שאלה לגבי rx5940

DrorFTF

New member
שאלה לגבי rx5940

שלום, רכשתי מיו P550L אבל החזרתי אותו לחנות לאחר שבוע כי לא הייתי מרוצה מאיכות ההקלטה שלו, והחלפתי אותו באייפק 5940. אז ראשית אם מישהו שוקל לקנות את אחד מהמכשירים הנ"ל ויש לו שאלות, אני יכול לכתוב פה השוואה ביניהם, יתרונות וחסרונות של כל אחד בהשוואה לשני. לגבי השאלה שלי: במיו היה כפתור כיבוי שמכבה את המכשיר. איך אני מכבה את האייפק? ועוד שאלה - אני רוצה להעיף/למחוק את הטומטום שמגיע עם המכשיר. זה לא יעשה לי בעיות? תודה לעונים

erezstr

New member
כיבוי/הדלקה בכפתור העגול בדופן הצרה

לגבי TOMTOM, הנה קישור לדרך היותר נכונה תתחדש ארז

DrorFTF

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני רואה את הכפתור הזה אבל אם אני לוחץ עליו זה רק מכניס לסטנד ביי. אין דרך לכבות את המכשיר? הוא תמיד נשאר דלוק?

erezstr

New member
סטנד ביי?!?!?!

לא זכור לי שיש מצב כזה. מוזר. לדעתי יש לך טעות בהגדרה. למה אתה חושב שזה סטנד ביי ולא כיבוי?

DrorFTF

New member
כשאני לוחץ על כפתור הכיבוי

אז המסך מיד נכבה. וככה זה נשאר. לחיצה נוספת על הכפתור מעירה את המכשיר מיד, וישר רואים את המסך האחרון שהייתי בו. הבעיה היא שבמצב הזה גם לחיצה על אחד מהכפתורים שבצד מעירה אותו, ואני לא רוצה שהוא יתחיל לפעול לי בטעות. אז קראתי לזה סטנד-ביי כי זה דומה למה שקורה במחשבי PC רגילים. כששאלתי על כיבוי התכוונתי ממש לכיבוי, כך שאם אני אלחץ על לחצן ההדלקה/כיבוי אני אראה את מערכת ההפעלה עולה. אני מקווה שזה באמת משהו שניתן לשנות בהגדרות, למרות שלא שיניתי בעצמי משהו בהגדרות.

erezstr

New member
טוב, יש כמה נקודות להבהיר

1. הפוקט הוא לא מחשב ביתי, הוא לא "עולה" מהתחלה כמו PC. 2. אם אתה רוצה שהוא "יעלה" אז בצע סופט ריסט על ידי החדרת קצה הסטיילוס לחריר בדופן המכשיר ליד כרטיס הזיכרון. 3. אם אתה לא מעוניין שלחיצה על אחד הכפתורים תפעיל בטעות את המכשיר כנס ל--> התחל--> הגדרות--> מקשים--> לשונית נעילה וסמן V שם. 4. כשלחצת על כפתור ההפעלה/כיבוי, המכשיר כבה "על אמת" בהצלחה ארז

DrorFTF

New member
תודה על העזרה

עשיתי את מה שכתבת לגבי הנעילה של הכפתורים וזה הסתדר. לגבי הכיבוי, אני בטוח שזה סטנד ביי ולא כיבוי. כשעושים את מה שרשמת בסעיף 3, נכתב שם בפירוש Standby. יש לך 5940? אצלך זה לא כתוב ככה? פשוט ב-Mio ככה זה היה - היה לו כפתור ON/OFF שמכבה את המכשיר. וכשמעבירים אותו ל- ON המכשיר נדלק ומערכת ההפעלה עולה (כמו שעושים סופט ריסט) בדיוק כמו במחשב ביתי וזה היה לי נוח, אבל שם הסוללה נגמרה מהר אז אולי בגלל זה עשו את הכפתור (כדי לשמור על הסוללה שלא תגמר). ובנוסף היה לו גם כפתור שמתפקד כמו כפתור הכיבוי שאתה מדבר עליו באייפק, כלומר מכניס אותו לסטנד-ביי ומוציא אותו מסטנד-ביי. באייפק לא מצאתי כפתור כיבוי ולא ברור למה HP ויתרו על דבר כזה. אז חשבתי שאולי למישהו בפורום יש יותר ניסיון והוא יודע איך בכל זאת מכבים את המכשיר. בוקר טוב

ath25

New member
אפשרי ב-WM5

אבל לא בטוח שזה הופעל בתפריטים שלך. אצלי לפחות זה תחת הגדרות צריכת חשמל, ניתן לבחור שלוש אפשרויות עבור התפקוד של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי -אחת מהם היא כיבוי מלא כפי שאתה רוצה. אם אין לך אולי באמצעות תוכנה חיצונית או משחקי registry.

