שאלה לגבי SGS

mmamaniac

New member
שאלה לגבי SGS

יש לי את המכשיר כבר שבוע..אחלה מכשיר שבעולם באמת..אבל שתי דברים מטרידים אותי... 1 לפני שרכשתי אותו השוואתי סוללה מול אייפון 4 וראיתי שהיא יותר טובה..אבל בפועל הסוללה שלי אחרי חמש שש שעות כבר עומדת על 60 אחוז...וזה לפני משחקים... בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל הרקע שיש לי (רקע של גלקסיה שתמיד זזה) אבל גם אחרי ששמתי סתם טפט זה לא משתנה...גם אצלכם זה ככה?? 2.אחרי שהתקנתי עליו בוא נגיד 20 אפליקציות..הוא התחיל להיות איטי..גם כששום דבר לא עובד..נגיד מעבר מאנשי קשר ללוח מקשים נתקע הרבה פעמים.. או כשאני בתפריט ועובר מדף לדף יש תקיעות כאלה..זה מעצבן נורא...יש סיבה?? יש פתרון???

Or Amit

New member
אין לי את הSGS אבל מהניסיון שלי

נושא הבטריה אכן מעצבן, ואצלי לפחות אחרי שהתקנתי את ה2.1 הבטריה נאכלת הרבה (הרבה) יותר מהר (נגמרת תוך בערך 24 שעות כשלפני כן היא הייתה מחזיקה לי יומיים וחצי) יכול מאד להיות שאם המכשיר שלך הוא אונליין כל הזמן (ז"א עם חיבור זמין לרשת) זה אוכל יותר בטריה. אותו כנ"ל לגבי בלוטות' או וייפיי. אתה יכול לראות בהגדרות טלפון מה אוכל לך את הסוללה (לפחות אצלי יש אפשרות לראות את הBattery use, אני משער שגם בSGS זה קיים) לגבי האפליקציות - יש אפליקציות שצריך לסגור באופן יזום (ע"י לחיצה על מקש התפריט-> יציאה) כי אחרת הן ממשיכות לרוץ ברקע ו'לאכול' את המעבד. שווה לך לבדוק את זה לגבי האפליקציות שהתקנת מעבר לזה אולי החבר'ה עם הSGS יכולים לעזור יותר.

לורליין

New member
ומה עם

advanced task cleaner pro? אני משתמשת באופציה של add to autokill ואז כל מה שאינך משתמש בו באופן סדיר (או סתם קשקוש שנדחף למכשיר ולא מצאתי דרך להעיף את זה כמו אפליקציית פייסבוק ) מחוסל ברגע שהוא מפעיל את עצמו... לא חושבת שיש כ"כ קשר לSGS בתור הקופסא שהוא.. מצד שני אני לא מאמינה שזה לא יעבוד גם בפרויו... לור

metrocard

New member
מאיפה נרכש המכשיר?

איזה גרסה של אנדרואיד מותקנת עליו?

mmamaniac

New member
נרכש מאורנג' גרסה 2.2

לגבי האפליקציות של הכיבוי..יש לי אחת שהגיעה עם המכשיר והיא דווקא סבבה...חוץ מזה אין לי אף פעם משהו ברקע... אהה ועוד משהו חשוב...איך אני מוודע שכל אנשי הקשר שלי שמורים על הג'ימייל...??? כי היה לי מכשיר אנדרואיד לפני והוא הוגדר בג'ימייל.. ואז כשהכנסתי את הג'ימייל בגלקסי שום איש קשר לא עבר...איך אני מוודע שעכשיו כולם שמורים???

