שאלה לגביAcrobat (לא Acrobar reade

מיכאל1111

New member
שאלה לגביAcrobat (לא Acrobar reade

שלום יש לי שאלה לגבי Acrobat (לא Acrobar reader), איך הופכים קובת PDF לקובץ WORD? תודה רבה

bar666xp

New member
למה בפורום ניידים ולא תוכנה....

אבל אם אני זוכר נכון יש בתפריט save as ואפשרות להמיר גם מסמך WORD (DOC) לPDF. אני לא בטוח אם ההמרה מPDF לDOC טובה במיוחד אבל מDOC לPDF עובד לא רע. בנוסף מצאתי פעם איזה פאצ' לOFFICE 2000 שהמר PDF לDOC אבל לצערי לא זוכר איפה סורי.

יאיר B

New member
צריך לקנות תוכנה מתאימה להמרה

אין אפשרות להמיר דרך הקורא PDF. חפש בגוגל לפי פרמט החיפוש: "pdf to doc". יעלו כמה תוכנות, ממה שאני יודע כולם בתשלום ואין חינמיות.

מיכאל1111

New member
אבל יש את ACROBAT עצמו

שזו תוכנה שבעצמה עולה איזה כמה אלפים... אני ACROBAT זוהי התוכנה שאיתה אתה מכין ועורך קבצי PDF (לדוגמא מ- WORF ל- PDF) , ככה שאני בטוח שהיא גם יודעת לעשות את ההפך רק אני לא יודע איך

יאיר B

New member
Acrobat Writer אכן יודעת להפוך

קבצי PDF לפורמט של וורד (doc). הבעיה איתה זה שהיא לא "מבינה" עברית. כלומר: אם המסמך PDF שלך הוא כולו באנגלית (ורק באנגלית, מספיקה אות אחת בעברית כדי לשגע אותו) - התהליך יעבוד יפה: היא תמיר לפורמט וורד. אבל אם יש לך מסמך בעברית (או חלקו בעברית וחלקו באנגלית) - היא לא תדע לעשות את ההמרה והכל יתחרבש (אלא אם כן יש פטנט כדי לעשות את זה ואני לא יודע, אני אשמח אם יידעו אותי מי שיודע). המרות עושים ע"י Save AS בתפריט File. בוחר סוג פורמט של אופיס. אני לא יודע אם התוכנות שיש ברשת יודעות לטפל בעברית בזמן ההמרה.

כמו לנסוע לאילת דרך טבריה כנס..

גש לפורוס אופיס במאמרים או בקישורים יש פיתרון לעניין

למעלה