שאלה לגבי Tiebreaking Procedures

שאלה לגבי Tiebreaking Procedures

למה הכוונה ב- "common games" בתנאי ה-3 להכרעה בין 2 קבוצות מאותו בית? (מעניין באמת למה נזכרתי לשאול..)

AFC ???

לא נראה לי עומרי, ה "common games" הוגדר כסיבה שבגללה דנבר יעלו גם בשוויון בינם לבין אוקלנד http://blogs.nfl.com/2011/12/24/bro...raiders-need-help/?module=HP11_content_stream לא מסתדר עם זה שאוקלנד ניצחו את דנבר ב-2 המפגשים בינהם העונה. אא"כ לא הבנתי למה התכוונת..

omrili77

New member
לא, משחקים נגד אותה קבוצה, לא אחת נגד השניה

נניח אם שתיהן שיחקו נגד מיאמי, אחת הפסידה ואחת ניצחה, לזו שניצחה יש +1 ב-common games. אם תעבור על כל המשחקים הזהים של 2 הקבוצות אני מניח שתוכל למצוא את המאזן, שהוא כנראה לטובת דנבר. אני עצרתי במיאמי

Lablabla

New member
רק להוסיף על זה

אביתר, לא ברור לי איך אתה עדיין חי ונושם.. עומרי?? עם ו'??? תהיה בריא... עמרי פגע באנשים על פחות מזה...

הישרדות omrili77

זה רק בגלל שאני גר
במושב כזה חור שהילד עוד לא הצליח למצוא אותו במפה..

פרספקטיבה..

אם,כמו בלינק ששמתי למעלה,Michael Irvin מסוגל לרכב על סוס נדנדה - מה זה בשבילי לטייל על חבלים דקים.. [האמת היא שבעיקר התלבטתי אם מישהו שנולד ב-77 יודע בכלל לקרוא מפה או שאצלו הכל זה GPS..]

omrili77

New member
תודה על העזרה לקשיש

עברתי ממדיניות Zero Tolerance למדיניות 3 Strikes למען שמירה על שפיותי, שמח לראות שיש לי עזרה מהדור הצעיר (לא סרקסטי, באמת) ואביתר, סבאל'ה, אא"כ שיפצת את הגיל שלך בתפוז אתה בסה"כ מבוגר ממני בשנתיים
גם אני עוד הספקתי לראות טלויזיה בשחור-לבן... חוצמזה, כרמל, לעומתך כולם זקנים...

האמת,סחתיין. פילוח מדוייק. מי שהספיק לראות את השידור הראשון של "חלוצי החלל" בצבע ולא להאמין שזה אשכרה קורה לו- שייפנו לו מקום(רצויי בסביבות ה- 50 yard line), ומי שלא-שייקום לעשות קפה. בברכת, אל-מוסלסל,בני היל.

Lablabla

New member
קשישא היקר

טוב לי במקומי כצעיר בחבורה. אפילו שכבר יש צעירים ממני. ממש לא אכפת לי להשאר בגיל הזה (רק לסיים את הסמסטר המזדיין הזה...)

royfr

New member
AFC West

בכל מצב של שוויון בבית הזה - דנבר אלופה בגלל מאזן טוב יותר מול יריבות משותפות. האפשרות היחידה של אוקלנד בוא בנצחון שלהם והפסד של דנבר.

erezc11

New member
AFC WEST

המאזן ביניהם הוא 1-1. אוקלנד ניצחו בדנבר בשבוע הראשון, דנבר ניצחו באוקלנד בשבוע 9

RoyBehar

New member
רק שאוקלנד לא ניצחו את דנבר פעמיים...

מכיל ספויילרים מהשבוע..... הם ניצחו את קייל אורטון במאנדיי נייט במחזור הראשון של העונה בדנבר (23-20 עם פילד גול מנצח כשנגמר השעון) and got Tebowed in at the black hell hole 38-24 הייתה התוצאה הסופית. השובר שיוויון הבא הוא מאזן בתוך הבית - שם עדיין נשמר התיקו (במקרה ששתי הקבוצות מנצחות השבוע שתיהן מסיימות 4-2, במקרה ושתיהן מפסידות שתיהן מסיימות 3-3. השובר שיוויון הבא הוא מאזן במשחקים משותפים. ז"א שלוקחים את כל המשחקים מול קבוצות ששתיהן שיחקו נגדן ושם היתרון הוא של הברונקוס. הכי מצחיק זה שהברונקוס יכולים לעלות גם בלי לנצח את קנזס סיטי, הם רק תלויים בליצן הזה ריברס ובדולטס. כמה אירוני זה שפיליפ ריברס משחק בשביל הברונקוס השבוע, אני מת על זה!

royfr

New member
Common games - כללי

משחקים נגד יריבות משותפות. במקרה של קבוצות מאותו בית, היריבות שלהן בכל עונה נקבעות בצורה הבאה: 1. שני משחקים נגד הקבוצות מאותו בית: לדוגמה - דנבר משחקת בכל עונה שני משחקים מול KC, SD ואוקלנד. 2. משחקים נגד בית מסויים בחטיבה - קבוצות ה-AFC מערב שחקו השנה נגד קבוצות מה-AFC מזרח, וקבוצות מה-AFC צפון שחקו נגד קבוצות מה-AFC דרום 3. משחקים נגד בית מסויים בחטיבה השנייה - לדוגמה - AFC מערב שחקה העונה נגד ה-NFC צפון. בין שתי קבוצות מאותו בית יש 14 משחקים משותפים, עבור שובר השוויון הנ"ל. במקרה של שובר שוויון בין שתי קבוצות בתוך החטיבה, לוח המשחקים בנוי כך שעבור כל שתי קבוצות שתבחרנה, יימצאו 4 יריבות משותפות.

למעלה