שאלה לגבי Warhammer: Invasion:

tamlav1

New member
שאלה לגבי Warhammer: Invasion:

קודם כל אנחנו (בני ואני) מאוד נהנים מהמשחק. אנחנו כבר מכירים את הקלפים בונים חבילות מתכננים טקטיקות ומדברים על זה הרבה.
(אני כמובן שמחה שיש לי משהו משותף עם הבן המתבגר שלי
, ולהזכרכם אני לא האבא שלו.....)
אתמול גם הוספנו הרחבה והיה כיף.
אבל יש לנו הרגשה שהקלפים של כוחות הסדר טובים יותר מאלו של הכאוס. האם מישהו גם חושב ככה?
כמעט תמיד הסדר מנצח. העניין הוא שזו בדרך כלל אני, אז אולי זה קשור בי, אבל בפעם שהחלפנו אז הבן שלי ניצח עם כוחות הסדר.
למשל הקלפים שמרפאים נזק אחד בכל תור נראים לנו לא הוגנים, מה גם שיש אני חושבת שלושה כאלו אז אם משיגים את שלושתם לצד השני קשה להרוס. החלטנו שמותר להשתמש רק באחד. אתמול נתקלנו בקלף מההרחבה שעושה נזק אחד בכל תור לכאוס, וגם שם החלטנו לבטל את התכונה הזו (ובכל זאת ניצחתי....).
מה דעתכם?

ננסק

New member
דווקא אצלנו הכאוס מנצח יפה, והיטב

כשאתה אומרת "מרפא נזק אחד בתור", את מתכוונת לעיר הבירה או ליחידה כלשהי? אם כי בכל מקרה זה די שולי - אפשר לגרום 5-6 נקודות נזק בסיבוב, ובהתחשב בכמות הנזק שצריך להוריד (גם לבירה וגם ליחידות), זה אומר שצריך 3-4 סיבובים ללא הפרעה כדי לרפא כמות רלוונטית של נזק. ואם הכאוס לא מתקיף במהלך 3-4 סיבובים, הוא עושה משהו לא בסדר!

אלונסקי

New member
תלוי במגוון הקלפים

לאורקים לדוגמא יש סידורי חבילה שאמורים לנצח עד תור 4-5. זה לא משאיר הרבה זמן לסדר להתארגן.

tamlav1

New member
שאלה נוספת: מה הכוונה ב Savage Boyz

Action: Spend 1 resource to deal one damage to target unit you control.
למה שאני ארצה לעשות את זה?
האם זאת טעות דפוס והכוונה היא לעשות נזק ליריב?

למעלה