שאלה לגבי Personal hotspot ב-iPhone.

שאלה לגבי Personal hotspot ב-iPhone.

כשאני מגדיר Personal Hotspot ב-iPhone ומפעיל אותה (טטרינג), הרשת שיצרתי גלויה לכמה דקות ואם אני רוצה להתחבר עם מכשיר אחר אני צריך לאתחל את הפיצ'ר מחדש. מה שגורם למכשירים אחרים שכבר מחוברים להתנתק רגעית.

ב-Android זה מאפשר להיות גלוי כל הזמן ככה שכל מי שרוצה להתחבר רואה את הרשת שעושה טטרינג.

האם קיימת אפשרות ב-iPhone להגדיר שהרשת תהיה גלויה כל הזמן?

se7en77

New member
כמה מכשירים מחוברים בו זמנית ?

כעיקרון יש הגבלה ל-3.
בכל מקרה אצלי אין את הבעיה , איזו גירסאת מערכת הפעלה יש לך?
האם יש לך תוכנות שמתחברות ל-WIFI מהמכשיר שם ה-HOTSPOT פועל.

איך בודקים גירסת מערכת הפעלה?

לא יתחברו שלושה מכשירים. לא זו הבעייה.
&nbsp
לצורך העניין תאר לעצמך תרחיש שנהג מונית מציע חיבור לאינטרנט לנוסעים שלו ומשאיר את ההוטספוט גלוי כל הזמן. במצב שלי, הנהג צריך לכבות ולהדליק את ההוט-ספוט בשביל שהנוסע יוכל לראות את הרשת. אחרת הרשת לא גלויה. כשמכבים ומדליקים את ההוטספוט הרשת גלויה לשתי דקות. מי שהתחבר נשאר מחובר, אבל ה-SSID כבר לא גלוי.

se7en77

New member
המצב שאתה מתאר גורם לבעיה

ברגע שהמכשיר נכנס למצב שינה ושום מכשיר לא מחובר אליו ההוטספוט כבה אוטומטית לאחר 30 שניות כדי לשמור על הסוללה , אפשר פשוט לנטרל מצב שינה ואז הוא יהיה זמין כל הזמן .
אין סיבה באמת להחזיק את זה פעיל כל הזמן אם שום מכשיר לא מחובר .
זה כמו שה-wifi ייסרוק כל שנייה למרות שהמכשיר במצב שינה .

תודה שאתה דואג לבטריה שלי

אני לא צריך את המסך דולק כל הזמן. מה הקשר בין מצב שינה לכיבוי ההוטספוט? למה המסך צריך להיות דלוק כל הזמן הזה?
&nbsp
מקלל את הרגע שאולצתי לעבור ל-iPhone. גועל נפש של מכשיר. אם סטיב ג'ובס לא חשב על איזה פיצ׳ר אין כוח בעולם שיכול לסדר את זה.
&nbsp
מה ביקשתי? אני רוצה שההוטספוט יהיה גלוי כל הזמן. זה הכל. בלי קשר לפונקציונליות אחרת. זה אפשרי ב-Android. מה הבעייה בדיוק של המעצבנים האלה?

se7en77

New member
שהמכשיר נכנס למצב שינה ( מסך כבוי ) האינטרנט לא פעיל

לא רוצה שייכנס למצב שינה , תשנה בהגדרות שלא יינעל או שתדאג שהמסך יישאר פועל .
זה מה שיש כרגע .
תחשוב שבמקרה בטעות מישהו האיר נקודה חמה פועלת ואף אחד לא מחובר , זה ייגמור את הסוללה , לא עושים תמיד דברים בגלל שאתה רוצה אותם בצורה מסויימת.

סבבה שהם רוצים להגן על המשתמש

אבל אם אני בדיעה צלולה רוצה לשנות את המצב, אז שיתנו לי להחליט.
זה בדיוק סוג הדברים שמשגעים אותי באייפון הזה. אין אפשרות לשנות כלום אם סטיב ג'ובס לא חשב על זה בעצמו.
הממשק נהדר, אין לאגים בכלל, הכל עובד כמו חמאה, זה נכון. אבל אם אני רוצה לשנות משהו הכי קטן אז לא.
ככל שאני מחזיק יותר במכשיר הזה אני פחות מעריך אנשים שבדעה צלולה בוחרים בו פעם אחרי פעם. אפס גמישות.

ברור לך שזה פתרון עקום, כן?

כשמכשיר לא נעול יכול להילחץ משהו בלי כוונה או שסתם מישהו יבדוק מה קורה אצלי במייל בלי שאני ארגיש.
&nbsp
אין שום סיבה הגיונית לא לאפשר HOTSPOT פעיל כל הזמן עם מסך נעול למי שרוצה את זה.
&nbsp
לפני שפירסמתי פה גיגלתי ומצאתי רק תלונות על הצורה שבה מוחבא הSSID בנעילת מסך בiPhone. קיוויתי שמישהו פה ימצא דרך נורמאלית לאפשר התנהגות כמו בAndroid.
&nbsp
iPhone זה מכשיר נהדר למי שרוצה לגלוש בטינדר ובפייסבוק, עובד חלק בצורה מעוררת קנאה. אם מישהו טיפה יותר מתוחכם מפייסבוק – יוק. לא מבין איך אנשים תבוניים פחות או יותר מצליחים לסבול את זה. יכולת קסטומיזציה פחותה משל הטוסטר שלי.

se7en77

New member
יש דברים שלא רלוונטים לחלק גדול מהאנשים.

מצד שני יש דברים שלא ניתן לקנפג באנדרואיד או שניתן רק עם קומבינות מסויימות או תלוי מכשיר .
לא בטוח שהאופציה שדיברת עליה גם קיימת בכל המכשירים , נקרא להשאיר wifi במצב שינה .

בכלל כל הנושא של טטרינג לא רלבנטי ל99% של האנשים

כמו גם NFC ושאר המצאות.
אז נבטל.

מה שבטוח זה שככל שהדבר תלוי בי, iPhone יכול להישאר להנאתם של כמה היפסטרים וכשידעך הטרנד של ההיפסטרים כנראה גם ידעך ה־BUZZ מסביב לiPhone. חווית משתמש נהדרת כל עוד אתה משתמש ממוצע. חרא של חוויה למי שאשכרה רוצה להוציא מהטלפון שת המיץ.

se7en77

New member
הנה , אין nfc באייפון ועדיין קונים אותו.

כמה דברים כתבת ברמה של טיפש עשרה ככה שאין לי בכלל מה להגיב .
&nbsp

והנה, הגבת.

זה שיש קונים לטלפון העקום הזה למרות שהוא נחות ברמת האפשרויות שהוא מציע, אני יודע. עובדה שהוא גם לא מאפשר עבודה נוחה עם טטרינג ובכל זאת קונים אותו. יקנו אותו גם אם לא יאפשרו טטרינג לגמרי.

וההצעות שאני אשאיר את המסך דולק הן ממש לא ברמה נחותה.

למעלה