שאלה לגבי Q

deddy23

New member
שאלה לגבי Q

זוכרים את הפרק שהיה ב DS9 שהיה כמו מן פרק משולב כזה עם פרק של TOS? חשבתי על רעיון לסיפור לפרק של "אנטרפרייז" עם TNG כשהחוליה המקשרת בינהם זה Q, עכשיו האלה היא כזו: אני יודע שה Q יודעים לתמרן את מרחב הזמן והחלל - אך גם הם יכולים לעצב מצב בו מה שיראה לצוות של אנטרפרייז כמבט חטוף למאה ה-24 ימחק אח"כ מהזיכרון באופן קולקטיבי?

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo132.gifQ הוא כל יכול

אז כן, בעיקרון הוא יכול אבל בנוסף כבר ראינו בכמה הזדמנויות שונות שיש דברים שQ מעדיף לא לעשות בגלל שהא נתון לפוליטיקה פנימית וחוקים מוסריים של רצף הקיו (Continuum).

I א י י ל I

New member
כז אני זוכר...

מישהו יודע איך קוראים לפרק שהוא ואחיו "משחקים מחבואים" ואחד הקיו מביא את הוויאג'ר לרגע של המפץ הגדול?

I א י י ל I

New member
תודה

אימול

I א י י ל I

New member
אני לא יודע אם מישהו

ראה את זה אבל לפני מספר שבועות הראו בערוץ 2 קטע קצר מוויאג'ר בתוכנית "משחק מכור" עם מלך ירדן כנצב בוויאגר, מישהו יודע על איזה פרק מדובר, תודה מראש...

זה פרק מעונה שניה אאל"ט

ואני חושב שאפילו אין לו שורות שם, הוא רק מושיט איזה פד לצ'קוטה. נחמד אבל, רואים שזה הוא

I א י י ל I

New member
אתה זוכר במיקרה את שם הפרק?

כדי שאוכל להורי...אפצצצצצצציי..אח..אפץץ.. טוב באמת אני חושב שזה גדול שהמלך מתארח בוויאגר, אתם רואים אפילו הוא אוהב וויאג'ר! מעניין אם זה יגרום לו לשים עוד משעבים לחקר החלל בעתיד..

I א י י ל I

New member
תודה!! עוד עזרה!

מישהו זוכר איך קוראים לפרק שבו הוויאגר הם רשעים ויש להם ספינה מאוד חזקה עם תותחים כאלה מישהו בבקשה?

למעלה