שאלה לגבי PP וחום

סנונית 1

New member
שאלה לגבי PP וחום

אני נמצאת יום לפני תאריך המחזור וכשאני עושה PP זה לא כ"כ נעים מין הרגשה מוזרה (אין לי דלקת בדרכי השתן) לא יכולה להעביר את התחושה בל מקווה לקבל עזרה. דבר שני לגבי החום ביום ראשון (נדמה לי) היה לי חום 37.2 היום יש לי חום 37.1 (סתם ככה מדדתי בערב) מה זה אומר? אשמח לקבל תשובות לשאלות. אגב איפה יש קישור לסימנים שלפני של הבנות? תודה.

סנונית 1

New member
ועוד דבר....

לפני שבוע בערך כל המאכלים הגעילו אותי בשישי שבת הפכתי לרעבה מאוד מיום ראשון ביצה=מגעיל גבינה צהובה=מגעיל חומוס=מגעיל סופגניה=מגעיל עוגה=מגעיל תירס=מגעיל חצילים=מגעיל וכך הלאה וכך הלאה. האם אני משתגעת?

blue4u2

New member
תשמעי יקירה ../images/Emo23.gif

אני לא כ"כ יודעת לגבי עניין החום וה - "פיפי" אבל אני כן יכולה להגיד לך שאחד הסימנים אצלי היה בשני המקרים שנקלטתי - חוסר תיאבון למשך כמה ימים!!!!!! (שחזר אגב די מהר אח"כ). אז מקווה מאוד לראותך מאושרת ומבשרת שהמכשפה לא מגיעה ויאללה, לקבוע תור יחד לחדר הלידה
.... מחזיקה לך אצבעות נשמה
זה פשוט חייב לקרות הפעם

סנונית 1

New member
התפתחויות.... בנוגע ל PP

קצת כואב אחרי מתן השתן בקצה של... (תסלחו לי על התאורים) זו יכולה להיות התקררות? מה זה?

פּוֹנְג

New member
זה נשמע כמו דלקת או התקררות

בנוגע לחום - זה לא אומר כלום כי זו מדידה של הערב ולא של חום השחר. את הסימנים תוכלי לקרוא במאמר 'לדעת לפני שיודעים' שנמצא בקטגוריה של סימני דרך. מקווה להוסיף את הסימנים האלו גם

למעלה