שאלה לגבי SuperVision F3D.

guys234

New member
שאלה לגבי SuperVision F3D.

ראיתי שבעבר היה פה בפורום שירשור לגבי הטיסן הזה - על כך שהכנף שלו חלשה ומתקפלת באמצע הטיסה... רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו (ויש להם או היה להם) את הטיסן הזה, אם אכן זה כך, או לא, אם זה נבע מהטסה לא נכונה, קיצר לשמוע מהניסיון על הטיסן הזה ובכלל גם איך הוא טס. תודה,גיא.

eldar646

New member
שלום... לי יש את הטיסן הזה

הכנף של הטיסן הזה באמת חלשה......... לי היא לא היתקפלה באויר אבל כשהיא קיבלה מכה די חזקה מהקרקע היא נישברה באמצע. יש לך אפשרות לחזק אותו עם פס קרבון או פיבר (זה מה שאני עשיתי וזה ממש חיזק אותה).. או שלא לחזק אותה ואז אתה צריך לחשוב 10 פעמים איך אתה פונה עם הטיסן. כי בפניות חדות או במשיכות חדות של UP אתה יכול לקפל את הכנף... אני ממליץ לחזק אותה..... אלדר

guys234

New member
אני מתלבט...

עוד לא קניתי ואני רואה שיש לך את ה yak של LHK model. אני בדיוק מתלבט ביניהם... על מה היית ממליץ משניהם? איך הYAK בנוי, הוא כן חזק?

Matan103

New member
בהזדמנות זאת אני גם אשאל

על Fascination F3A למנועים 46-53 איך הוא? תודה מראש לעונים :)

SCORPI KOBI

New member
לי יש את הפסיניישן

קראתי עליו חוות דעת טובות בפורומים יש לא ביצועים מעולים ומנוע 46 סוחב אותו בקלות הבעייה שהציפויים שלו לא משהו ככה שמעתי בכל מקרה רכשתי את הטיסן ולא מצטער לרגע . יצא לטסטפלייט עוד כ שבועיים במנחת בתל חנן של רון גרסי טיבסני חולון

gillb

New member
היו (או שמא עדיין יש) שתי גרסאות של הטיסן...

מוקדמת עם כנף לא מחוזקת ומאוחרת עם כנף מחוזקת. אני רכשתי מהובי מוטורי (במכירת החיסול של החנות) את ה סופרוויזן עם הכנף המחוזקת וקבלתי בנוסף כנף ספייר לא מחוזקת. תחילה הטסתי את הטיסן עם הכנף המחוזקת (מסיבות לא כשורות לכנף הטיסן התרסק) במקום לתקן החלטתי להחליף את הכנף. מאחר וראיתי במו עיני סופרוויזן, עם כנף לא מחוזקת, "מוחא כפיים" באוויר היה ברור לי שהכנף הלא מחוזקת תורכב רק לאחר שיפוץ וחיזוק יסודי וכך היה. הסופרוויזן טס עד היום עם כנף, שבמקור הייתה הכנף הלא מחוזקת ועברה שיפוץ וחיזוק. אני מאוד נהנה מהטיסןו. כיף וקל להטסה. אם תרצה לרכוש טיסן משומש אני חושב שאני מכיר מישהו שמעונין למכור סופרוויזן (עם כנף מחוזקת) מוכן לטיסה (להכניס מקלט ולהטיס) אם אתה מעונין צור קשר במסרים. בהצלחה

eldar646

New member
לי יש את שתי הטיסנים

יש לי את הסופרויזין ואני מיצטער על הביטויי אבל הוא חרא של טיסן ליד היאק.... הוא כבד מאוד יחסית למנוע 46 ובישביל לבצע תרגילים צריך להוסיף לו לפחות 50 גרם בזנב..... גם לי אמרו שיש שתי גירסאות של הסופרויזין הראשונה עם כנף בלי חיזוקים והדגם השני הוא עם חיזוקים....... כמו שאמרתי הטיסן לא קיפל לי כנף באוויר אבל שהוא קיבל מכה מהריצפה אז הכנף נישברה ואני מעמין שכל טיסן שהיה מקבל כזאת מכה אז הכנף הייתה נישברת לו.. אבל אני עדיין חושב שהיאק של - LHK MODEL יותר טוב בהרבה

למעלה