בשביל מה לו לראות את הסרטים הללו אם הוא רק מתגרה, אני יודעת שאותי אישית זה היה מאוד מתסכל להגיע לגירוי ובזה זה נגמר...יש כזה דבר לא לגמור אלא רק להסתכל? איי זה בטח כואב ולא נעים

חופ שיה

New member
מי אמר שמדובר בסרטים?

שהרי זה לא כתוב מפורשות. ודברה - נכתב שהוא לא מתגרה מזה.

debra36

New member
שלום שוב, קצת פירוט אולי יעזור

אישתו לא יודעת. לפי מה שהוא מספר לי (אני חברה טובה שלו שנים) הוא לא מתגרה..אבל הבנתי שהוא מבקש מהבנות שהוא רואה לגוון תנוחות וכו'....בעיני זו סוג של בגידה , אבל מה שהיה תמוהה יותר זה שהוא אמר לי שהוא לא גומר..?! הרי סקס אין בבית אז מה התייבש לו? כה

לא יותר קל לשאול אותו?

אם הוא לא מתגרה למה הוא בוגד באישתו, מתבונן באינטרנט על נשים מאוננות במצלמה ונותן להן הוראות בימוי? מן הסתם זה מספק צורך כלשהו
ואולי הוא פשוט לא מספר לך הכל כמו שהוא לא מספר לאישתו.

חופ שיה

New member
היא לא דיברה

על סרטי פורנו , היא דיברה על מופעי אוננות אמיתיים שיכולים להתבצע בכל תוכנות הצ'אט או בבלוג TV, לדעתה יש פה טעם נפגם כשהוא לא משתף את זוגתו לחיים במעשים אלו.(אם הוא לא משתף את בת זוגתו - את זה אנחנו לא יודעים).

daniella1980

New member
ממש לא מה שאמרתי

יש הבדל תהומי בין סרט פורנו מוקלט עם *שחקניות* ו*תסריט* לבין אישה בשר ודם ואינטרקציה אינטימית ואישית איתה (והפוטנציאל להפוך את זה למוחשי בין השאר, בניגוד לשחקניות פורנו שמשחקות תסריט). נו באמת, לא ברור ההבדל? ואגב, שאלה אחת תפתור את הדילמה. האם בת הזוג מודעת ומאשרת? אם כן - סבבה, אין לי שום טענה. אם זה מאחורי גבה תוך ידיעה שהיא *לא* תאשר\תיפגע אם ייוודא לה - זה סוג של בגידה בעיני (שקר).

למעלה