DrorFTF

New member
אין אצלי אפשרות כזאת בתפריטים.

ניסיתי גם לחיצה ארוכה. ניסיתי עכשיו גם שתי תוכנות צד שלישי שעושות Shutdown, והם גם לא כיבו. אתה יודע את המיקום ברגי'יסטרי? חיפשתי שם משהו שיכול לרמוז על כיבוי אבל לא מצאתי. תודהההה

DrorFTF

New member
הקפצהצהצה

יש כאן משתמשים ב 5940? יש לי שאלה נוספת ברשותכם: אני מנסה לעשות חיבור רשת אלחוטי מהפוקט למחשב נייד, ואני תקוע בשלב שהוא דורש ממני Network Key למרות שבחרתי חיבור בלי הגנות וללא הצפנה. מישהו יודע מה עושים בשלב הזה?

AYELET1

New member
איך אתה יודע שהרשת אליה אתה מנסה להתחבר

היא ללא הגנות? שהיא אינה דורשת למשל שה-MAC ADDRESS שלך יהיה בפנים? השימוש השוטף הוא ללא כיבוי מוחלט.

DrorFTF

New member
הורדתי פיירוול ודברים שיכולים להפריע,

מה זה MAC ADDRESS? אני מנסה להתחבר לנייד שמחובר לאינטרנט דרך כבל, ודרכו לגלוש גם בפוקט באינטרנט (בנייד ובפוקט יש WIFI). לגבי הכיבוי המוחלט, את לא מכירה דרך לכבות אותו לחלוטין? נשמע לי מוזר. תודה בכל מקרה

AYELET1

New member
הנייד מחובר בכבל וזה ההבדל.

הרשת היא שלך בבית? מי התקין אותה? המאק אדרס זה מספר יחודי של צ'יפ האלחוט של כל מכשיר. גם לציפ הווי פי פוקט יש את המאק אדרס שלו אם ההגדרה בראוטר היא כזאת המאפשרת רק למכשירים עם מאק אדרס שהוכנבס לראוטר להתחבר, הרי לא תצליח להתחבר. אין לזה שום קשר לא לפיירוול ולא לחיבור החוט של הלאפ טופ

DrorFTF

New member
בחרתי חיבור Computer to computer

אם זה אומר משהו... אין לי ראוטר, אני מתחבר בלפטופ ישירות לאינטרנט עם כבל רשת, וניסיתי לבצע חיבור אלחוטי לפוקט ולגלוש גם בפוקט. אני אנסה גם דרך BT תודה בכל מקרה על העזרה

AYELET1

New member
אגב, למה אתה משתוקק כל כך לכבות לחלוטין

את המכשיר? אם ככה, הוצא לו את הסוללה (אם זה אפםשרי ולא מבטל אחריות)

DrorFTF

New member
הסיבה פשוטה

שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן מעמד לפני שתתרוקן. חשבתי על אופציה שאני נוסע איתו ורק אחרי 20 שעות (או יותר) יש לי אפשרות לעבוד איתו, ואני רוצה שהסוללה תהיה מלאה כשאני מדליק אותו. מיותר שהוא יעבוד 24 שעות ביממה (והוא עובד 24 שעות ביממה). אמנם בסטנד-ביי עם צריכת זרם נמוכה אבל המעגלים שם עובדים. עובדה שאם את שמה שעון מעורר אז הוא מצפצף גם כשהו בסטנדביי, כלומר המכשיר עובד. אז חשבתי שאולי קיימת דרך להכנס להגדרות ולומר לו שלחיצה על כיבוי תכבה את המכשיר. אני כנראה אאמץ את ההצעה שלך להוציא את הסוללה
. זה אפשרי. עכשיו שאני חושב על זה הרי ככה הוא הגיע אליי עם הסוללה כשהיא בחוץ (אז אולי אנשי האריזה ב- HP כבר חשבו על זה לפניי).

AYELET1

New member
ברור שישנה צריכת סוללה אך היא מזערית

כמו שבעצמך ציינת. אם את נוסע איתו אתה יכול גם להטעינו דרך שקע המצית. השאלה (ואין לי תשובה) כמה שחיקה מכנית תגרום הוצאה עקבית של הסוללה. זה לא נועד לעבודה בדרך זו

למעלה