כמה תשובות

לגבי הסוללה תבדוק האם ה GPS או BT עובדים כל הזמן, הם זוללים סוללה (לרקע "אקטיבי" אין משמעות). הגדרת אימייל נוסף על GMAIL שנה את ההגדרות כך שייבדק כל 10 דקות ולא כל הזמן. סגור תוכניות רצות וגם עמודי אינטרנט ! אחרי שסיימת לקרוא, לא מספיק להוריד את התוכנה כי העמוד ממשיך לעלות. לגבי אנשי קשר צריך להגדיר ב GMAIL עצמו שיסתנכרן ולא רק במכשיר. יש שם אופציה בהגדרות. רק כשהאופציה דלוקה הוא מסתנכרן באופן קבוע כולל אנשי הקשר והיומן. מקווה שעזרתי.

שח_מט

New member
גלקסי בישראל

היי, קיבלתי מכשיר מפלאפון לפני שבוע, השוואה עם חברים שהביאו מחו"ל הביאו אותי למסקנה שהרומים של הספקיות בארץ פשוט הורגים את המכשיר - בעיות סוללה, איטיות, נתקע, מסכים שחורים וכו'. בקיצור לא ממש שמיש. אתמול עשיתי לו רוט והתקנתי רום חדש והמכשיר טס. העצה שלי - ללמוד את הנושא (באמצעות אתרים כגון iandroid.co.il, xda-developers) ולגשת לביצוע. בהצלחה, שח

voguemaster

New member
רק דבר קטן

הבעיה עם האיטיות היא לא בגלל הספקיות. הן פשוט משתמשות ב-BUILD של ROM שבונים בשבילן שבטח מבוסס על מה שסמסונג ישראל עושים. בפועל, יש בעיה אמיתית עם מע' הקבצים של ה-SGS וזו טעות של סמסונג עצמה. הקרנל המקורי שהם בנו משתמש במע' קבצים RFS שהם המציאו (מבוססת FAT) והיא גרועה מהרבה סיבות. ניתן להתקין קרנל נורמלי (כמו זה של HARDCORE, חפשו ב-XDA). זה קרנל מבוסס 2.2.1 ויש לו LAG FIX שהמשמעות שלו הוא פירמוט" מחדש של ספריות המערכת וה-DATA ל-EXT4. זה הופך את הטלפון לחיה רעה. מעבר לכך יש כמה TWEAKים שהוא הכניס בהגדרות של הקרנל שמתאימות אותו לעבודה עם זיכרון FLASH כמו זה של ה-SGS. תכלס, אי אפשר לייחס הרבה מהדברים הגרועים ב-ROMים של המפעילות למפעילות עצמן. איטיות+תקיעה זה בגלל ה-RFS. בעיות סוללה זה משהו אחר. אני משתמש ב-ROM של סלקום אחרי שידרוג קרנל ויכול להגיד שאם אני לא נוגע במכשיר ומשחק איתו כל דקה אלא משתמש בו רק כטלפון לשיחות סטנדרטיות אז הסוללה מחזיקה מעולה. לשם העניין, טענתי אותה במלואה בחמישי בערב ועכשיו היא על 40 אחוז. כמובן שדיברתי גם בסופ"ש וגם היום, אומנם לא טחנתי את הטלפון אבל גם לא הפוך. בקיצור, בשימוש סביר היא מצוינת. כמובן, אם תשאירו את המסך דולק להרבה זמן + WIFI + BT וכמובן GPS, תקצרו לה את החיים. זה נכון גם באייפון וגם ב-SGS.

hanani

New member
עד כמה מורכב ומסובך לעשות את ההתקנה הזאת ?

מה בדיוק נדרש על מנת לעשות את זה ? והאם לכאורה יש סיכון שאורנג' (במקרה שלי) יסירו את האחלריות מהמכשיר במידה ואני עושה כזה שינוי ? תודה

voguemaster

New member
ההתקנה קלה, למי שקרא הרבה

צריך לקרוא לא מעט בפורומים (גם ב-IANDROID) וגם ב-XDA כדי להבין מה אתה עושה בעצם. עדיף כמובן שיהיה למי שעושה את זה רקע טכני כלשהו כדי שיבין בעצם מה הוא עושה. רק אחרי שמבינים צריך לגשת לביצוע ואז זה קל מאוד (כל עוד כמובן עוקבים אחרי ההוראות).

למעלה